![]() |
Re: Unde faci schimbul de ulei?
10 ron???? unde man? la bv fara 50 ron MINIM nu ti-l face nimeni...si.da..o facem din placere. ai o satisfactie cand il faci personal:d
|
Quote:
|
Quote:
10 RON schimbul , nu 10 ron cu tot cu ulei si filtru , presupun ca te-ai prins de asta . In pitesti , maximul cu care am vazut , cel putin eu , este 20 RON . |
Quote:
|
la bloc,cand am timp sa ma duc cu ea altundeva ma duc pe rampa sau p un camp si i schimb acolo
|
ultima data la service dar urmatorul schimb nu e exclus sa fie in spatele blocului.
|
Quote:
|
eu schimbul de ulei il fac la un magazin de piese auto din craiova unde e gratis daca iti cumperi uleiul de la ei, pana acum nu l-am facut singur pentru ca nu am rampa si nu prea am cum sa intru pe sub masina :D
|
sal, cat ulei intra la o vectra b 1.6 16v ?:oops::oops:
|
il fac singur iar daca nu am timo si loc, am un prieten mecanic si il schimb la el! are un garaj inchiriat unde mai face o spaga in afara serviciului, pe undeva pe la Vulcan-imgb cine stie!
|
Quote:
(nu am vectra sa stiu dar am cautat ps site-ul castrol si ei asa zic la masina si motorul asta) |
Au fost cazuri cand am lucrat mult la masina si in spatele blocului de 2 ani insa numai in service in colaborare cu echipa Night Team Service.
|
service(scorpion)
|
Service in general . ;)
|
singur.
ma duc pe o rampa la un prieten si il schimb.. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning