![]() |
Re: Dacia Nova 1.6 VS Tico!?...
hai sa fim seriosi eu nu am krnet ticozauru meu s-a dat cu fata la volan si a facut 1,3 segmentat tot nou;),cu un tov am facut logan 1,4;1,5dci si nova gti de super nova nu mai zic ........matizu n-are nici un rost k ii miroase noxele la tiklos:D
-1-aprox 55-60 -2-90-10 -3-130 -4-150 -5-mai jos de 160 sincer NU AM MERS EU CU MASINA<UN PRIETEN F BUN KRE A AVUT MASINI BUNE!!! |
hai nene las-o...poate aveai pistoane de 1000...atunci poate...si poate o turbina... :))
|
Quote:
|
ba baieti..eu am 2 ticouri....
tico bate matiz , berlina 1.3 , 1.4 , oltcit , si inca cateva prastii dinastea.. dar nova cu motor in mintile lui de 1.6 nu bate.. nova cu motoru ala fuge de rupe... tico in a I-a 50 ? sunteti nebuni...asta inseamna 7000 rpm...e mult prea mult ptr motorasu ala.. cuplul maxim e intre 3500-4000... deci antonyo...te chinui degeaba zau asa...tico nu prea are sanse in fata la nova cu motor de 1.6.. in rest berlinele , oltciturile , matizurile le face praf, daca vreti am si filmulete. |
in primu rand tico nu ia niciodata 100 cu a 2 a... nici 90.
in al 2 lea rand topser pune si tu filmuletzele care le ai... dar sa se vada clar si frumos :) |
REZULTAT!... MI-AM FURAT-O DE LA TICO CU APROXIMATIV 2m!... Greseli: AM schimbat pana in 4000 RPM toate vitezele, a I-a am schimbat-o la 3000 RPM) :x ...
|
pai acolo ai gresit...e el motor de 1,6 dar totusi daca il duceai in 5000 nu te mai facea..
|
Cocot ce mai..te-a facut antonyo;)...si fratemiu cu dieselu` la facut...=))...deci e jupan:D
|
Quote:
|
pai nene...prima oara a furat startu` antonyo...dar a 2-a si a 3-a oara la facut;)...knd ai plekt u sa bagi benzina
|
Rezultatele sunt urmatoatele: Tico vs Nova 1.6 - - - Dat clasa Tico la Nova...2. Logan 1.5 Diesel ----Tico facut zdrente Loganul!!!
P.S: Cocot...Sooky nu s-a exprimat bine...ca mi-a zis mie pe mess..;)) I-am dat-o frumos Loganului...iar a 2-a si a 3-a oara mi-a fost trarshala sa mai dau in al meu Tico...deoarece am 11.000Km cu uleiu` asta..!Multa bafta!!! |
hmm...nu generaliza...
tico tau vs nova lui cocot zilele astea am ingenunchiat si io un tico cu o nova p injectie...asa ca...este si vorba de experienta soferului.... multa bafta |
Okay..simt nevoia sa postez neaparat:D
Am avut si yo o Berlina,1,600 cmc pe ea..multe masinutze smecherele nu prea au stat in fatza mea si mi`au admirat stopurile pe jumate inegrite..si in ultimul timp fumul in cantitati fff mari:D cerea segmentare...:oops: Printre altele..am facut una mica cu`un Tico Sincer..nu prea mi`am luat`o cu Daciutza mea..da Tico ma ars cel mai grav:???: Am cam ramas cu sechele:)))) Bine nici nu aveam cauciucuri,si era si ud pe jos..si mai tarziu am aflat k Tico avea si ditai carb pe el... Io la dacie am avut carb simplu corp..da stia sa fuga;) As cam zice totusi k TICO bate !! Depinde si de soferi !!!!!!! Berlina vs 1310 = Io castigator logic Berlina vs SuperNova = 1data ma batut k n`am avut cauciucuri,a2a oara l`am ars rau:twisted: Berlina vs alta SuperNova = Yo castigator Berlina VS Kadett = Tot Yo Berlina vs Skoda Octavia SDI(vreo 85-90cp)= lol..guess what..TOT YO:D :twisted: Berlina vs Logan 1.4MPI,1.6MPI = still me the WINNER(aici cand era pusa la punct). Berlina vs Tico RS...=am zis k ma facut..:x Si cam atat din ce-mi amintesc |
No offence...dar Cocot abera cand zicea ca nu i-a dat forja...eu aveam geamu` deschis..si in spatele meu..se auze motoru` lui turat aproape de blana...cred ca avea picioru` in radiator..:))))!Oricum..Tico Rullzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
|
bai antonyo...dar prima data ai furat startu`...toti au zis(ai plekt cu cateva secunde inainte lu` fratemiu)si deaia l-ai facut..dar a 3-a oara te luase-i oleak de demaraj inainte lui..dar tot te-a facut..nu mai abera tata;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning