![]() |
O critica avizata...
Sa nu spuneti ca nuami eu critic ctl-u. Acum, chair nu inteleg care is aia care au votat kitch...deja kitch e mult prea mult....in fine, fiecare cu parerea lui, exagerata sau nu. Cat despre Don hAcker LLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. M-am distrat bine :)))))))))))))))))))))))) |
asta micu!
Pt acest Don hacker sau cum ai zice lui ca nu prea ma intereseaza ar trebui sa mai :paper: despre masini pt ca am vazut ca nu are nici o treaba si mai are si 15ani si se mai si contrazice cu lumea care are experienta in fenomenul masinilor!
I-a venit vremea cand ar trebui sa se retraga singur :writers_b ca altfel :ballbounc pe toata lumea! Asta nu e numai parerea mea ci a multor de pe forum! GO away DOn Hacker sau cum iti zice tie!nici nu stiu dc ai venit pe forum aici? rasp si u la intrebarea asta!cyaaaaaaaa :2gun: |
Nu mai rasp pe acest topic,sa nu va mai aprindeti nici unul !!
sanatate :peace: !! |
me!
bine faci stai asa ca stai bine!keep :paper:
|
extraordinara!!!!!!
no comments! |
la masina asta ar fi multe de comentat.... dar comentat in sensul de extraordinar....
insa are 2 minusuri -nu scoate flacari (la ce motor are....ori skotea flacari natural :)) ori ii punea un sistem.... ) - low rider? daca avea si suspensie hidraulica? erea altceva :) oricum merita nota 10 |
yyyeeeeeeeaaaaaaa baby yyyyyyeeeeeeaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
tare de tot doar e bmw are un 10+ de la mine :D
|
cea mai tare
TRAIASCA NO SPEED LIMIT |
Nu va cer sa va duceti la vreun salon de tuning sau auto , dar makr din poze apreciati si voi o masina adevarata cand o vedeti .........dak si CTL e kitch........
NO SPEED LIMIT ca de obicei la inaltime :peace: :peace: Sa v-aud in gura mare NSL E CEL MAI TARE :peace: |
rusine pentru toti martalogii care au votat : \"chich\"
|
e belea ... e cu un \"prototip\" adevarat
|
imi placea in trecut, acum parerea mea e identica cu al lui PIMP LEX...
sunt multe pisicutze mai frumoase in bucuresti... NIZ, CRZ etc. |
o fi cea mai \"modificata\" masina din romania ... da parca e prea incarcata ... si vopseaua nu stiu cat de bine o prinde, e prea stridenta nu stiu. DAR e pe departe, super si cred ca oricine si-ar dori o masina ca asta.
|
Re: BMW 325 i - B-70-CTL
cea mai "modificata" din tzara intradevar shi una dintre primele din cate imi aduc yo aminte! superba
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning