Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Geamuri cu folie, geamuri ionizate sau doar geamuri simple ? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/44073-geamuri-folie-geamuri-ionizate-geamuri-simple.html)

Blondy26 11-05-08 12:24

Re: Geamuri cu folie, geamuri ionizate sau doar geamuri simple ?

eu am ales geamurile simple pentru ca nu vad utilitatea foliei..poate n-am dreptate dar asa vad eu lucrurile...

Hame 13-05-08 17:16

Folie LLUMAR... Pt aspectul masinii in special :)

Andrey_FL 29-05-08 13:09

automat fumuri......dark black....dar pe dacie am ionizate : toate 4 de pe laterale si luneta.

beleaua_DP 30-05-08 00:31

salut.. is nou pe aici ..is din petrosani am un Logan si m-ar interesa geamuri fumurii pe spate... care ar fi cel mai apropiat loc unde ash putea pune.. ?

Hame 30-05-08 22:43

vezi pe la Bazar...

gaby-t 05-06-08 12:19

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1527150)
eu am ales geamurile simple pentru ca nu vad utilitatea foliei..poate n-am dreptate dar asa vad eu lucrurile...

Diferentele sunt:

1. Pt aspectul masinii si sa nu vada oricare ce ai in masina sau pe cine ai. (asta in cazul foliei super dark)

2. Asta e ce mai importanta, Nu te arde soarele, nu se incalzeste asa de tare in masinan si altfel face fata acc la caldura cu folie cdecat fara.

Sa mergi o zi intreaga cu o masina care are folie si pe fata sau in spate unde stai, i-ar a 2 zi sa mergi cu a ta si sa vezi diferenta.

Folia ajuta foarte mult vara nu conteaza cat de inchisa e sau de deschis. sunt razele uv care le respinge.:idea:

Ale. 05-06-08 12:23

As vrea sa stiu si eu ce presupune ionizarea. In Galat stiti cumva vreo firma care se ocupa cu asa ceva?..si cat m-ar ajunge pt un logan mcv spate tot..Thanks!

Cosmin255 05-06-08 17:41

Urmeaza sa imi pun si eu saptamana asta folie , maxim 30% opacitate , vreau sa se vada in masina , sa dea doar o tenta mai inchisa , doar pe spate

apache 05-06-08 20:15

am eu cu 53% opacitate si nu iti dai seama ca am folii decat daca mai e un logan fara langa al meu

gaby-t 06-06-08 01:28

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1573750)
Urmeaza sa imi pun si eu saptamana asta folie , maxim 30% opacitate , vreau sa se vada in masina , sa dea doar o tenta mai inchisa , doar pe spate

Nick pune de 75 folia ca aia ii da doar tenta. este in constanta un accord moka culoarea cu toate gemurile asa.

Al3xPuma 07-06-08 22:51

foliee ... pentru un look sportiv !

apache 08-06-08 18:34

look sportiv pe un motor diesel 65 de cai aspirat?

Al3xPuma 08-06-08 18:36

Ete ... ce are :) ?

apache 08-06-08 18:37

n-are nimic...da nu prea are nevoie de look sportiv masinuta aia....da ma rog,fiecare cu ce ii place..

Al3xPuma 08-06-08 18:39

Eh ... ai dreptate nu are nici forma nici tenta de masina sportiva ... dar arata bine cu folie pe ea ... ca orice masina ... parerea mea !

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning