Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Tuning in Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/45314-tuning-tulcea.html)

Cosmin255 29-07-07 17:02

Re: Articole Tuning exterior

da , arata bine ;)

webcathos 29-07-07 22:25

Da...e prima data cand imi vad si eu bara aproape de final!Saptamana asta sunt la munca si nu pot veni decat seara acasa...multumesc cu ocazia asta ca a facut poza.Arata ea bine dar pretul; cerut e cam maricel...daca stiam ca o sa coste atat nu ma mai apucam...si toate astea din cauza patronului ala nenorocit....

Eugen_TL 30-07-07 01:19

lol eu stiu ca pretul se spune de la inceput :|

webcathos 30-07-07 05:57

Pai la inceput cand m-am dus Paul mi-a zis ca o sa ma coste pana in 3 milioane prelungiri+praguri.I-am mai cerut si sa imi faca locurile unde aveam puncte de rugina....a reparat tot,dar astea au fost putine si nu a fost mult de munca.Ma asteptam undeva la 4-4,5 mil insa am inteles la telefon ca vrea cam 7 mil si ceva....m-i se pare un pret exagerat pentru niste mici prelungiri si praguri!

Eugen_TL 30-07-07 11:13

pai treaba e simpla nu platesti si iti iei bara asa cum e ! a zis un pret la inceput pe ala il respecti... asa se face treaba nu ca se trezeste apoi ca nush ce ! eu unul asa as face

flmoise 30-07-07 17:04

imi pare rau sa aud asa ceva! si la mine era sa se intample dar am vb. cu el si s-a rezolvat! tipul voia 4 mil manopera in loc de 2.5...

Eugen_TL 30-07-07 17:32

ia sa pui si tu poza ..faci cu telefonul cu ceva sa vedem ce ai facut la masina si pe ce ai dat bani :) eu s-ar putea sa merg cu un prieten pt niste pleoape... mai mult de 500 n-ar trebui sa ceara

Bogyciu 30-07-07 19:48

La Florin a fost vorba de Vopsit bari fata/spate, capota desfacut ornamentu si vopsit, iar bara pe fata a trebuit lipita si finisata din nou, plus inlocuit plasa... Mie unu imi place cum a iesit "lucrarea", adica barile si capota au un luciu mult mai aprins decat restul masinii si cum e vopsit nu se compara cu ce era inainte... Tie Florin cum ti se pare? La cati bani ai dat esti multumit??? Puteai face acelasi lucru cu ma putin?

flmoise 30-07-07 21:19

nu sunt multumit ca am dat bani :) dar lucrarea a iesit bine!

webcathos 30-07-07 22:23

Am fost azi si am vazut produsul finit!Putin dezamagit :( in cateva locuri finisajele lasa de dorit...dar per ansamblu e bine!Sunt si cateva lufturi dar...Imi place insa foarte mult cum vopseste,are mana buna!
Am vb azi si ma costa aproximativ 600 Ron !Paul; mi-a zis ca au intrat multe materiale si de asta e asha mult!!!!

webcathos 31-07-07 19:33

7 Attachment(s)
Uitati ce a iesit!Sunt multumit dar nu foarte incantat.Bara spate nu prea imi place cum a iesit...Totul m-a ajuns 650 RON.

MauS 31-07-07 23:09

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1023423)
Uitati ce a iesit!Sunt multumit dar nu foarte incantat.Bara spate nu prea imi place cum a iesit...Totul m-a ajuns 650 RON.

Daca asta include si vopsitul e bine....chiar nu e scump.:-)

Arata bine.

webcathos 01-08-07 08:49

Mersic.Da in pret a intrat si vopsitul barilor precum si reparatii prin locurile unde aparuse rugina si vopsitul partii de jos a usilor!!!

vlad_Mafiotu 01-08-07 13:36

arata foarte misto masina se vede ca are acum personalitate . felicitari

mikafly 01-08-07 14:07

felicitations my frend...it starts to look nice...keep up the good work

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning