![]() |
Re: Va prezint ursuletul meu
1 Attachment(s)
Quote:
mai bine bagam in masini decat in bautura sau alte tampeni . Yoo merg cu masina zi de zi ,la cumparaturi ,plimbari, la munte ,pe centura:lol: , la mare cu masina asta si sunt foarte mandru de ea chiar daca e de seama cu mine si in curand o sa valoreze cat un logan de care vb tu mereu. Poate o sa simti si tu ce simtim NOI ,atunci cand mai faci ceva la masina si uni te felicita ,alti intorc capu dupa tine in trafic si se uita mirati si zic ,,uite-l si pe nebunu ala ce si-a facut la masina:twisted: |
Quote:
tytus lasa k ala cu e46 de 20 000 si cu apartament comfort 3 se simte mai bine k tine care probabil o arzi intr-un logan inaltat si blindat |
da e diferenta foarte mare , am zis sa fac o schimbare mai mare
pana acum am ramas suspendat de 2 ori si toba finala am atins-o de cateva ori:???: |
2 Attachment(s)
o mica idee pt prietenu meu;) hyena sper sa o puna si in practica8)
|
ce frumos ii vin bv si sa ai grija de ea salut
|
ar arata frumos :D dar mai pe viitor acum am altele ... :) ms pt poza :*
|
da stym ,ti-a venit tot kitu ....... t_ _ _o :D
|
URB :D:lol:
|
trebuia sa fie secret :sad:
|
Quote:
|
Scuza`ma daca crezi ca ma bag da am impresia ca am vazut masina ta de mai multe ori.... stai cumva prin berceni, pe langa posta ?
Imi plac tare mult jantele tale si m`ar interesa si pe mine sa`mi spui ce model sunt si daca le vinzi. Iti fac pret bun! |
Quote:
|
vorbesc eu pentru el...3000de euro si sunt ale tale :lol: sigur nu poate refuza oferta asta :P
|
Quote:
|
500-1000 euro :chillpill......
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning