Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i coupe M-tech1. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/43376-e30-325i-coupe-tech1.html)

da_joint 24-10-07 22:38

Re: mi-am luat bmw 318i:))sport

ce sa iau boss...niste keskin :P mersi de pont

fiderzen 25-10-07 14:37

;)..pe langa faptul ca suspensia sport imbunatateste de 1000 de ori comportamentul masinii,arata si mai bine si in plus..a fost si alegerea proprietarului...fiecare isi face masina cum vrea..esti de acord cu mine?..poate ca unii tin la masinile lor si merg incet pe bulevarde(a si cel cu ursul negru (kyd presupun) si rup ;) )...acesti oameni au destul cap sa nu alerge ca niste inconstienti pe strazi.....oricum...a fost alegerea lor suspensia....daca tie nu`ti place....ori nu stii sa mergi cu masina..ori e prea joasa a ta :P baga o poza:)

Cosmin* 25-10-07 16:11

frumos rau ursul...mai ales cu suspensie...arata fff bine intretziunut...
p.s Tytus u te dai cu ursu tau pe 400m pe macadam sau pe asfalt ? yo zic ca pe asfalt...si oricum in buc s-au asfalat aproape toate straziile...nu stiu cum sunt straziile acolo dar aici sunt bunicele

fiderzen 25-10-07 20:27

nu sunt fitzos deloc ;)...crede`ma..dar cred ca tu ai gresit tipul de masina pe care il cauti ;)..ia`ti frate logan si lasa`ne pe noi cu suspensiile noastre in pace! ;)..nu e mai corect?de cand iti pasa tie de cum merge altu`?...la o adica..pot merge si descult pe strada ca nu am nici o treaba cu tine....nu vreau sa fiu rautacios..dar cam aberezi......te rog inceteaza cu ''avantajele'' suspensiei stock ca presupun ca ai observat ca esti singurul care a avut ceva de comentat despre ele :)...baga pls o poza cu masina ta....noi toti aici discutam de upgrade`uri si tu vii cu un downgrade(adica suspensie stock)...din ce am citit de la tine..esti adeptul masinilor stock...ei bine...noi aici cam toti cautam sa ne imbunatatim masinile..si suspensia sport este o imbunatatire. te salut! ;)

Rebel_Boy 25-10-07 20:36

Quote:

Originally Posted by tytus (Post 1167556)
Salut,fiderzen,apropo de ce ziceai tu,cred ca a-ti trebuie vreo 2 facultati facute prin occident si niste mastere ca sa poti merge cu un cazan cu suspensie sport:)),nene de ce e masina?sa merg cu ea da?pai daca trebuie sa merg cu ea vreau sa merg si eu cum merge ala cu loganu,cu passatul,cu octavia pe drumurile Romaniei,nu sa stau la orice santulet,orice groapa gata,pe ursi aia de care spune-am mai mult de 1000 de euo nu a-si da,pentru ca eu mai trebuie sa bag bani in ea sa ai schimb suspensia sport,sa o fac practica masina,sa modific ce a facut acel ''geniu''deci poate sa aiba motor de avion,nu ma incanta sa fie buna doar pe 400 de metri,eu vreau sa merg cu ea nu sa fiu limitat de un bulevard,frate crede-ma 2 ani de zile masina asta cu suspensie sport mi-a mancat zilele,oricum masina nu mai am de gand sa o tin mult timp,si sincer ma bate gandul sa mai incerc odata un ursulet,un ursulet luat de la un om normal,nu mai vreau de la ''genii'',asa ca acum sa fim sinceri...nu mai vorbi despre avantajele suspensiei sport mai bine hai sa vorbim de dezavantaje,dar te cred de ai 18 ani si este perioada fitzelor..:))

Iati frate ARO e masina visurilor tale .. sau mai bine cauta-ti un IMS e si mai bun ...
Te bagi in seama k sa ce? .. sa strici topicul omului ? ... dute tata si sari borduri si ce mai vrei cu "jipanele" tale si lasa-ne pe noi astia mai fitzosi cu masini pe burta ..
P.S: 100% nai mers cu o masina cu suspensii sport si apoi cu unu cu suspensii normale... (ai fi facut diferenta si ti-ai fi dat seama de ce ne omoram noi cu masinile pe burta) .. sau poate ca nu ai depasit niciodata viteza de 150 km/h k sa faci diferente ..

da_joint 25-10-07 21:37

va raciti gurile degeaba cu toti frustratii...

Hyena 25-10-07 23:15

tytus nu ai ce cauta pe topicu asta sincer, u poate ai alte manii bautura sa te pui pe burta noi ne punem masinile pe burta, de la femei ne-am obijnuit sa punem pe burta ce ne place :D :lol: pune u loganu pe spate ca asta se intampla daca iei o curba mai stransa ;)

H0lyBoy 25-10-07 23:25

uite frate tytus aici calitate in poza pusa de hyena....nu vezi asa ceva in fiecare zi;)....iar pt tine e prima data cand vezi asa ceva:)....

tytus 26-10-07 01:14

Salut,deci eu nu am nimik cu baietii care a-si pun pe e30 suspensie sport dar eu mi-am spus o parere contra suspensiei sport pt. ca eu nu o suport,pentru ca nu sunt drumuri pt. suspensie sport si o masina devine nepractica,iar Hyena nu fa afirmatii daca nu ma cunosti,mie nu imi place bautura si nu am acest viciu,eu fac sport si nu am tangente cu..... bautura,iar in legatura cu femeile stai calm nu te gandi ca tu cuceresti o femeie cu o rabla de 20 de ani,in nici un caz,da,nu zic,este o masina(ursul) care a-ti defineste stilul tau de a fi,eu mi-am luat e30 nu ca sa alerg cu el sau sa fac liniute,l-am luat pentru ca de mult mi-am dorit acest model de masina si sa imi implinesc un vis mai vechi in materie de masini,dar in afara de aceste dorinte doream sa fie si practic,dar acum 2 ani de zile neavand eperienta necesara m-am grabit si am nimerit unu cum nu mi-l doream,eu nu am nimik fiecare face ce vrea cu banii,daca cuiva ai convine sa bage bani intr-o suspensie sport si sa schimbe nu stiu cate bai de ulei,si sa plateasca mecanicii,e treaba lor,eu prefer ceva util si practic si cu banii sa iau ceva util sau sa ma duk intr-o excursie,etc,etc.

da_joint 26-10-07 07:59

eee vezi ca asa mai vii de acasa?una e sa dai niste explicatii alta e sa te iei de oameni si sa ii faci fitzosi sau mai stiu eu cum.intradeva o suspensie sport solicita mult mai mult masina pe partea de articulatie si mereu tre sa mergi cu ochiu cat sarmaua si sa fii atent la gropi.insa exista si avantaje ale suspensiei sport.acum fiecare e cu gusturile lui si cred ca e destul de matur sa aleaga ce e mai bine ptr el.
personal sunt satul de posesorii de logan care cred ca au un range sau poate hummer si dau in toate gropile...oare masina aia nu are de suferit?tinanand cont ca la un logan piesele sunt ceva mai scumpe ca la un urs oare cine baga mai adanc mana in buzunar?

Lucian_GXZ 26-10-07 08:53

:) bravo domnu rup frumos ai pus ursu "cu botu` pe labe". cat despre suspensiile sport si alte chestii nu pot decat sa spun faptul ca eu in 2 ani aproape de cand am urs, o singura data am atins cu bara (atunci in roa, si asta dintr-o prostie, ca nu am fost atent), fara bai de ulei sparte si alte aberatzii... nu-ti trebuie mare experienta ca sa-ti dai seama ca daca ai 5 - 7 cm de la asfalt nu poti urca masina pe oriunde... sau merge cu ea la tzara... respect salut

alecsutu1 26-10-07 09:56

Quote:

Originally Posted by tytus (Post 1168437)
Salut,deci eu nu am nimik cu baietii care a-si pun pe e30 suspensie sport dar eu mi-am spus o parere contra suspensiei sport pt. ca eu nu o suport,pentru ca nu sunt drumuri pt. suspensie sport si o masina devine nepractica,iar Hyena nu fa afirmatii daca nu ma cunosti,mie nu imi place bautura si nu am acest viciu,eu fac sport si nu am tangente cu..... bautura,iar in legatura cu femeile stai calm nu te gandi ca tu cuceresti o femeie cu o rabla de 20 de ani,in nici un caz,da,nu zic,este o masina(ursul) care a-ti defineste stilul tau de a fi,eu mi-am luat e30 nu ca sa alerg cu el sau sa fac liniute,l-am luat pentru ca de mult mi-am dorit acest model de masina si sa imi implinesc un vis mai vechi in materie de masini,dar in afara de aceste dorinte doream sa fie si practic,dar acum 2 ani de zile neavand eperienta necesara m-am grabit si am nimerit unu cum nu mi-l doream,eu nu am nimik fiecare face ce vrea cu banii,daca cuiva ai convine sa bage bani intr-o suspensie sport si sa schimbe nu stiu cate bai de ulei,si sa plateasca mecanicii,e treaba lor,eu prefer ceva util si practic si cu banii sa iau ceva util sau sa ma duk intr-o excursie,etc,etc.

pana la urma fiecare are dreptate,suspensie sport se merita pe urs doar daca e ceva de firma =arcuri+amortizoare,din ce am avut eu pe urs arcurile verzi erau un compromis bun ,ce e drept ursul e o masina pt cei care sunt pasionati,o masina de weekend ,pentru Bucuresti e de preferat o alta masina.Totusi trebuie recunoscut ca o suspensie sport face orice urs sa arete mult mai bine :) @Jointu normal ca pe aia cu Loganuri ai doare in cur ca doar de aia au garantie,ce dracu crezi ca de cand am panarama aia mica pe mine ma mai intereseaza gropile sau pe unde parchez masina :lol:
PS-pui si tu poze cu jantele alea :)

tytus 26-10-07 12:29

Mai Luciane,te rog eu nu mai vb cu atata convingere si certitudine ca tu nu sti cat am avut eu de furka in 2 ani de zile cu suspensia sport si crede-ma ca stiu toate gropile din oras,gurile de canal,deci de cate ori ma duk la vulcanizare imi pun mainile in cap pt. ca trebuie sa tragem cate 2 insi de aripi si altul sa bage cricul,directia nu i-am facuto de 7 luni de zile ,mi-a facuto directia un tip asa dupa ''ochi'' pt. ca nu am putut sa o urc pe rampa la nici un centru unde se fac directii,la ITP ...imi e o teroare sa imi amintesc ce am patit,7,deci vezi bine...7 centre de ITP le-am luat la rand si nu am rezolvat nimik,la 2 am ramas suspendat si au venit niste angajati de acolo sa ma ajute,crede-ma ca cati nervi aveam cred ca al strangeam de gat pe ala care a pus suspensia aia,toti de acolo dupa ce nu puteam sa o bag la statia de ITP imi spuneau asa''Auzi asta nu e masina sincer,nu te supara,dar nu ai ce sa faci cu o asfel de masina'' si pana la urma m-au ajutat niste oameni sa pun niste scanduri,etc etc,si tot sa m-am ales cu spoilerul spart,asa ca nu imi spune mie ca faci fata cu 5 cm pe strazile din ro,cand este o groapa opresc si dau usor in spate coloana de masini fac si a-si pierd oameni rabdare si incep cu ''sunetele''......,odata si-a pierdut unul cu octavia rabdarea ca deabia treceam printr-o groapa si a vrut sa scuipe pe masina,si eu atunci in momentele alea vroiam din nou sa al vad in fata pe cel care a pus suspensia la ursul meu........scuze dar ma enervez numai cand imi aduk aminte,salut.

alecsutu1 26-10-07 12:57

1 Attachment(s)
cum am zis mai sus incearca sa gasesti niste arcuri verzi daca mai ai masina,probabil ca la tine suspensia e super sport :) la ceea ce a spus Lucian subscriu si eu am avut suspensie sport pe masina si nu am avut probleme.later edit=asta era garda la sol a masinii cu arcuri rosii pe ea.

B83RUP 26-10-07 15:26

am revenit cu niste poze mai clare si cu masina spalata
si va rog mai abtineti-va de la rautati si mistouri uni de alti
astept sfaturi ;sugesti si comentari si nu va mai certati intre voi ,chiar n-are rost.

All times are GMT +2. The time now is 11:58.

- Copyright 2026 4Tuning