![]() |
Re: Toyota Celica T20
nimeni interesat de alte schimburi ?
|
pe la 160 mil lei vechi ar fii pretul sus
|
|
eu vreau sa iau ceva diferenta nu sa dau ... super masina
|
AC proaspat incarcat
|
Eu zic sa o pastrezi...masina arata foarte bine.Daca vrei mai multi caluti iati alt motor Apropo cate kg are 1086 cumva:D
|
Patrulei am auzit de zvonuri de 970 unle de 1114 acum nu stiu ce si cum . Cum imi pot da seama exista un cod ceva pe masina ?
Vreau sa imi iau o masina pentru gropile din Gaesti. Nu se impaca bine masina sport cu drumurile din Primul Razboi Mondial sau mai bine zis al doilea dupa bombardament. |
nr de telefon nou pt contact : 0763667568
|
sus ..
|
cum sa pui gpl pe celica:|
si apoi..poate iti creste viteza masurata pe bord din cauza diferentei de cincumferinta a rotii , insa viteza reala ramane la fel eu pot sa iti ofer saabul + alfa 145 daca doresti. din ce an e celica ta? |
se pare ca s-a inteles gresit .
Viteza masurata pe bord nu am marit-o eu asa am luat masina si atunci cand am intrebat dc este aceasta diferenta explicatia a fost ca a marit viteza indicata pentru ca a avut genti mai mari decat am in talon 15 si 16. GPL da este instalatie secventiala ttomasetto http://www.agrom.ro/tomasetto.htm Productie a masinii 1995, data de prima inmatriculare 1996 |
upppppp
|
pentru cateva zile pretul devine 3500 euro - am o oferta si nu as vrea sa o ratez .
|
Patrulei are 1050 Kg masa proprie - cu rezervorul plin 61L :)
|
sus cu celica
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning