![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
topser zi si mie daca ai un pont ptr mine vis a vis o instalatie bi-xenon ptr matiz, stii pe cineva care a pus pe tico sau matiz? ...vreau sa imi iau zilele astea ca am gasit ceva germani HID la 400ron, ce zici e oki?
bafta multa! |
pareri, cat mai multe pareri de instalatie xenon va rog!
|
Quote:
Am vazut montat pe Kalos tot made in China ceva in jur de 600 Ron ,vizual este ok sa vedem cat il tine ,stiu ca i-a dat si garantie tipul care i-a vandut-o ,astazi aflu mai mult la intalnirea DWCC si iti dau pm ,nu de alta dar ma bate si pe mine gandul !:lol: |
Quote:
|
DWCC esta Daewoo Club Constanta, ne intalnim in fiecare sambata la 7 seara la teatru ovidiu
intra pe D A E W O O C L U B (PUNCT) R O si vezi ca la sectiunea intalniri stii tu alea alea |
Dupa cum ai vazut ca si eu intreb pe aici, habar n-am cum e cu xenon... E plin net-ul de ele, cu preturi intre 100 si 300 euro... dar nu prea am incredere, nu stiu cum or fii...
|
Aseara am aflat amanunte ,kitul a costat 630 ron este de 6000 k si are si garantie 1 an sau 2 dupa cum doresti (pt 2 ani mai dai ceva ,nu mult ) ,am sa caut sa-ti dau linkul cu toate datele ,omul a postat pe Daewooclub !
|
Quote:
|
am sa pun si niste poze care nu arata mai nimic ptr ca lumina e puternica si aparatul o ia razna:))).....alceva e cu ochiul liber,lumina e albastra si aparatul o vede alba:)))...in fine cel mai bine e pe viu:P
|
Ai luat tot de aici, de pe forum? de la baiatul pe care il intrebasem si eu pt cielo? eu mi-asi pune bi-xenon...ca mai umblu (vara mai ales) noaptea pe balti, pe la pescuit :lol: si e nevoie de lumina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms, vorbim de aceeasi persoana ;) Si mie mi s-a parut ca are preturi f bune, doar ca nu prea am incredere in calitate... dar daca ti-ai pus si sunt ok, atunci la urmatorul salariu...:D
|
Quote:
|
La Matiz nu stiu cum e, dar la Cielo luminatul e chiar o problema... sunt "chioare" rau farurile. Tu ai sticla striata sau clara? Ca auzisem pareri cum ca ar trebui sticla clara pt xenon... dar nu prea cred, e tot "lumina" :lol:
Daca tu esti multumit, atunci o sa iau si eu, cu prima ocazie (cand vor fii bani), un set bi-xenon. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning