![]() |
Re: Golan de Constanta
jane da pe tomis cand dam o tura? :)))) Ti-am zis si iti mai zic,imi place foarte mult cum ti-a iesit masina..S`o termini cat mai repede ca ne asteapta sharlele cu q7,x5 si etc sa fie agatate de OZN :)))))
|
sa speram ca cat mai curand... momentan am foarte multe ore peste program si nu mai am timp nici de mine dapoi de ea ... dar o sa vina si vremea ei
sonny- masina are praguri dar inca nu m-am hotarat cum sa le prind si unde sa le montez ca vopsitorul ma asteapta |
Am citit topicul de la inceput, am urmarit toti pasii. Arata foarte bine cu bara din fata si cu angelurile. Sper sa o vad si eu vre-o data cand revin in ct de pe 1 octombrie. Astepta si pragurile ca sa nu mai zic sonny nimic:)) . Sanatate
|
merci magnifico...o sa ai ocazia pe 12 oct pe aeroportul din tl sa imi vezi masina
|
sir cat au fost ambele bari???
|
nu sunt bari sunt fuste si au fost undeva la 13 mil + praguri si date deja in sprit kit cu trimis barile si reprimite undeva la 14.5-15mil parca
|
in seara asta masina a suferit un accident grav si nu va mai putea participa la cursa si nici nu cred ca va mai avea ocazia sa vada lumina zilei
spre fericirea mea mi-au sarit airbagurile si nu m-am ales decat cu o zgarietura la cap si cateva pe maini de la airbag dar am ramas dezamagit de franele de logan care se pare ca in seara asta nu au vrut sa functioneze :( |
Imi pare rau sa aud asta..sincer. Bine ca tu esti sanatos si ai scapat doar cu niste zgarieturi si sperietura banuiesc. Da ce s-a intamplat mai exact?
|
7 Attachment(s)
Imi pare rau man! Dar ma bucur ca tu esti bine! Asta e cel mai inportant! Pun eu cateve poze!
|
da ce s-a intamplat mai exact? si eu eram prin trecere si nu am inteles cu ce te-ai pocnit :cry:
bine ca nu ai patit nimic... |
nu au tinut franele, aveam ceva viteza si am lovit pe un baiat cu un golf 5
ghinionul meu a fost ca l-am lovit in colt si masina mea a avut cel mai mult de suferit |
chiar daca nu te am eu la suflet sa sti ca imi pare rau de tine si de masina ta.... data viitoare sa fi si tu mai atent.... ..........
|
Pacat de incident,ai mai multa grija data viitoare cand te urci la volan si nu te mai increde in masina ca atunci cand ti-e lumea mai draga te lasa balta...Spor la reparat
|
Frinele tale au tinut.
Problema au fost gumele, si cealalta situatie. Ambii baieti ti-au auzit frina. |
posibil sa fie adevarat si ce zici u dar eu iti zic ce sa simtit in masina si faptul ca eu nu am simtit nici prezenta abs-ului nici nimic practic am fost sanie si daca te-ai uita pe bulevard ai vedea ca nu sunt urme deloc de franare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning