![]() |
Re: Jante de plastic!!!
Quote:
|
Quote:
|
mah, astea or sa fie jante pt alergat ca vor fi cu mult mai usoare. eu mi-as lua cu increder. cand apar eu imi iau :D si ce daca nu arata ca cele metalice? exista si vopsele. cu siguranta faci ceva mishto cu un vopsitor bun. asadar, traiasca oamenii de stiinta! :D
|
pun pariu ca are sa aiba succes, dar nu asa mult ca aliajele
|
te lingi pe burta original la un accident ceva cu ele
|
Bah baietzi ce suntezi copii,acum20 d ani cand eram proaspeti capitalisti mai aveam o scuza sa fim incuiati..rezervati in privinta inovatiilor dar dupa 20 d ani?masinile au sasiu lipit ci silicon si e un procedeu mai apreciat decat sudura,au combustibil cea ce foloseam p vremuri sa incalzim ceaiul(gpl)....aia care au bagat lovele sa faca jentile aste credetzi ca-s prosti degeaba?...mai sun si nemti..e o problema de timp pana apar(daca testele ies bine)..250mii km eu zic k sunt convingatori..ei nici nu prea au gropi ce-i drept..
|
Quote:
|
In primul rand ganditi-va ca sunt facute de nemti....
Iar in al doilea rand un plastuic il vopsesti, polisezi, cromezi, ii faci tot ce vrei tu mult mai usor decat pentru metal la costuri mult mai mici. Iar ca duritate plasticul sau mai bine zis polimerii au intrecut metalele de mult timp, metalele care se folosesc in mod uzual, nu metalele speciale pentru nave spatiale sau sateliti desi si acolo se foloseste si plastic . |
Quote:
|
jantele din plastic o sa devina o adevarata afacere pt multi distribuitori...am fost la un test drive cu jenti din plastic si am ras surprins kt de usoare pot fi si la ce temperatura se pot topi... deabia le astept ..
|
Test drive?!!deja sunt pe strazi?ma gandeam ca vor aparea curand dar nici chiar asa..zi tot ''gms''..unde ..cum cand..pls...este ceva care chiar merita stiut..ms
|
Quote:
|
eu cred ca nu le-au facut pt Europa de est.....in germania etc nu au probleme de genul craterelor noastre.....la ei se vor vinde bine....
|
lasa...ca in viitor o sa avem si noi straziii bune..acum se sapa ..pt apa nova :))))))))
|
in Brasov nu prea mai sunt probleme d genul asta,s-a schimbat mult starea strazilor in ultimii 2 ani..au ramase putzine strazi cu probleme...tot ce este drum principal sau intens circulat(in oras) este ok..si inca se lucreaza la greu...numa' bine,pana vin eu acasa e totul atza..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning