![]() |
Re: Pareri despre demaraj la Logan
Ok ................
|
Chestia asta s-a trasformat in CHAT!!!...
|
parerea mea .... posesor de logan... e o martzoaga..... motorul de 1.4 nu te ajuta de nici un fel in depasiri...prefer sa stau cuminte in logan decat sa o calc aiurea stiind ca nu face fata........ long live groupe renault
|
Parerea mea e ca totusi isi face treaba motoru`:-) adica, fata de o dacie 1310 io zic ca se duce:lol:
|
Ma....io am o SuperNova Clima.....sincer....loganul de 1.4 nu are ce sa ii faca....are cutia facuta ptr acceleratie..... adik e calculata si gandita ptr masa masinii ci nu ca la logan sau solenza care au cutii gandite ptr alte masini..daia are si cel mai mic consum dintre solenza logan si Supernova....daca vrei viteza mare de la o dacia iei solenza....aia are cel mai mare top speed...
De logan ce sa zic....cum au spus si multi altii...e o masina de familie....sa te duca de la A la B.....in siguranta..si ceva confort.... IN NICI UN CAZ NU A FOST GANDITA pentru demaraje....accelerari in forta(apropo...cel ce a deschis topicul...se referea la patinat roti in loc sau acceleratie prin demaraj:rolleyes2 ) sau mai stiu io ce performante demne masini puternice... Stiu cum e sa vrei ca masina sa fuga tare.......treaba e ca si io ca oricare altii am o masina ieftina dar fiabila cu intretinere minima....si ca idiotu ii cer prea multe....sorry de off-topic Una peste alta e Logan nu e cea mai buna masina de la dacia.....da in mod sigur e cea mai vanduta...lumea vrea siguranta si confort pe bani putini ceea ce ofera Loganul....cei ce si-au cumparat nu cred ca s-au gandit ca il iau doar ca sa ii dea in "gusa":shock: |
Doamne ce idiot am fost..."accelerare prin demaraj":oops:
Ma refeream acolo la accelerarea de la 0 la 100 .....de la 80 la 120(1.4 nu prea se comporta bine la ultimul set de viteze dat de mine dace nu ii dai a 4-a:sad: ) |
mie mi se pare bun la demaraj Loganul
|
sa vezi cand iti da mucu un golf 1 de 50 de cai ... daca ti se mai pare bun....
|
Mah,daca esti sofer prost logic ca si o paraciune de dacie iti da mucu:lol: ,(nu zic de tine sau de alt cineva, ma refer in general)
|
Quote:
|
tu ai masina da n-ai carnet..... hahahahhaha deci e clar cat ai condus tu sportiv.....
nu te mai lasa influnenta de masinile de 30 de ani ca sigur nu stii ce pot avea sub capota... am vazut multi pricinosi cu logane care ma vedeau in golf .... si cand o dadeam pe a 2-a sa vezi tu ce le trecea zambetu cand treceam de ei.... |
Quote:
|
dupa varsta ta din profil as spune ca ai ceva experienta la condus carnetu de note spre profi sa iti treaca notele, ala de cecuri condus la posta sau BancPost si tot asa.....
suiete in alte masini cu aceasi motorizare pana sa imi zici mie ce "POATE" loganu... bafta la condus |
Quote:
|
deci.. ma bag si eu aiurea.. dar.. loganul este de plimbare, e bun sa te duci cu el sa vezi tara, marea, muntii.. dar lasati cursele ca nu sunt de asa ceva.. sa nu mai zic de cei cu logan, care sunt foarte mandrii de masina lor, stau la volan zici ca au mare cinciar.. dar ma rog.. asta e..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning