![]() |
Re: Vot- Best Exaust Underground Arad 2007
ce lupta stransa intre tekin si tristan :-)
|
my choice: Tekin ;)
|
Acuma, chit ca eu am votat deja cu Corrado si mi-am dat si cu parerea... Dar am si eu o intrebare: Se voteaza care masina face zgomot MAI TARE sau cel care suna MAI BINE? Ca titlul poll-ului este "Best..." nu "Loudest..." Asa ca sa stiu...
Numai bine... |
Ce ciuda am in mine ca nu am putut veni cu masina:anger: :anger: ....sper totusi sa se mai tina inca o data:woowoo:
|
Vot pentru un frate V-dub de la un rocco mic si rau din Iasi.
|
merita preludu
|
ca sa nu mai fie discutii aiurea l am votat pe tristan pt ca asa am vrut
succes;) |
Prelude for to win :D
|
Tristan, ai un vot si de la mine. G-60 e un motor, nu o bormasina, si asta face diferenta.
|
IO SUNT CU corrado,
Pacat ca nu aveti un v6 buturbo |
filip-s, nu cred ca e vorba de injurii. Banuiesc ca Karmann-Ghia s-a referit la doua aspecte:
- este binecunoscuta specificitatea sunetului de Corrado G-60 care combina zgomotul motorului cu cel al compresorului, asa-numitul "growl" asa cum e specific (si usor de identificat) si, spre exemplu, sunetul unui motor cu 6 cilindri comparativ cu al unuia cu 4 cilindri. - este deasemenea cunoscut ca performantele unui motor Honda incep de la turatii substantial mai mari decit la un motor G60: VW 1,8 G60 - cuplu 225 Nm la 3800 rpm (cuplul peste 200 Nm este obtinut de la 2100rpm), putere max 160 CP la 5600 rpm Honda 2,2 VTEC - cuplu 219 Nm la 6800 rpm, putere max 185 CP la 6800 rpm. Deci, avind in vedere nu puterea ci cuplul misca masina si ca 6800 e aproape dublu decit 3800, diferenta poti s-o atribui, in gluma, unei "bormasini". Cred nu vrea nimeni sa ofenseze pe cineva, am tot respectul pentru Honda si motoarele lor, sint redutabile, chit ca japonezii le-au conceput pentru o durata de viata de 8 ani (asa e tema lor generala de proiectare) Fie ca cel mai "best" sa cistige. |
Nu am o problema ca lumea apreciaza sunetul lui g60, problema e ca nu e nevoie de afirmatii din astea. La fel cum unora le place cum suna un harley si altora cum suna o yamaha sau alte exemple. Poate ca mie mi se pare ca un compresor suna ca si o pisica chinuita.... Dar nu comentez, aici se voteaza.
|
Honda alba...PRELUDE...........nimic altceva de zis decat..........HONDA POWER8) 8) 8) 8) 8)
|
sincer si mie imi place cum suna un vr6 da a lui tristan nui vr6
|
The PORSCHE is heaps cooler than the Jap crap.
Get a PORSCHE and get a life boys! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning