Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42623-incredibil-sofer-tupeist-vs-politia-romana.html)

pHlow 01-06-07 16:48

Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 929076)
la cine te referi la politzishti sau la tzaranu ala care il injura sau la tzaranii care il idolatrizeaza?

Sper sa nu gresesc dar presupun ca se referea la politist. Eu recunosc ca am ras la film.. intradevar.. ca film... este comic.. ca situatie adevarata.. este tragic.. si oricum.. si sa fi fost adevarat.. politistul care a plecat.. nu s-a speriat.. ci probabil a mai chemat inca un politist. Si dupa cum s-a mai spus, raportat la realitate, e tragic cand se intrmpla asa. Nu toti politistii sunt "cap de creta". Si e deranjant cand ne plangem de coruptie mai ales ca noi le bagam banul in buzunar.Am intalnit politisti de treaba,care mi-au trcut cu vederea abateri grave (depasirea tramvaiului pe stanga in curba, neacordare de prioritate ..etc. ) fara sa le dau bani. m-am ales cu o amenda pentru centura. Inainte de a fi politisti sunt oameni. si nu doar ei vor sa arate in unele cazuri ca sunt superiori soferilor de rand. vezi parlamentari,deputati ..etc.. care pur si simplu sfideaza po****tia si isi umfla buzunarele. Cu toate ca am deviat.. filmul mi se pare comic.. chiar daca o sa ma catalogati ca incult sau mai stiu eu ce. Este gen vacanta mare sau alte porcarii scoase pt a marii ratingul.

foss 01-06-07 17:39

comic ce sa spun!!!MISTO

the_fury 01-06-07 17:46

Quote:

Originally Posted by Tzus (Post 927535)
Tare...dar am indoieli k ar fi adevarat...cred k e putin trucata faza...

me 2 pt ca prea repeta cuvantu cu P fara nici un sens, dar prea tare :lol:

Ice_2k 01-06-07 19:15

Incredibil la cati oameni de p-aici li se pare "cool" dobitocul ala... incredibil! Cel care-si baga **** mai adanc e considerat cel mai smecher si mai tare si dup-aia ne plangem ca vai, in ce tzara de cacat traim! Tzara e de cacat pt ca oamenii din ea sunt de cacat.

mihai88 01-06-07 19:48

Quote:

Originally Posted by foss (Post 929199)
comic ce sa spun!!!MISTO

ce e comic........specimenu de sofer care era la volan da dovada de incultura si bun simt

politaiu isi face mneseria si se trezeste cu tot neamu,cu toate organele in fata........aiurea........da ce sa ii faci traim in romania si daca ne facem meseria ne ia lumea la p$$$

TheMadMan 01-06-07 20:03

ce animal :))))

Mititelu` 01-06-07 21:11

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 928492)
Daca tu apreciezi atitudinea si mai ales exprimarea soferului respectiv ....chiar nu conteaza....

ca sa faci aja cva unui politzist tre sa ai un tupeu incredibil...nu apreciez ceea ce a facut, ci tupeul lui

TheMadMan 01-06-07 21:15

chestia asta nu se incadreaza la ultraj?

Bogdan20 01-06-07 22:35

Un cretin si jumatate soferu asta,daca eram in locul politaiului nu cred ca ma puteam abtine sa nu-i dau una in gura!

alex_S 01-06-07 22:36

=)))))))))))))))))) bwahahahahahahaahaahahaha..ce oamnei :lol: :lol:

aleks 02-06-07 00:43

mare k k t... , ce sa zic...
va place?
ne meritam soarta...

sTAILLL 02-06-07 11:48

HAHAHAHA tare omu dar acuma risca PUSCARIE pt ultraj poate sa asi ia cateva luni :>

B_08_NRS 02-06-07 12:45

=))))))))=)))))))) prea tareeee fratilorrrrr =)))))))

Psycho 02-06-07 21:11

Quote:

Originally Posted by hasky (Post 929108)
eu in locul politistului il uneam cu botu pe capota,.catuse la spate, sectie direct carnet la revedere, si direct dosar penal, cu ce greseste politistul cand ii comunica suma amenzii a facut el sau masa costul amenzii>? , nu l au facut smecheri din guvernul care l au votat soferi ca idiotul ala, ala nu e tare sofer este tare idiot si badaran, iar apoi vine un politist injurat de un dobitoc ca ala si ne opreste pe noi si si varsa nervi.

daca erai in america ...

si cand te-ai trezit erai in romania :))

super tare filmuletzu :D

ionutci 02-06-07 21:48

E clar facatura....AIA SE CUNOSC INTRE EI!!!! parerea mea:P

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning