![]() |
Re: SuperNova
zic eu ca nu...dar nu sunt expert.........
|
Quote:
|
cine stie....o fi masina pregatita ,cu cutie scurta in 4,dar.....
|
era intradevar gresala... nu exista cutie de supernova cu 4 viteze
|
salut ! ai umblat cumva la suspensii ? daca DA spune-mi si mie cum ai facut si ce amortizoare si arcuri se potrivesc ! respect
|
Quote:
am treaba mai vb.... |
ok . adik cum telescoapele intarite ? practic nu mai ai suspensii ? si jantele sunt in 4 prezoane ? u ai motor moificat ? pe partea mecanica ai tot o
riginar ? |
IN acest moment masina este DE VANZARE:
cu toate modificarile aduse a ajuns aproape la 100CP.... VIZUALIZATI DE LA 1 PAGINA PANA LA ULTIMA SI VETI VEDEA CE MODIFICARI AU FOST ADUSE MASINII... DE VANZARE |
10 Attachment(s)
Masina nu mai este de vanzare ,...
asa ca ,....poze de iarna |
Ce-mi place cānd īl văd pe taică-tău cu maşina ţopăind de (__.__) :lol:
PS: vezi că a venit Ranzi acasă şi nu reuşeşte să dea nici de tine, nici de Oana; ai PM cu numărul lui de telefon :wink: |
simpatica rau...just one question...nu iti ating rotile pe spate???
|
Quote:
Si eu am modificat la ea si de abia am ajuns la 90 Cp cred. |
daca citeai ca omu topicul observai ca nu mai e de vanzare.alex,ce sa zic,ai o masina foarte draguta,ai statea bine cu steagul acela.bafta in continuare;)
|
dap am vazut sorry :-D, dar totusi as vrea sa stiu ce modificari are masina
|
foarte frumos... Faza cea mai tare este ca masina este aproape stock, jantele ce ia-u fost schimbate in rest...clean look. Interiorul tau este definita curateniei. Ma bucur ca ai revenit asupra stopurilor, negrul ala arata foarte bine dar albastru la marsalier strica tot. Respectul meu pentru tine, referitor la felul in care iti ingrijesti masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning