![]() |
Re: Polo 86c 1986 (new project)
A fost intre timp la curatat si de aceea am montat-o
Avantaj: -trage mult mai bine -merge mai lin Dezavantaj: -pana se incalzeste vai si amar ...habar n-am de ce -consuma mai mult, cam pe la 8% in oras, cu cea de dacie era sub 7% consumu......dar.....sa fim originali ;):lol: Cred k am mizerie in rezervor, habar nu am cum sa ma uit, ca prin gaura aia de sub bancheta nu prea vad nimic.:rolleyes2 Ar trebui sa-mi schimb si discul de ambreiaj dar momentan nu ma bag in operatii asa complexe :-P |
Re: VW polo 86c BV 06 HOX
Criminala masina !
|
Noutati ceva? Ce ai mai facut la masina?
|
I-am luat niste jante si am schimbat suspensiile pe spate cu alea sport. Astept sa o spal si revin cu poze. Urmeaza o toba neaparat, folie, si balustrada data jos. Momentan stau prost cu timpul. :D
|
Quote:
|
@Shuba hai odata cu pozele alea !!!
Si numa timp nai ? :P @Tzutzu Te stie te stie :)) A fost cu noi la bucuresti :) |
sari cu pozele scoate artileria:):pistoles:
|
16 Attachment(s)
Poze spaland masina la Roba ,cadeobicei :twisted: si cateva dupa.:D
Am sa fac rost de cauciucuri pe spate cum sunt pe fata, sper sambata, ca asa imi atinge la orice hop. Sunt si cateva poze cu suspensia in special 8) PS: Tzutzu trimite-mi un pm cu pretul tobei, asa ca idee :D |
Frumoasa masina, ingrijita! :) Sa ai grija de ea si sa o incalti cu ce trebuie! :-P
|
Super dragute jantele si chiar vin bine pe masina! Sa le stapanesti sanatos! ;)
|
Am reusit sa schimb cauciucurile pe spate cu unele mai potrivite, acum nu mai atinge la gropi :D , plus ca dau mult mai bine pe masina :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp am montat si cea dea 4-a suspensie :d.. Acum am toate sport, pe gaz. Altfel sta masina pe sosea :twisted: Azi am dat jos eleronul 8)8)8). Astept pareri, opinii, sugestii, critici :D :D :D Poze:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning