Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Honda - Acura tuning (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning.html)
-   -   Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :) (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning/4516-honda-accord-2-4i-buna-tuning.html)

R-NOS15 12-09-05 18:16

3 Attachment(s)
check this out :arrow:

aleks 13-09-05 09:04

ce interior de naveta spatiala

AR120CP 13-09-05 11:07

Intradevar interiorul arata superb :shock: . Ceasurile de bord...no comment :shock: :shock:

mike20 26-09-05 19:43

yo cred ca e una din putinele masini japoneze care isi merita banii 8)

laur200445 28-10-05 10:49

:D

reddevil21 10-11-05 23:22

1 Attachment(s)
Masina e facuta pt a fi modificata in plus a depasit numeroase recorduri de vitez

blowwind 10-11-05 23:33

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"reddevil21\"
Masina e facuta pt a fi modificata in plus a depasit numeroase recorduri de vitez

man..prea mult virtual.....
masina va arata asa(am pus o poza)....cu mici modificari...alt model de jenti...eleron de M3 ..si altele :D
termin cu bacul...si ma apuc de ea...sper s`o termin la anu prin toamna ( in functie de cat dureaza livrarea body-kitului ) ...
motorul....hmm....yo sper sa obtin in jur de 300-350 cp....nu vreau mai mult...cum...ramane de vazut...tre sa ma interesez deoarece nu prea ma pricep :) ...

aleks 11-11-05 11:32

daca iese asa iese superb...

cioli17 11-11-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

masina va arata asa(am pus o poza)....cu mici modificari...alt model de jenti...eleron de M3 ..si altele :D
termin cu bacul...si ma apuc de ea...sper s`o termin la anu prin toamna ( in functie de cat dureaza livrarea body-kitului ) ...
motorul....hmm....yo sper sa obtin in jur de 300-350 cp....nu vreau mai mult...cum...ramane de vazut...tre sa ma interesez deoarece nu prea ma pricep :) ...

:lol:

blowwind 11-11-05 19:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

Quote:

and what`s so funny ? :)

buricu 12-11-05 00:26

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

Quote:

and what`s so funny ? :)

The bold part :lol:

aleks 16-11-05 16:14

mi se pare cam mult si mie, dar poate pune vre-un alt motor, sau cine stie ce modificari extreme ii face astuia...

blowwind 16-11-05 16:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
mi se pare cam mult si mie, dar poate pune vre-un alt motor, sau cine stie ce modificari extreme ii face astuia...

toata lumea aspira la catzi mai multzi :) ... acum...multi nu ajung ... :)probabil ca si yo voi fi printre aceia :) ...dar...ma multumesc si cu mai putini :D ... oricum ... \"stalpul de sustinere\" al masinii va fi designul :)

aleks 18-11-05 10:41

ia-o treptat, ai tot timpul pana la pensionare :wink:

ZanderDream 28-11-05 20:23

2 Attachment(s)
Acura TSX - A spec :shock: :shock: :shock:

All times are GMT +2. The time now is 00:22.

- Copyright 2026 4Tuning