![]() |
Pot sterg contu si sa fac altu sau .................. nu merge
Imi veni o idee cum sa fac bani $$ :D |
Iam dato lu cirozel de 2 ori :D :D
da diseara isi pune turbo si numai stiu ce si .........mio da :(( O donatie ceva ,.............:D |
am cautat si eu pe acolo ...se reseteaza scorul lunar ...si echipele raman nu se sterg la fel ca si userii!!
asa k mai asteptam lume :)..anuntati aici!! :peace: |
am facut o ilegala cu unu pe masina ....si am pierdut :( :( acum nu mai am masinaa!! ...norok k se incepe iar peste 4 zile :)
|
Re:
Quote:
|
Ete cam ce am pus pe Civicu din 92 :)..original 125 de calutzi ..1.6L
supercharger: Jackson Racing Supercharger Kit intake: HKS Super P-Flow header:DC Sports Titanium Race testpipe(nush ce e aia :D ) :Random Technology Hi-Flow Catalyst throttle body:Spoon Throttle Body clutch:C lutchmasters Carbon Kevlar Stage 3 Clutch n20: NOS Systems Sport Compact Kit .....si dupa ce ma uit la fisa de dyno...fix 280 de ponei la roata 8) |
...Ciro...eu conform dyno aveam 244hp...modificarile nu mi le mai aduc aminte dar am facut ceva la el ...ajunsese la valoarea de vreo 20mii....dar m-am dat cu unu pe masina si am pierdut :( acum astept :(
Evo007 cand ii dai acolo Challange te intreaba daca vrei legala pe un sfert de mila sau ilegala pe 250(default:)...si mai are o optiune pink_slips! :) vezi cum pierzi \"za\" car!! |
Da mah da a mea e urcata pe dyno..micsorata distanta la bujii, pusa puterea pe turatii specifice ( adica reglat A/F ratio pt o curba de putere aprox liniara si care urca vertiginos ;) )..heheee..cate credite am cheltuit eu ca sa o fac sa traga asa :D
P.S. Telul meu in joc e sa am un STi facut full .. 8) |
mi-am facut si eu user .. shadowzz .... bagatzi-ma si pe mine in mafie lume
|
speeder23 ... i want in :D
|
mhA facut cirozel :((
Las ca te fac si yo :d :twisted: :twisted: :twisted: |
pe mine art :D dar abia am intrat in tainele tuningului :))
btw...cum fac sa am multe credite?! adik sa nu mai astept sa imi dea 15 din 10 in 10 minute?! |
trebuie sa castigi experienta si iti da mai multe credite..:D la 10 min ....o sa va trimit invitatie si voua sa intrati in team dar nu imi merge in seara asta netul pe extern :)
|
:)) miam facut si eu club pana sa imi dai ... k ma plictiseam...
|
vreti sa va dau invite in BrutePower RC ?! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning