![]() |
Re: mba_3ds max8
imi place, modelarea e curata si detaliata.
|
thx..ma chinui sa fac toate detaliile....si zic k e destule de bine fiind doar a treia masina.....primele doua fiind facute dupa tutorial...mai am un pic si termin spatele...maine vin cu rendere
|
5 Attachment(s)
BACK....
am facut o mica pauza k miam luat calculator ...:D :D :D :lol: :!: :!: la dacie am terminat spatele si am faut scrisu de care imi era cel mai urat ...si cred k mio iesit ffff bine .....astept pareri |
fff tare !
eu inca astept varianta modificata :D sper sa fie un gordini rosu cu dungi albe :D :D :D |
Reusit ce sa zic, poate trebuia un pic de tot mai subtire dar ai bine si asa, bravo:D
|
da si eu cred k trebuia mai putin iesit in afara textul ... dar arata foarte bine, mai ales "cromul" de p acolo :lol:
bafta si sa stapanesti sanatos noul calc ;) |
mai subtire nu mai pot al fac acuma...mai iesit merge usor....
calulatoru e beton.....2048 mb ddr placa video 256 mb ,parca vreo 300 d gb hardu....merge 3dmaxu super fain...uitativa la timpi d randare ... later edit: facem si gordini rosu da nush sa fac liniile de pe ea... |
Quote:
nu stii sa le faci ? sau nu stii unde si cum vin ? |
nush cum sa le fac in program k poze am cu sutele(vreo 350).....
|
Quote:
scenele sunt cam intunecate... e normal sa iti randeze repede fara GI. |
timpii sunt jos unde scrie vray.... cam 15-35 sec fata d celalalt calculator 2-5 min
am facut un render si cu GI da nu era prea bine reglat k pana acuma nu am mai folosit si lo facut in 2h si un sfert... |
1 Attachment(s)
am o problema ....big one... imi da o eroare cand intru sau chiar imediat dupa.....-->>> e de la calculator .....sau de la c??? ...k nu iam facut nimik...
|
Am avut si eu mai demult o eroare de genu asta mi-sa intamplat atunci cand am avut o salvare in max 8 si am incercat sa lucrez cu ea in max 9. Ce ti-as recomanda eu este sa folosesti salvarea din autoback si sa-i faci o alta salvare pe care sa lucrezi.
PS: nu sunt sigur ca asta ar fi si problema ta dar incearca si vezi |
am incercat si tot asa merge un pic si da eroare si aia.....acuma vreau sami bag vista k am facut rost d el .....si sa vad dak tot asa merge
|
din cate stiu e o problema de max .... sar putea sa iti iei adio de la fisier ....
incearca asa .... deschide o scena noua ->file->merge ....ar putea sa iti merga .... si iti dau un sfat tie si celor care s-au mai plans ca si-au pierdut fisierele .... nu salva doar pe un singur fisier fa mai multe hai sa iti spun cum fac eu incep lucru la o masina ..... modelez ce modelez apoi salvez (1) mai modelez ce mai modelez salvez iar (2) nu salvez peste acelasi fisier si tot asa in continuare .... eu ajung si la 50 de fisiere pana termin o masina .... e bine sa faci asa pt ca in cazu in care ai facut o modificare si nu iti place ...ca sa nu te chinui sa refaci ....deschizi fisierul dinainte ...... asa ca ar fi bine sa faci si tu la fel .... in felu asta nu o sa mai ai proleme cu fisierele .... in concluzie ....fati mai multe salvari ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning