![]() |
Re: Comenzi Eastbay
Urmatoarea comanda va fi Luni 17.09.2007 , cred ca mai dau si miercuri pe 19 una :)
|
Imi explici si mie cum e cu nr la adidasi eu am 45 46..dar acolo vad tot 5 5.5 pana la 12....13
|
vezi ca este pe eastbay sizing help, marimile difera si intre tari si si intre marci asa ca uita-te bine :)
|
|
@BULLETTT
Cam astea sunt marimile pentru Nike. Daca vrei altceva da-mi un link si iti spun daca au sau nu marimea dorita de tine. 11 45 11.5 45.5 12 46 13 47.5 14 48.5 @BULLDOG Merci de ajutor :) @Leon TDI Se rezolva, 55$ cu tot + transportul care il platesti tu cand ajunge produsul la mine. Trebuie sa-mi bagi banii in cont :) Contul meu : Dechis la : BRD - Academiei Cont : RO67 BRDE 410S V824 5817 4100 |
|
Quote:
si cam in cat timp ajunge? |
@BULLETTT
La converse e mai complicat cu marimile, nu ai unde sa probezi o pereche intr-un magazin? @Leon TDI 55$ in $ :) dar mai intai sa-mi spui ce marime vrei :) ca sa vad daca au sau nu au pe stoc |
Daca erau in magazin imi cumparam deja.
|
sa probezi ceva de la converse ca sa vezi marimea lor
PS : te duc la 35$ , in magazin sunt 160 Ron . |
la ce ora faci maine comanda??
|
la ora 17:00 cel tarziu trebuie sa am banii.
|
s-a dat si comanda asta :) urmatoarea pe joi - vineri
|
Rog un moderator sa inchida topicul asta!
Nu mai fac comenzi decat pentru cei cu care am mai lucrat pana acum ! PS: Excitatu care ma suna cu private number ca sa ma injure si sa ma faca bijnitar pt ca fac comenzi de pe eastbay sa stea calm, ne vom mai auzi noi, si de data asta o sa-l sun eu pe el! |
Salut, ti-am dat add... vorbim pe mess !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning