![]() |
Re:
Quote:
ps: iti mai dau idei daca vrei... ca mai am! ;) |
sau o proptesti undeva si tin 2 baieti de ea ...incercam la urmatoarea intalnire ! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Garantez cura de slabire instantanee :twisted: :pistoles: :lol: :lol: |
fratzilor v-ati laudat ca punetzi un filmuletz demonstrativ... pana acum nimic! mai asteptam... :roll:
|
pai toata ziua mesteresc asta e..
|
4 Attachment(s)
|
mah gabi mah...aia era la misto cu 'who is this'??? in cazul in care chiar era adevarat in film e (se vde foarte clar) ct 80 sad,actulaul 77 wrc,adik andrei \\x-ray-eyes :roll:
|
eu ziceam de burn-out pt masinile cu tractiune spate cum se face, ca ar trebui filmat de la picioare, nu cu tractiune fata, ala nu e asha frumos si orice masina il poate face dupa cum se vede in primele 3 filme.
Tractiune spate e mai greu si aia incercam sa aflam, cel putin eu dk altii nu se simt :P |
acum stateam si ma intrebam ... citind posturile voastre ... ma gandeam ... shtitzi k burnout`urile difera ..
FWD RWD AWD nuh .... :) acum .. pe voi cu care va intereseaza :) |
FWD NU pt k e la mintea cocosului si sunt destule filme pe forum
AWD nu shtiu dk se poate pt ca nu te mai ajuta nici o frana dar ajutorul tau sau al oricui e binevenit in a ne ilumina si pe noi cat despre RWD DAAAAA vrem sa shtim(iu) cum se face dar vreau film de la picioare k teoria o shtiu, eu vreau sa vad aranjamentul picioarelor pe pedale si apasarea franei cum se face, cat de tare :twisted: |
zicea careva ca pentru a realiza un burn-out la masinile cu tractiune integrala se apasa simultan acceleratia si frana... e daca va uitati la filmarile care s-au facut la oradea, mai exact la burn lui ARO (un ursuletz albastru cu o dunga alba, lata), o sa vedeti ca omul se da pur si simplu jos din masina. atunci cum e posibil? a pus pietre pe pedale?
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=22735 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai nu e nevoie de repartitor, adika nici nu este intre fata si spate.
ideea e ca stiu ca se apasa amandoua pedalele odata, la cele cu frana de mana pe spate(puntea motoare), ca cele americane care au frana de mana pe fata n-au treaba, pot sa si fuga in jurul masinii :oops: dk pun o caramida pe acceleratie. dar dk apesi frana, prinde intai fata, numai pt a tine masina pe loc, atunci cand spatele impinge trebuie calcata frana mai tare ...eh, dar atunci la presiunea respectiva(din frana) sigur se infraneaza si spatele(zic eu, nu dati cu pietre :roll: ) si atunci inseamna ca se uzeaza franele spate, NU?? asta inteleg eu din tot ceea ce aud despre Burn-out RWD..sper sa ne lamureasca cei ce fac asta desi vad ca nu prea dau pe topicul acesta :( |
pei atunci ar trebui sa facem reclama ascunsa topicului, nu? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning