Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Intalnire in Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/45653-intalnire-alba-iulia.html)

ab05yvz 18-07-07 17:58

Re: Intalnire in Alba Iulia

eu sunt ma, ce nu ma recunosti? lasa ca ne vedem noi sambata;) sa speram ca nu intervine nimic la mine

DementuL 18-07-07 18:51

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1003958)
dementule, ti-am spus ca eu vin sambata... nu ma tot intreba pe toate thread-urile de treaba asta :) sa aduci tu numai sucul ala de-l tot promiti... ca am o sete...

lasa ca aduc si sucu ala nu te speria ca sa`ti potolesti setea de masini :D .... daca ajunge cineva mai tarziu si nu e nimeni acolo sa intrebe pe terasa la underground la barman.. la careva ca poate ne`am tirat deja in alta parte :D ca lasam vorba acolo .. unde plecam .. :D

DementuL 18-07-07 22:20

a anuntat ca vine si fratemio cu niste prieteni la intalnire.. uite ca ne inmultin :D

Narcys_dj 19-07-07 02:13

ii brici atuncea:))

Impressarul 19-07-07 03:19

Nu-i nici o problema cu politia, ce sa ne faca?...sa ne dea amenda pt. parcare? Sa nu aruncati guma pe jos cumva ca...:lol:

DementuL 19-07-07 22:14

sa vad ca fratemio se suceste u vremea asa.. nu stiu sigur .. sper sa vina :D

bogdan100 20-07-07 00:06

pai ce treaba are vremea?pe urma mergeti undeva unde daca ploua puteti sta de vb...nu are rost sa stricati intalnirea din cauza vremii

DementuL 20-07-07 01:36

am scris eu d`mproasta sus.. am vrut sa zic ca fratemio e ca vremea ... nu pot fi sigur ca vine pana in momentu in care il vad acolo :D

DementuL 21-07-07 14:01

deci.. ne vedem azi la 17:00 .. cat mai multa lume :D

DementuL 21-07-07 20:14

Am ajuns si acasa... tin sa`i multumesc lui narcys pt. drum :P si celor de la nunta pt. muzica :D Eu m`am tinut de promisiune cu cola.. chiar daca poate trebuia sa iau mai mult..
Pareri.. discutii.. :D

Impressarul 21-07-07 20:49

Da, intr-adevar multumiri pt suc dar si pt prezenta, chiar daca nu am fost foarte multi...bine ca macar s-a adunat o mana de oameni hotarati sa faca ceva...oricum sucul a curs in pahare si lautarii au facut atmosfera...:D

hoinar 21-07-07 21:58

multzam si eu de suc. a picat la tzanc cu caldura :) sa pice la fel si clubul si e ok :)

hoinar 21-07-07 22:01

sambata sunt in alba. numai duminca sunt plecat. ar fi bine sa ne intalnim sambata viitoare, 28 iulie, la ora 20. propuneti voi o locatie.

Narcys_dj 22-07-07 00:50

ma fratilor bine macar ca am fost si atatia.sambata si eu zic ca e ok sa ne adunam.poate mai agatam si pe altii de pe drum:)

Narcys_dj 22-07-07 00:51

Quote:

Originally Posted by Impressarul (Post 1008353)
Da, intr-adevar multumiri pt suc dar si pt prezenta, chiar daca nu am fost foarte multi...bine ca macar s-a adunat o mana de oameni hotarati sa faca ceva...oricum sucul a curs in pahare si lautarii au facut atmosfera...:D

:)))apropo de lautari....sa pui filmarea la discutii diverse sa o descarcam si noi sa le arat si la altii de ce ii in stare romanu`:))))

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning