Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/42242-oltcit-club-11r-dj-05-rsg-under-construction.html)

gbry_el_05-RSG 27-06-07 15:35

re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!

ba carnatule ma lasi cu vorbele astea??? a mea merge. a ta a vazut vreodata asfaltu? si ce e problema ta ca imi bate mie motoru? poi daca e cu reactie? iti dau fum ba...nu masini,autobuze..o sa fie intre noi. mai lasa comentariile acide si apucate de cazatura aia a ta. m-am saturat de amenintari. moa fac io,mergea motoru meu,te fac.....vorbe goale. esti un papagal.....agiti spiritele pa aici degeaba.hai jet!!!!!!!!

alex_v2you 27-06-07 15:45

eu am intrebat cine e TMG...
ce sunt probleme ceva?
mai vazut pe centura cu masina,asta e bine ca inseamna ca mai merge...
eu nu te-am vazut pe tine ,deci...?????
a???
unde erai?
pai daca RSG-ul zice ca te face stie el de ce....si la cum arata TMG-ul,scuze frate da mie unu imi e sa nu iti cada caroseria si sa dai ca FamiliaFlinstone din pandrele ca e belita situatia.
atat pt azi....maine cine stie ...sau poate poimaine.....
asa ca....
bafta si spor la lucru,daca ai la ce....

MihaiS 27-06-07 23:51

pt SIC eu intram p centura de undeva de la avicola si u treceai prin fata mea.mai erai cu cineva cred c nu am vazut bine.de ii cam dai in gura.de fapt la cum e drumul....................

MihaiS 27-06-07 23:55

pt RSG.ba mai usor cu nervii c faci in plm un accident vascular si te pierdem si p tine.ar fi pacat c CEW-ul nu mai este,RoberTXA nu mai ieste(odihneasca-se in pace!).lasa ba c imi fac eu cazanul.si apropo SIC-ule podeaua mea e intacta,n-are nici o gaurica sa bagi u acul.problemele sunt la aripi si putin la pragurile spate deoarece masina a stat 4 ani de zile in fata blocului sub o salcie pletoasa.asa c...........lasati c o vedeti voi.

MihaiS 27-06-07 23:56

si ca sa moara dusmanul :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: uite c imi fac si eu treath cu masina mea:D :-) :lol:

gbry_el_05-RSG 28-06-07 15:32

nu sunt dusmanul tau. pur si simplu nu cred ca esti in masura sa imi critici tu masina. toate masinile au defecte si calitati. tu observi numai defectele. mai putina gura si mai multa munca. taci si termina in plm masina aia a ta cu motoru ala de nu bate. mai lasa comentariile.a....si stange bani sa cumperi naveta aia de bere ca....e cald si bem muuult!:twisted:

MihaiS 01-07-07 10:27

si uite cum mi-am luat ban sau am contul suspendat! motivul nu il stiu dar asta e. io sa fiu sanatos si sa imi mearga masina! (gbry_el_05-rsg)

Ja_Rule 01-07-07 11:34

nu mai inteleg nimik ...astia doi cand sunt prieteni (scriu unu de pe contu` celuilalt) cand sunt dusmani si se cearta`n public ... deja ma doare capu` de certuri si critici ...

MihaiS 01-07-07 11:37

sa-l lamuresc p ja rule.in caz c nu s-a zis noi(TMG si RSG) suntem frati.adika mai suntem si gemeni.si oare de ce a luat fratemeo ban????cred c stiu de ce.oare deasta??

Ja_Rule 01-07-07 11:40

astia dupa ce ca`s doi .. mai sunt si identici ...
sfat: doua oltcituri aceias culoare aceasi capacitate ... identice ;) ar fi super frumos ... numerele de imatriculare la fel doar cifrele 12 si 21 sau 45 si 54 intelegi tu ... bafta`n familie

Acc3l3ratoR 01-07-07 19:53

ba da eu cand am dat telefon cu cine am vorbit ???
cu gabriel sa cu mihai???:shock: :shock: :shock:

dinteus 17-07-07 16:37

salut....ti-am gasit masina aici...am vazut k e de vanzare...unde te pot gaasi?nu ai date de contact....id mess: dinteus
0766 568 784

26WRC 17-07-07 21:45

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 975551)
sa-l lamuresc p ja rule.in caz c nu s-a zis noi(TMG si RSG) suntem frati.adika mai suntem si gemeni.si oare de ce a luat fratemeo ban????cred c stiu de ce.oare deasta??

lol......sunteti gemeni =))....de asta aveti unul 22 si altu' 20 de ani...

Gabi_rsg 21-07-07 18:58

alt user alta munca. nu stiu de ce nu mai pot posta de pe vechiul user. probabil am luat ban. acum o sa postez cu userul asta. am mai facut cate ceva pe la masina. o sa revin cu poze noi.

e_Max 22-07-07 18:09

si eu am avut ceva probleme cu calcu ma bucur ca ai rezolvat cu alt username si asteptam poze si mam apucat si eu de masina :):):) in curand o sami deschid si eu threand

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning