![]() |
Re: Dacia mea 1300 din 82`
parerea mea este mai bine sa nu ii pui spoilere sau tot felu de tampenii ci laso asa cum e acum cu cele nichelate ca da chiar bine si oe caut de ceva timp dinalea,schimbai jantele punei unele canada extrabalon laso mai jos,dai jos cuiul ala din spate si alea de pe triple si tineo cat mai simpla ca masina nu arata chiar rau.
|
Quote:
Mersi de sfaturi...si crede`ma ca incet o sa le fac.. atat cat imi permite si buzunarul.. multe din cele ce le`ai enumerat par interesante si o sa te contactez cand ii fac unele modificari enumerate... in schimb cu vopseaua nush daca o voi schimba sigur, cat de cat imi place.. in general imi place gri`ul dar si metalizat ar fi o varianta.. in legatura cu spoilerele 98 / CN3 imi poti spune un pret` aproximativ si respectiv o poza cu ele ? |
3 Attachment(s)
Quote:
Stiu ca nu sunt mai mult de 150RON..Cat despre vopsea,crede-ma ca daca ai vedea o dacie vopsita cu alta culoare mai excentrica ti-ar place si n-ai mai avea somn noaptea..Schimbatul in acte am impresia ca nu e mai mult de 60ron! As opta pentru un alb perlat,sau un albastru clar...depinde de gusturi;) P.S.: Uite o poza cu fosta mea berlina,pe spoilerele alea poti sa-i mai aplici si o fustita care da cat de cat bine! Ai o poza si cu stopurile cum erau facute,bine la mine negru ala de pe ele dadea bine din cauza la culoarea masinii Inauntru sfatul meu este sa pui un bord de CN,nou este cam scumpeanu,dar poate gasesti tot asa pe la dezmembrari sau la vreun prieten!Sa nu o tiganesti cu bord de BMW sau alte avioane! O sa ramana tot dacie,dar macar sa fie placuta la privire;) |
pacat de ea ca este avion cate se putea face pe modelul ala :( very sad
|
Quote:
|
e ok dacia din poze, mai putin eleronul, care n-are niciun rost si nicun rol la dacie...
|
Quote:
Masina a fost productie 1996 cu motor de papuc de 1.600cmc,venise cu carb. dublucorp tot din fabrica,a fost o editie speciala,gen dacia dedicatie In fine,gata cu off-topicul..WEST,ti-am dat niste modele sa te inspiri..bafta si tine-ne la curent cu poze fresh |
Quote:
sincer nu da bine cu spoilere dinalea si credema ca stiu deoarece am avut si eo pe dacie exact ca a lui doar culoare difera.mai am si acum pe fata ca nu gasesc nichelate cu flapsuri de cauciuc.acum fiecare cum ii place;);) |
Comeback...
6 Attachment(s)
Salutare oameni buni... n`am fost de multa vreme pe threadul meu... ca nu prea am mai facut nu stiu ce la masina... plus ca e si de vanzare acuma.. totusi niste poze mai noi...
|
arata bine, nu s-a deteriorat, o ingrijesti, se vede :)
bafta la vanzare :) |
Quote:
|
OFICIAL.... Masina s`a vandut astazi...
|
felicitari :)
ce planuri de viitor ai?:) p.s.: topicul asta se poate inchide? |
Re: Comeback...
3 Attachment(s)