![]() |
dar de renault velsatis ce mai ziceti ??? o barca de masina, urata cu draci.... aaaa si de spatele ala taiat cu toporu v-am zis??? :P
|
chevrolet kalos!!!
CEA MAI IDIOATA MASINA!!!MA DISPERA!!!ARATA NASPA SI NUMELE E NASPA... :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
e bine ca tot pe mine m-ai gasit ala rau in threadu asta. Citeste si tu posturile. Citeste ce scrie Ffocus mai sus. NU EXISTA MASINA URATA! nu la modu general. Adica exista pt fiecare dintre noi, dar nefiind niste clone totzi, e cam normal sa nu ne placa la toti aceleasi lucruri. Si tot ce-am zis a fost sarcastic (in caz ca nu te prinsesei) la aberatile lui Alexutzzzzzzz. Nu vad insa ce legatura au toate astea cu masina mea. Eu am un jaf ordinar, cum zici cea mai urata masina din lume. DJ05 - multumesc :wink: , apropo a venit vara, poate ne vedem si noi la o bere (daca nu mergi in tzara cumva). |
pimp lex? am zis yo ceva d masina ta ???? uitete mai bine si d c aberrati fiecare intra si zice c masina i s pare urata ;) si ne mai dam si noi c nu le place romanilor
|
alexutzzz, reciteste pagina 1
|
nu am zis d masina ta ok nici nu stiu ce masina ai
|
a apropo poate a zis alexutzu si ne incurci ;)
|
exista o gramada de masini cu un aspect foarte ciudat in zilele noastre! cel putin eu chiar nu-i inteleg pe unii designeri...
incep cu gama renault: megane 2 zici ca e fier de calcat (cel putin versiunea hatchback) ii lipseste manerul de pe plafon... vel satis cum a zis cineva e un trolibuz obosit.... clio symbol e dupa parerea mea una din cele mai urate masini actuale (am vazut un clio symbol siclam... fratilor masina aia ma dispera de fiecare data cand o vad... are culoarea aia tampita si mai e si a unui barbat)... si mai sunt multe masini de la renault care n-au treaba cu era noastra! BMW: seria 1 e o idiotenie curata! seria 3 nou nu-mi place pentru ca e un seria 5 de dimensiuni mai mici Mercedes: clasa A e o masina care nu se stie ce vrea sa reprezinte! si SLK ala vechi (fata e urata cu draci) Peugeot: 206cc, 307cc, si toate sw-urile! si mai sunt multe alte masini care pur si simplu nu-si gasesc locul pe piata... am vazut o gramada de designuri de duzina! LOGAN FRATILOR... daca vrei jeep i-ati logan ca seamana perfect! |
Quote:
_______________ |
Re: Cele mai urate masini
LOGAN clar cea mai nasoala!
|
alea de la sang-yong (sau cum se scrie)
|
Quote:
smart...nu prea-mi plac...sunt prea micutze si au cauciucurile cam iesite am vazut una scria pe spate : "Na c-am si trecut" :D :D :D |
cea mai urata este fiat mareea...
agresiv de urata masina :D |
Eu cred ca cea mai urata masina e mersul pe jos :) Va spun ca ma lupt cu ea de ceva timp, si abia anu` asta o sa scap. Serios vorbind acum, intotdeauna va fi macar un admirator al unei masini, indiferent cat de urata ar fi, pentru ca... stiti si voi treaba cu gusturile care nu se dicuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning