![]() |
Re: B-19-RRM, o dacie break.
Razvan, eu am doar o singura parere: daca tu stii ca iti vei schimba masina, atunci nu are rost sa antifonezi dacia, pentru ca vei da bani de 2 ori atunci
eu sincer spun ca nu are rost :) succes si sa vedem cand ajung si eu pe la tine ca sa aud minunile astea noi ^_^ |
10 Attachment(s)
Am montat wooferu pe masina.. se aude SUUPER... dar aceasta este o incinta provizorie.... o sa ii fac una profesionista weekendu viitor...
Si i-am adus prima modificare la motor... doar pt sunet... un filtru de aer sport. |
bai frate explica'mi si mie te rog cum ti'ai pus filtru sport pe injectie...ca eu am pus si pe loc normal se auzea de rupea...dar in sarcina nu mai pleca masina de pe loc:rolleyes2
|
Deci in primu rand mi-am pus filtru sport... de calitate... nu ceva care ill poti cumpara din targ cu 50ron. Eu am dat 49USD pe el. K&N original... l-am dat ff bine cu uleiul cu care a venit. (pt ca uleiul ill ajuta sa prinda particulele de praf) si pur si simplu cum vezi l-am dat pe cel vechi jos.. si l-am pus p-asta.
Ai grija sa nu-ti intre praf... cand faci schimbarea... si ai grija... sa nu-ti intre apa sau sa lasi masina cu capota deschisa in ploaie...(ca sa nu-ti intre apa in motor) In rest... ar trebui sa mearga bine. |
:D stai linistit ca nu era filtru de 50 de ron..noi avem filtre de la 100 euro in sus la firma si intr'o seara am probat si eu unus i am patit exact cum ti'am zis...si azi am ramas uimit cand am vazut ca pe aceeasi injectie monopunct la tine a mers si la mine nu:sad:
|
Probabil... ca in timp ce ti-ai schimbat filtru ti-a intrat ceva in motor... sau pru si simplu... filtru s-a udat si a intrat apa in motor... nush ce altceva ar putea fi problema....
Sa ne intelegem 100euro poate sa coste si un filtru din targ.... totu conteaza de ce firma e facut... ca daca e YED(sau mai stiu eu ce alte turcisme....) anyway... bafta in continuare |
bine:-) trecand peste faza cu filtru de aer...mai am o rugaminte...ai si tu ceva poze cu niste modele de grile fata ?ca mi se pare cam uratica asa cum e..ma gandeam sa pun niste plasa neagra
|
Mai... n-am sincer... eu sgr lucru care i-am facut... i-am schimbat emblema... cea veche cu una noua... pt un look mai 'modern'
|
8 Attachment(s)
Dupa multe ore de munca... am terminat si incinta.... sa vrea sa-i multumesc lui bigu pt ca m-a ajutat cu proiectu incintei si cu toate probleme intampinate pe parcurs....
Se aude super... dar se vede ca trebuie sa antifonez masina... ca acum termura tot pe ea :D |
Bv, bv! Frumos rau d tot! Toate aprecierile mele!
|
wow ce zace akolo in portbagaj :peace:
|
in sfarsit ti-ai indeplinit acest obiectiv :drunk: felicitari! a iesit super...
care e urmatorul ? :D |
Nu m-am gandit sincer :) poate o antifonare... poate o masina noua.... om vedea zise orbu :D
|
ah da... mi-am adus aminte cu posibilitatea unei noi masini... si indecizia ta daca sa o mai antifonezi sau nu pe asta :-)
oricum deocamdata faci o pauza cu obiectivele presupun... sa te bucuri de ce tocmai ai terminat de facut :D |
mai ce imi place cum a iesit tot si cum se imbina, foarte frumos arata incinta si woofer-ul asa intr-una
arata bine si acolo in portbagaj :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning