Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Matiz Constanta (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/42516-daewoo-matiz-constanta.html)

coteschwann 29-09-07 12:34

Re: Daewoo Matiz Constanta

topser zi si mie daca ai un pont ptr mine vis a vis o instalatie bi-xenon ptr matiz, stii pe cineva care a pus pe tico sau matiz? ...vreau sa imi iau zilele astea ca am gasit ceva germani HID la 400ron, ce zici e oki?
bafta multa!

coteschwann 29-09-07 12:35

pareri, cat mai multe pareri de instalatie xenon va rog!

topser 29-09-07 17:19

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 1124489)
pareri, cat mai multe pareri de instalatie xenon va rog!

4ooRon mi se pare cam putin nu stiu daca este ok !(cred ca este made in China)
Am vazut montat pe Kalos tot made in China ceva in jur de 600 Ron ,vizual este ok sa vedem cat il tine ,stiu ca i-a dat si garantie tipul care i-a vandut-o ,astazi aflu mai mult la intalnirea DWCC si iti dau pm ,nu de alta dar ma bate si pe mine gandul !:lol:

coteschwann 29-09-07 19:43

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1124916)
Am vazut montat pe Kalos tot made in China ceva in jur de 600 Ron ,vizual este ok sa vedem cat il tine ,stiu ca i-a dat si garantie tipul care i-a vandut-o ,astazi aflu mai mult la intalnirea DWCC si iti dau pm ,nu de alta dar ma bate si pe mine gandul !:lol:

Topser daca te bate gandul sa faci asta acum este momontul, omul mai are doar 4 kit-uri si ai ocazia sa iai unul la 350 ron(made in Germany), daca vrei iti dau nr lui sa il suni, nu este China, din contra ca nici eu nu vreau asa ceva, cred ca nu esti la curent cu preturile per sectorul asta de electrice, astea din china vin la 720 ron echiv a 300 usd/5buc asa se dau in afara, la gramada ca sa castige la volum,...in sfarshit nici eu nu cred ca rezista in timp si ma feresc sa iau asa ceva!...zi si mie ce intalnire "DWCC" poate le montez pana atunci si le vezi la cald! bafta multa si ms ptr interventie!

Scoop 29-09-07 23:01

DWCC esta Daewoo Club Constanta, ne intalnim in fiecare sambata la 7 seara la teatru ovidiu

intra pe D A E W O O C L U B (PUNCT) R O si vezi ca la sectiunea intalniri stii tu alea alea

Geo_ZGA 30-09-07 11:59

Dupa cum ai vazut ca si eu intreb pe aici, habar n-am cum e cu xenon... E plin net-ul de ele, cu preturi intre 100 si 300 euro... dar nu prea am incredere, nu stiu cum or fii...

topser 30-09-07 13:14

Aseara am aflat amanunte ,kitul a costat 630 ron este de 6000 k si are si garantie 1 an sau 2 dupa cum doresti (pt 2 ani mai dai ceva ,nu mult ) ,am sa caut sa-ti dau linkul cu toate datele ,omul a postat pe Daewooclub !

coteschwann 09-10-07 23:44

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1124916)

nu m-am putut abtine sa iti zic ca mi-am cumparat HID Xenon made in germany doar la 350 ron,ei bine H4 xenon simplu,am considerat ca nu imi trebe bi-xenon ca nu mg dcat in oras,deci nu am nev de faza lunga..bla bla...si sunt FOARTE multumit de lumina pe care o face pe strada,zic, se merita sa iti pui, eu ma gandesc sa imi pun si in proiectoare:)

coteschwann 09-10-07 23:47

am sa pun si niste poze care nu arata mai nimic ptr ca lumina e puternica si aparatul o ia razna:))).....alceva e cu ochiul liber,lumina e albastra si aparatul o vede alba:)))...in fine cel mai bine e pe viu:P

Geo_ZGA 09-10-07 23:52

Ai luat tot de aici, de pe forum? de la baiatul pe care il intrebasem si eu pt cielo? eu mi-asi pune bi-xenon...ca mai umblu (vara mai ales) noaptea pe balti, pe la pescuit :lol: si e nevoie de lumina...

coteschwann 10-10-07 00:04

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1141722)
Ai luat tot de aici, de pe forum? de la baiatul pe care il intrebasem si eu pt cielo? eu mi-asi pune bi-xenon...ca mai umblu (vara mai ales) noaptea pe balti, pe la pescuit :lol: si e nevoie de lumina...

pai ce sa zic, acum habar nu am cum se numeste topicul omului,e pe forum oricum(asta suna de parca ai cauta acul in carul cu fan:)))) ),nu mai stiu daca ai vorbit cu aceeasi persoana innsa iti pot ca nick-ul lui este "boxe auto",de restul te ocupi personal,...ce pot sa iti mai zic este ca a fost serios si punctual!.. Duca Bogdan stiu ca il cheama,...nr de tel l-am pierdut,sory!..parerea mea este ca are marfa buna si cel mai mic pret fara sa crezi ca ii fac reclama,...nu am nici un fel de interes...bafta multa!

coteschwann 10-10-07 00:09

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 1141709)
am sa pun si niste poze care nu arata mai nimic ptr ca lumina e puternica si aparatul o ia razna:))).....alceva e cu ochiul liber,lumina e albastra si aparatul o vede alba:)))...in fine cel mai bine e pe viu:P

...PACAT ca nu ma lasa sa uploadez pozele, imi da eroare dela site sau comp nu stiu...o sa rev;)

Geo_ZGA 10-10-07 08:00

Ms, vorbim de aceeasi persoana ;) Si mie mi s-a parut ca are preturi f bune, doar ca nu prea am incredere in calitate... dar daca ti-ai pus si sunt ok, atunci la urmatorul salariu...:D

coteschwann 11-10-07 03:45

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1141928)
Ms, vorbim de aceeasi persoana ;) Si mie mi s-a parut ca are preturi f bune, doar ca nu prea am incredere in calitate... dar daca ti-ai pus si sunt ok, atunci la urmatorul salariu...:D

aceeasi teama am avut si eu si am crezut ca e ceva china etc.,(cu toate ca multi au pus si "cica" nu au probleme,...poate asa o fi!)...ce mi-a placut este ca se monteaza super usor,poti sa nu ai nici o treaba la electrica si sa le pui fluierand cu schema in fata, mai simplu nu cred ca se poate!...si cred ca fac si eu ca tine, trec pe bi-xenon si pe astea le pun in proiectoare:D

Geo_ZGA 11-10-07 10:57

La Matiz nu stiu cum e, dar la Cielo luminatul e chiar o problema... sunt "chioare" rau farurile. Tu ai sticla striata sau clara? Ca auzisem pareri cum ca ar trebui sticla clara pt xenon... dar nu prea cred, e tot "lumina" :lol:
Daca tu esti multumit, atunci o sa iau si eu, cu prima ocazie (cand vor fii bani), un set bi-xenon.

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning