![]() |
Am fost ieri in 2 reprize...dimineatza si seara.
Masina care mi-a placut cel mai mult a fost BMW`u bleu ( GAJ parca ) cel cu 6 tobe.A avut sonorizare de nota 10. Felicitari organizatorilor pt efortul depus,merita sa va duceti. Multumim Gratzian de invitatie. :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ca in rest 1 tona de fibra ce facea valuri si o vopsea execrabila ! |
oameni buni,nici nu stiti ce mandru sunt ca oradenii au dominat show`ul....dupa poze si ce am mai auzit.... 8) 8) !!Aia portocalie din Oradea este un VW Polo Classic....e mortala...la fel si GAJ`ul cu 'butterfly doors' !! FORZA ORADEA !! :lol: :lol:
p.s.sincer sa fiu nu`mi pare rau ca nu am mers..da` pe 3 sunt prezent in Bucharest ! :) :wink: |
Re:
Quote:
fibra era putin exagerata... |
Cea mai belea faza: femeia tatuata de pe motor.
BMW-ul bleu se auzea bine daca avea deschis portbagajul, daca il inchidea, vibra eleronul ca draqu. Scuipa ulei pe tobe. Un mare kitsch cele 6 tobe, parerea mea. Muzica mult prea tare, nu puteai vb la telefon sub nici o forma. Femeile erau cam plictisite. Per total - super belea show !!!!! Ai ce vedea si ce fotografia. |
oricum GAJ`ul a fost cel mai tare (my opinion) o intrebare pt.el:de ce scrie numa` Cristi acu` in spate ???? where is ............... ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kidding....oricum felicitari pt.mashina :wink: !!il asteptam pe dayflyer care sigur a facut o tona de poze :wink:
|
Ce ma Golfu` IV a lui Johan din Iasi,nu va place??..... :cry:
|
fara suparare,care e Golful ala ?? pune o poza pls.. :wink:
|
lol.. cela argintiu cu dunga nearga ;)
|
3 Attachment(s)
meaning asta?! e mijto kitu :wink:
is curios de masinile noi de azi,dupa cum ne spunea minirally....saritzi cu poze!!!:) |
dap .. asta e masina 8)
|
1 Attachment(s)
Super misto Golful din Iasi si super de gasca propritarul si prietenii cu care a venit.
|
4 Attachment(s)
307 cc,cel despre care se vb in paginile anterioare....arata f bine.mai tre lucrat mult,dar banuiesc ca nu vrea decat ceva deosebit,nu racheta.
i like it!:) ps:mai vretzi poze?:) |
ZooM-ZooM.. mai pune niste poze cu mazda 6 si cu cele doua mitsubishi-uri eclipse daca mai ai pls ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning