![]() |
Re: Intalnire in Alba Iulia
eu sunt ma, ce nu ma recunosti? lasa ca ne vedem noi sambata;) sa speram ca nu intervine nimic la mine
|
Quote:
|
a anuntat ca vine si fratemio cu niste prieteni la intalnire.. uite ca ne inmultin :D
|
ii brici atuncea:))
|
Nu-i nici o problema cu politia, ce sa ne faca?...sa ne dea amenda pt. parcare? Sa nu aruncati guma pe jos cumva ca...:lol:
|
sa vad ca fratemio se suceste u vremea asa.. nu stiu sigur .. sper sa vina :D
|
pai ce treaba are vremea?pe urma mergeti undeva unde daca ploua puteti sta de vb...nu are rost sa stricati intalnirea din cauza vremii
|
am scris eu d`mproasta sus.. am vrut sa zic ca fratemio e ca vremea ... nu pot fi sigur ca vine pana in momentu in care il vad acolo :D
|
deci.. ne vedem azi la 17:00 .. cat mai multa lume :D
|
Am ajuns si acasa... tin sa`i multumesc lui narcys pt. drum :P si celor de la nunta pt. muzica :D Eu m`am tinut de promisiune cu cola.. chiar daca poate trebuia sa iau mai mult..
Pareri.. discutii.. :D |
Da, intr-adevar multumiri pt suc dar si pt prezenta, chiar daca nu am fost foarte multi...bine ca macar s-a adunat o mana de oameni hotarati sa faca ceva...oricum sucul a curs in pahare si lautarii au facut atmosfera...:D
|
multzam si eu de suc. a picat la tzanc cu caldura :) sa pice la fel si clubul si e ok :)
|
sambata sunt in alba. numai duminca sunt plecat. ar fi bine sa ne intalnim sambata viitoare, 28 iulie, la ora 20. propuneti voi o locatie.
|
ma fratilor bine macar ca am fost si atatia.sambata si eu zic ca e ok sa ne adunam.poate mai agatam si pe altii de pe drum:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning