![]() |
Re: Masina mea : Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
Quote:
|
ce zi frumoasa a fost azi.... :lol::lol::lol: numai buna pentru mestereli ....
maine pun poze cu ce-am pictat :twisted: |
4 Attachment(s)
intr-un final am reusit s-o pozez ... curata :lol:
Va place?! |
De ce nu-i dai parasolaru' ala jos? Mai exact scrisu' de pe el... :roll:
|
Quote:
mie nu , nu-mi place , mi se pare exact vitan tuning , jantele sunt jalnice , bara fata patatetica , praguri la fel , bara spate copie rieger 2000 la fel praf , semnale negre vopsite cu spray-ul , plasa argintie...iukkk...since vomit...imi cer scuze ca sunt atat de direct si sigur te deranjeaza ...dar masina dupa gustul meu e facuta sa razi de ea , nu sa admiri....imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asa ...dar asta e realtitatea!!! :rolleyes2 ps. am uitta sa mentionez banodurile nichelate pe usi si bata spate , sa vezi cata grija ai de masina sa nu-ti spun ca nu trebuiau sa existe , dar daca tot exista trebuia sa pui si pe bara fata....in sf ..uzez tastatura degeaba... |
Quote:
|
Quote:
1. jantele am mai zis ca astea au fost pe masina si au ramas din lipsa de fonduri ... le-am renovat un pic sa arate mai bine, despre asta era vorba!!! 2. bara fata e de fibra inca nefinisata (din pacate) de gusturi fiecare cu parerea lui!!! 3. praguri de fira copie dupa rieger, care mie imi plac cum arata pe vectra, iar gusturi !!! 4. Prelungire spate RIEGER original nu copie (esti "PRAF") aici sunt si eu rau :twisted: 5. Semnale vopsite indigo metal cu pistol de suflat la vopsitor daca chiar le stii pe toate + strat de lac !!! 6. Plasa fiecare o pune ce culoare vrea si VERDE daca lui ii place si da bine pe masina!!! 7. Cu dungile nichelate m-ai prins ca sa zic asa ... ENJOY ... daca mai apuca bara finisare urmeaza si acolo sau le dau pe toate jos!!! 8. Mersi ca te-ai obosit sa-ti zici parerea desi o puteai face si pe un ton civilizat si mai putin arogant!!! Mai cizeleaza-te un pic!!!, asta ca sfat, o sa ai mult de castigat in viata daca stii sa comunici si sa-ti faci punctul de vedere inteles!!! Numai bine :!: |
cn toate ca nici mie nu imi plac genul asta de bari trebuie sa ati dau dreptate.depinde de gustu fiecaruia.da ar trebui sa te strangi un pic si nu mai investi in alte treburi sa ati schimbi rotile.DE LA ROTI INCEPE TOTU!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
dupa parerea mea arata mai bine stock dar ingrijita.defecte (chiar nu le spun cu rautate dar sunt sigur ca te intereseaza parerea celorlalti pt ca din cauza asta ai si pus pozele):jantele vopsite cu tot cu cauciuc,plasa argintie,pragurile,colantul de pe faruri,semnalele.....iar ca lucruri facute bine: stopurile,toba,spoiler spate......cam atat
|
Ma repet si eu cu parerea mea e prea impopotonata..!;)
|
eagle,felicitari pt masina,insa ii lipseste ceva:geamuri electrice,mkr fata,la o asa masina sa nai geamuri electrice e tare aiurea,te costa 3 mil macaralele si cam 2 mil montajul,punei ceasuri de vectra b si sa vezi ce belea o sa arate
|
Alt cunoscator ! Aratami si mie cum pui tu ceasuri de vectra B!
|
nu imi place kilometrajul mecanic,daca tot teai apucat punei alte ceasuri,tre sa existe o solutie
|
Baieti mersi pt opinii !!! DA, pt asta am pus pozele.
Ceasuri de Vectra B eventual cu tot cu bord de vectra B altfel nu cred ca ar merge si chiar si asa nu consider ca e nevoie ! Geamuri electrice sunt f practice pt cineva care vrea confort de la o masina, pe mine la momentul achizitiei nu m-au interesat si nici acum nu reprezinta o prioritate! Toata chestia misto care imi place la cei care au geamuri electrice este combinatia lor cu alarma ... cand inchizi masina din alarma...de la 10 m de masina si urca geamurile automat!:twisted: si sunt de acord ca totul incepe de la roti ... insa soarta face ca s-a ajuns la momentul asta "asa"!:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning