![]() |
Re: Renault Megane-coach Club !
cine imi zice si mie deunde pot sa cumpar un motor de 2000 pt un renault megane coach....plss
|
4 Attachment(s)
Va salut impatimiti Coach,acum 4 ani cand am ajuns eu cu ea in tara erau 6 in Brasov,restul nu mai stiu,este doar un 1.9Dti,rar de gasit,100CP,ceea ce zic ca e cam destul,si a participat la mici concursuri,dB,sq.
Cu deosebit respect.Adi (BV) |
Mai este cineva interesat de intalnire?
|
ce intalnire?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai sapun si eu cateva poze cu masinuta mea;).Sper sa va placa
|
misto masina chiar dragutza cu dungile alea
|
ms ptr aprecieri;).Acuma mai vreau sa ii pun folie pe geamuri ca ar fi contrastul si mai mare:)
|
Salutare! Intru si eu in clubul detinatorilor de Megane Coach cu o masina luata in vara din Italia,Milano si recent inmatriculata definitiv.
Masina e din 2001,motor 1.6,16v si 107CP.Foarte multumit de ea si de felul in care se comporta cel putin pina acum.As fi curios cite auto de felul asta sint in Galati si daca sunt doresc sa facem schimb de pareri , probleme aparute in exploatarea masinii, idei de intretinere si altele. Am o intrebare! Pe partea laterala deasupra ornamentului ''Coach'' este lipita cred o placuta ovala de culoare gri pe care scrie ''Sport Way''.Stie cineva daca asta inseamna ceva sau doar a fost lipita de fostul propietar? |
Quote:
|
ceva piese pt coach?ca eu ce am gasit m-am speriat de preturi.......astept pareri si sugesti ..........desigur tuning:))salutare tuturor........
PS:la anul nu mai scapati de o intrunire......... |
ar fi misto inca o intlanire da pe undeva pe unde ar fi bn pt toti .. sa nu fie distantza prea mare pt uni;)
|
salut tuturor detinatorilor de cach!! o sa pun si eu cateva poze cu a mea masina. anul fabricatiei 1999, motor de 1,6, 8 valve, 90 cai.
|
macarone singura optiune ar fi la dezmembrari, dar nu prea gasesti ca sunt destul de rare.
|
cum fac sa pun niste poze? i am dat atach files dar nu stiu unde le a pus ca nu le vad.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning