![]() |
Re: al meau Cielo '95 gle
Ori is becurile proaste ori e ceva la instalatia ta mergi la un electrician cel mai bine
|
Pai tu mai ai doar 1 :D...deci corect ar fi "eu nici nu il aprind" :lol:
@ nucu, cam mult 4 becuri intr-o luna, vezi sa nu ai un scurt pe undeva... un fir neizolat.. |
da' o fi avand 2 becuri in acelasi proiector :> :lol:
|
prostia este ca becurile se ard pe rand cate unul...parca se vorbesc se duce cand unul cand altul...dar totusi o sa ma duc pana la urma in service cu ea...n-am incotro...
sa revin la intrebarea mea...mai veche...ca nu m-am lamurit...semnalizarile alea ma obsedeaza...vreau sa stiu neaparat daca merg alea ovale la mine...precizez inca 1 data ca eu am din acelea rotunde... |
Eu zic ca da, nu cred ca au facut modificari la aripi, pt niste semnalizari... astea rotunde cred ca au fost un "experiment nereusit" :lol:
|
o sa dau pe la un magazin prin craiova sa vad cat mai sunt...eu stiam de vreo 200 de mii bucata...si o sa ma uit si de aparatori de vant ca vreau si deastea...arata mai bine cu ele...o sa postez preturi pt cine e interesat...
|
sal, nimik nou la masinutza mea...dar in curand trec la ea...spre sf sapt...
am spalat masina sambata si vreau sa va spun si voua, poate nu stiti, aveam pe capota urme de la scoci si baietii de la spalatorie au folosit o solutie minune...nu numai ca mi-au scos petele de lipici au scos si niste stropi de lavabila plus ca au scos si murdaria de la micile zgarieturi pe care le am....e ceva super nu a vrut respectivul sa imi spuna cum se numeste dar am vazut ce scria pe cutie: remove tar and glue, cred ca e pe baza de diluant pt ca am incercat....scoate si murdaria din vopsea...o face sa straluceasca... |
Nu cred ca e pe baza de diluant... diluantul iti matuia vopseaua, numai cerculete iti facea.
Am vazut si eu in Carrefour asa ceva... era o sticla albastra cu pulverizator, costa cam 30-35 ron. Sa vad cand, o sa ma duc pe la Augsburg, aia au o gramada de chestii pt masina si in mod sigur au si solutii de curatare. Eu am stropi de asfalt pe toata partea dreapta, de anul trecut, cand se asfalta podul Grant. |
se joaca cu stropii aia...iese imediat cu solutia asta...freaca putin si apoi gata...!!!! daca iti cumperi solutie deaia la 35 ron sa ma anunti si pe mine...eu ma gandeam sa ma duc cu o sticla de un litru sa ma rog de ala sa imi dea si mie...
|
salut nucu.>! mai e frumusica masina ta ! sa o stapanesti cu placere .... si fara incidente ... Tu ai Gpl? Urmatorul lucru care cred ca am sa-l fac eu este sa pun instalatia gpl... care ma va duce undeva pe la vreo 12 mil...
|
Quote:
|
mie in oras in aglomeratie imi ia 9%... nici pe mine nu m-ar deranja consumul .... dar avand in vedere cat fatati eu masina si cat de comod sunt ... ca nu mai dau jos fundul din ea.. am ajuns la concluzia ca eu mi-am luat masina sa ma duca din punctul A in punctul B si sa ma plimb de cate ori am nevoie.... Deci in cazul asta tre sa fac ceva legat de consum ... prin urmare o instalatie buna (BRK sau ceva de genu asta se cheama) ma costa maxim 12 mil + montaj, si este si dinaia care se monteaza in locul rotii de rezerva... ;) Mai mult nustiu ce sa zic ... preturi sunt la noi in Pitesti incepand de la 700 ron pana la 2500-3000 ron instalatii profesionale etc... eu ma incadrez la una pe la jumate.... pe undeva .. o sa vad la sfarsitul sapatamanii viitoare ce fac ... Momentan Astept salariu :d
|
Quote:
|
salutare baieti...am revenit...cu noutati, tocmai am un prieten care ma roaga sa ii cumpar un filtru de aer sport cu doar 400 de mii, este nou in cutie dar nu stiu ce marca, oricum e adus din germania asta e sigur...voi ce ziceti sa il cumpar la pretul asta? avantaje dezavantaje sunt? va rog sa imi dati si mie ceva sfaturi...ca maine il aduce sa il vad si sa il cumpar daca imi place cum arata...:?: :?: :?:
|
Conteaza in primul rand marca: K&N, Green, JR... mai conteaza ca are nevoie si de kit-ul de curatare si ungere. Mai conteaza si sa fie potrivit pt motorul ala (nu stu ce inseamna asta, dar oricum pt Cielo cred ca e necesar un filtru mai mic, motorul e doar de 1.5).
Zii si tu marca cand il aduce, ca asa... de cat de frumos si colorat e, nu iti dai seama de calitatea lui. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning