Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Comunitate (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/43495-comunitate.html)

Narcys_dj 26-12-07 21:39

Re: Comunitate

daca tot zici ca iti plac masinile la maxim puteai sa rabzi un pik de frig:) .... asa pt design'ul masinii;)

IoneLL 26-12-07 21:41

La -5 grade cat e constant afara? Nu vreau sa fac ceva de proasta calitate .. asa ca mai am rabdare....ca doar n-or intrat zilele-n sac..

bogdan100 28-01-08 10:21

Bine ai venit Alex.

luvdog 28-01-08 23:20

nu prea mai misca nimeni
....pe niciun forum....:rolleyes2

yulasinio 30-01-08 01:56

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1320244)
nu prea mai misca nimeni
....pe niciun forum....:rolleyes2

Poate sunt ocupati cu proiectele ;) mai ales acum ca vine primavara si incep show-urile :-P

ab05yvz 30-01-08 12:00

pai din moment ce ne intalnim in fiecare saptamana toti membrii clubului si nu numai, e normal sa nu mai aiba lumea ce misca pe aici

luvdog 30-01-08 21:44

pai nici asa din curiozitae macar?

yulasinio 30-01-08 21:57

S-au plans atata sa aiba comunitate si acum risca sa o piard :???:

luvdog 30-01-08 22:04

mda pacat!

hoinar 01-02-08 23:39

comunitatea exista, yulasinio. si chiar daca nu e, asa cum se zice, "pe zi ce trece mai puternica", e la fel de bine inchegata ca la inceput. ne-am luptat si m-am luptat sa avem sectiune aici si abia acuma, daca stau sa ma gandesc, imi roade sufletul intrebarea: OARE A MERITAT?

dupa acel eveniment neplacut (am tot stat sa ma gandesc daca sa il amintesc acuma sau nu), dupa ce vad ca inca se mai practica anumite proceduri "super" democratice (aka CENZURA, din nou, fara nici o explicatie), da-mi voie sa am un sentiment de renuntare si un gust amar.

poate nu am ales bine pentru ceea ce trebuia luptat. cu un zid nu te poti lupta decat cu tancul. sau cu dinamita. si nu sunt adeptul nici uneia din aceste solutii

yulasinio 02-02-08 03:05

Nu ma intelege gresit, eu nu ma refeream la comunitatea din alba eu ma refeream la cea de pe forum. Adica ati vrut Sectiunea Alba-Iulia pe care acum nu o mai foloseste mai nimeni.
Eu stiu ca ati adus noi membri in club si ca faceti intalniri saptamanale si e lucru bin si de apreciat.Si pe mine ma intereseaza ce se intampla in alba pt ca acolo fac parte si ma bucura ca sunt pasionati de masini si numarul lor e increstere. Dar e gresit sa lupti pt ceva atata timp si apoi sa-l parasesti intr-un timp foarte scurt.
Nu stiu ce polemici ai avut cu adminii dar nu trebuia sa va dati asa in spate.
Oricum bafta in continuare si numai bine

hoinar 02-02-08 10:15

yulasinio, comunitatea de pe forum exista (sub forma sectiunii) pentru ca o mana de oameni s-a luptat sa existe. fiecare este liber sa scrie ce vrea si pe ce forum vrea. acum ca lucrurile la noi cu clubul au intrat pe un fagas normal dupa infiintarea asociatiei, era de asteptat. o parte dintre noi ne intalnim zilnic sau aproape zilnic, deci e normal sa nu se mai prea agite membrii clubului nostru pe aici, decat eventual la anumite subiecte pe care ii intereseaza.

tu cand vii acasa? :)

yulasinio 02-02-08 12:38

Eu ti-am spus ca nu am nimic cu nimeni si nu sunt de partea nimanui. Dar si eu am obs ca dupa ce s-a infiintat club si www. cela nimeni nu a mai dat semne de viata pe aici
Anyway...
Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1329948)
tu cand vii acasa? :)

Pe 2 august plec din irl si ajung pe 4...vin cu masina :D. Deci daca ajuta D-zeu am sa apar si eu la una din intalnirile voastre ;)

hoinar 02-02-08 14:30

te asteptam :) eu cred ca voi fi cel mai nerabdator, caci abia astept s-o vad pe "preaminunata" integra... cred ca cu ea vii :)

yulasinio 02-02-08 15:28

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1330436)
te asteptam :) eu cred ca voi fi cel mai nerabdator, caci abia astept s-o vad pe "preaminunata" integra... cred ca cu ea vii :)

Doamne fereste de rau dar cu ea vin....sau poate cu alta :rolleyes2 :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning