Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E12 - 518 modificat de mine (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/42771-e12-518-modificat-mine.html)

eugen_pustiu 09-06-08 18:39

Re: E12 - 518 la comanda

7 Attachment(s)
Dupa inca o zi de munca....spoilerul e gata in totalitate..mai ramane sa mai o pregatesc pt vopsire ca sa scap de un stres si pe urma ma ocup de restu..jante..etc etc...:rolleyes2:rolleyes2

L4uR 14-06-08 22:21

va iesi o bestie>:)....de la o masina simpla , veche , ingrijita de un mos cum ai zis tu ....zic ca va ajunge ceva ce isi vor dori toti :) bafta

B-11-AYG 15-06-08 00:14

cu spatele niste poze?

eugen_pustiu 16-06-08 19:31

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1591608)
va iesi o bestie>:)....de la o masina simpla , veche , ingrijita de un mos cum ai zis tu ....zic ca va ajunge ceva ce isi vor dori toti :) bafta

Ms ..asa..e nu va mai fi o masina simpla...va fi ceva lucrat numai de nimeni..doar ideile mele si munca mea...:D:D Pun niste poze cu masina pregatita pt vopsire...ast cateva pareri...:shock::shock:

piratu_volvo 16-06-08 22:09

Incepe sa arate bine(se vede altfel cand e intr-o singura culoare)dar nu imi dau seama unde pui semnalizarile.Sa nu-mi spui ca sunt alea rotunde ca arata ca naiba.Dupa mine ar fi aratat bine unele de urs puse cam in locul unde avea spoilerul decupajele alea inainte sa le acoperi.Bafta!

eugen_pustiu 16-06-08 23:07

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1595307)
Incepe sa arate bine(se vede altfel cand e intr-o singura culoare)dar nu imi dau seama unde pui semnalizarile.Sa nu-mi spui ca sunt alea rotunde ca arata ca naiba.Dupa mine ar fi aratat bine unele de urs puse cam in locul unde avea spoilerul decupajele alea inainte sa le acoperi.Bafta!

Ms..Va fi tot galbena (sper sa arate bine) si semnalele nu vin acolo unde zici tu...nu stiu dak ai observat dar vin mai jos pe colturi....sunt semnalele originale...Acolo unde spui u am pus niste proiectoare cu cu angel ayes...:D:D:D O sa revin cu poze cu ce mai fac la ea...

dolb 16-06-08 23:17

stai ca nu inteleg.. proiectoare cu angeleyes? nu vreau sa te supar dar ITI BATI JOC... nene. proiectoare cu angeleyes poti sa pui pe dacie cu nike pe ea! dar nu pe un bmw ASA DE RAR! ti-am zis las-o cat mai stock! maxim poti sa ii pui angeleyes in FARURI

eugen_pustiu 16-06-08 23:29

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1595535)
stai ca nu inteleg.. proiectoare cu angeleyes? nu vreau sa te supar dar ITI BATI JOC... nene. proiectoare cu angeleyes poti sa pui pe dacie cu nike pe ea! dar nu pe un bmw ASA DE RAR! ti-am zis las-o cat mai stock! maxim poti sa ii pui angeleyes in FARURI

Nu ma superi...si eu am zis tot ca tine..k nu o se vada bine proiectoare cu angel ayes...Defapt nu sunt chiar angel ayes ( un fel de )...oricum se vad destul de bine zik eu...O sa revin cu poze....Vreau sa o termin de vopsit si pe ura montez servo directia si ma apuc de interior calumea....Eu as vrea sa-l fac din piele alba...depinde si de buget acuma

dolb 16-06-08 23:35

pielea alba sa fie cu gaurele :)

bmw_alpina 17-06-08 09:13

Unul dintre cele mai frumoasa BMW-uri...

Bafta!

eugen_pustiu 17-06-08 22:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1595957)
Unul dintre cele mai frumoasa BMW-uri...

Bafta!

Ms ms...Azi am terminat de pregatit masina pt vopsit iar maine ma duc sa fac curat in garaj sa scot prafu de acolo si tot ce mai e sa pot sa o vopsesc in conditii bune...Revin cu poze cu ce mai fac pe la ea....:D:D:D

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1595307)

Man daca te uiti mai bine semnalele sunt jos in coltul spoilerului si sunt alea originale pe colt de E 12

Quote:

Originally Posted by eugen_pustiu (Post 1607320)
Man daca te uiti mai bine semnalele sunt jos in coltul spoilerului si sunt alea originale pe colt de E 12

PS alea rotunde sunt proiectoare

alte poze cu masina de data asta afara din garaj........la lumina...cam multe defecte...se repara in sfarsit........

eugen_pustiu 27-06-08 11:59

Maine vopsesc masina....o culoare mijto ...sper o surpriza pt toti....
-am montat si servo directia....
Revin cu poze dupa vopsire....

bmw_alpina 27-06-08 12:37

Quote:

Originally Posted by eugen_pustiu (Post 1615910)
Maine vopsesc masina....o culoare mijto ...sper o surpriza pt toti....
-am montat si servo directia....
Revin cu poze dupa vopsire....

spor la treaba... abia astept sa vad ce iese :D

P.S. Am o presimtire ca o sa fie rosie 8)

dolb 27-06-08 12:42

am o presimtire ca o sa fie un auriu sau un negru

bodo 27-06-08 13:33

off: hai sa presimtim cu toti ce culoare o sa fie :)) :P

on: daca tot ai facut atata "aerisirea" pe capota pune-i si un motor pe masura ... un sfat :P

...asteptam pozele :D

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning