![]() |
Re: cielo
Am vauzt mai sus o discutzie despre alarma shi centralizare shi va pot spune ca am pus eu pe un cielo std inchidere centralizata ,alarma shi deschiderea portbagajului din telecomanda. costurile nu au fost f mari 150 ron instalatzia toata alarma+centralizata+motoras portbagaj shi vreo 200 ron manopera dar eu sunt din Tg-jiu shi nush care-s pretzurile prin bucuresti dar am vrut sa va ajut asha cu o idee. ms ciao:D
|
Si eu vreau sa-i pun pe spate boxe de 20 cm si am vazut ca mai trebuie taiat doar din cartonu ala nu si din tabla ...aa si exista vreo distanta minima intre tabla si magnetul boxei ?
|
nu cred ca exista,din moment ce dif sunt bine fixate nu are ce problema sa apara.
m-am convins...la romani orice lucru e o minune...adik tine numai 3 zile cu ploile din ultimele zile ghiciti ce mi s-a mai intamplat...cauciucul ala subtire si sclipitor de este pus atat pe bara din faza cat si pe cea din spate s-a deslipit...nu e mare lucru,dar totusi asa de lene le-a fost sa il prinda bine? astept sa se faca frumos afara si sa vad cu ce il lipersc,as fi vrut cu super glue dar imi este frica sa nu topeasca materialul :| |
:lol: stai ma linistit, citeste topicul meu cu masina, sa vezi ca si eu am avut si inca am probleme cu ea...o sa ti se si cojeasca bandourile alea. Nu mai e Daewoo ceea ce a fost...s-a dus la gara.
merge cu super glue, ia picatura ca e mai buna, nu se topeste nimic, doar ca nu o sa il mai poti scoate daca os a vrei. |
sau mergi in piata la "rusi" cumperi cu 20 de mii metru nou, si`l lipesti cu picatura care face minuni.
si ti`ai recromat masina :P hai ca daca nu uit acuma cand ma duc la masina iti fac poze la difuzoarele din spate si la alea din fata sa`ti faci o idee |
ms pt staturi...dupa cum spuneam la inceput as cam vrea sa imi pun geamurile electrice fata,dar acum ma bate alt gand...sa imi pun alte jenti,de 14,ca sa nu schimb si cauciucurile ca nu am bani acum si nu prea stiu ce sa fac k imi e frica de faptul ca daca le iau sh sa nu aiba probleme si nu vreau sa dau banii degeaba...voi ce credeti ca merita mai mult...geamurile sau jentile,mentionez ca nu am mai mult de 200-220 d eu pt jenti
|
Crede-ma ca stiu preturile la jante :lol: La 200 euro nu gasesti decat sh...si sunt destule pe la banii astia. Poti sa le verifici la o vulcanizare daca sunt strambe. Depinde si cum ai noroc...
Eu prefer jantele fata de geamuri electrice...acum, tu stii mai bine ce-ti trebuie. Eu le-asi pune pe amandoua, dar acum incep cu jantele :D |
1 Attachment(s)
asa ma gandeam si io...faza e k banii astia mii dau ai mei si nu prea stiam c sa fac cu ei...dupa sesiune sper sa gasesc ceva de lucru peste vara si asa sa ma pot ocupa de masina (folie pe geamuri, dif fata schimbate, o bara anti-ruliu, ploape ) ... cat despre jenti cautai ceva prin bazar si gasii ceva variante...dau linkurile aici sa imi ziceti c credeti k vine mai frum cu masina mea...ms
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...4-xx12835.html https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...4-xx15510.html https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...0-xx31722.html si astea pe un forum in craiova |
Pai in primul rand...primele 3 ies clar din discutie, fiindca sunt anunturi din 2005 sau 2006 :lol: (vezi ca scrie ora si data la care s-a postat anuntul)
Ultimele sunt CMS...de care nu am auzit lucruri bune. CMS le gasesti noi-noute la 800-850 ron, deci atentie. |
nu stiam k nu sunt asa bune...am vazut in ult vreme destule prin craiova...poate pt ca sunt ieftine :D
|
Nu pot sa spun sigur sigur ca CMS nu sunt bune de nimic, fiindca nu am avut niciodata. Ce pto sa spun e ca nu am AUZIT despre ele cine stie ce, ba chiar multi, de cand mam apucat sa caut jante, mi-au spus sa nu-mi iau cms ca se stramba usor, sunt turcesti..proasta calitate. plus ca arata urat rau...am vazut in carrefour cms-uri si sunt ca naiba, finisate urat.
vezi ca gasesti si pe bursa pe 4t, aici. |
Sal'
Apropo de montat: inchidere+alarma+deschidere portbagaj din telecomanda!!! Mi-am pus eu in ianuarie dupa ce am vazut un furt dintr-un cielo in centrul constantzei shi m-a costat aparatura shi manopera 300 ron! MAAT |
300 ron alarma+inchidere+manopera montaj? alarma Maat? si montate la firma sau la vreo cunostiinta?
|
Sal'
Dap! M-a costat 300 ron shi tipu are firma de montat toate astea shi lucreaza pe constanta shi tulcea!:shock: A venit acasa shi a durat 1h si jumate! Super treaba shi sunt foarte multumit! Avea shi d-alea cu pager shi costau 800 ron Va dau numarul lui daca vretzi dar s-ar putea sa mai fi crescut pretzul ca are clientzi shi vad bun ca pe zona asta nu prea se monteaza! Bafta multa! |
Din pacate nu am ce face cu nr lui...eu sunt din Bucuresti. Oricum, eu am gasit alarma Black Widow 200ron (si mai mult, in functie de ce vrei)+inchidere 140ron + montaj gratuit (asa zic ei) la o firma si probabil ca acolo o sa ma duc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning