Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Marian_st 10-06-07 19:04

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

e-ul are clasa....nu poti spune ca e urat....aici ne bate lantu deja...:))...si baiatu cu bicicleta...ce bicicleta conduci??:))))

Marian_st 10-06-07 19:07

c1 e misto..hi hi...am vazut una neagra, cu jenti. geamuri fumurii,curata lucioasa...pe moment nu-mi dadeam seama ce masina e!!!!...nu e chiar urata daca o aranjezi un pic....pentru nevasta normal....:)

gotti 11-06-07 19:32

fiat albea
dacia logan
audi A2
spatele de la noua seria3
citroen xsara
skoda fabia
tata
subaru impreza
mitsubishi lancer

eminescu0 14-06-07 12:53

noul Reno Twingo !

Florin_Tei 17-06-07 16:45

7 Attachment(s)
Pot sa spun ca in general marca Ssangyong nu prea imi place si nici Daihatsu : mai ales Trevis si Materia. Dar vorba aia :GUSTURILE NU SE DISCUTA !!!. Cu respect !

TurkishCarFan 18-06-07 09:42

Ce vb frate...Ca Sang Yong astea sunt cele mai urate masini care exista...+Fiat multipla+Renault Vel Satis+O gramada de "asiatice" care din fericire nu prea ajung pe la noi!
Restu` despre care s`a vb p`aici sunt acceptabile...Nu ti`e rusine sa mergi cu ele pe strada! :))
Si apropo...Alfa are unele dintre cele mai frumoase masini(parerea mea si a celor care i`au acordat atatea premii) ...

FIGHET 18-06-07 11:16

Mcv Zici Ca Este Sifonier Pe Roti

PH-04-WPD 18-06-07 15:31

sunt multe masini urate... si ssang yong eu zic ca e pe primul loc. ca sa nu mai zic de peugeot 206 sedan care e nush ... n-am cuvinte sa descriu uratenia acelei masini. decat sa-mi iau un 206sedan mai bine mi-as lua un logan ca e mult mai frumos. E klasse acela eu zic ca e masina superba. si alfa eu zic ca au cel mai frumos design.

Florin_Tei 18-06-07 18:43

Alfa e o masina superba : are un design misto , materialele sunt f. bune , etc . Am avut si eu o ALFA 156 , tin sa spun ca nu am avut probleme cu ea ! Cu respect !

Vlako 18-06-07 19:21

sang yong aia gandesti ca ii monstru in puii mei .... m-am speriat cand am vazut-o pe strada .... domne si fereste de asa ceva :(

22VIN 19-06-07 01:41

totusi e o uratenie de actyon in oras grena cu barile vopsite si jenti mari si late... se vede o schimbare.. arata mai decent... nu te mai sperii asa de rau... dar tot esti in pericol de accident:))))

Urban per4mance 19-06-07 05:29

Da' de Smart nu zice nimeni nimic?!Si mai e facut si de nemti de la care aveam pretentii..macar la Logan poti zice ca l-au facut urat sa se vanda Clio sau ceva d genul,asta e,e Dacie,da Mertzu' c scuza are?Sang Yong are design asiatic care nu este p gustul nostru dar urca in una si ai sa vezi materiale d calitate,ergonomie,comfort etc.E-ul e' masina!Alfa este masina!...bafta'n toate.

Bryan 19-06-07 06:21

peugeot 1007 si peugeot 206 sedan

BGD_NNE 19-06-07 08:07

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 955300)
Da' de Smart nu zice nimeni nimic?!Si mai e facut si de nemti de la care aveam pretentii..macar la Logan poti zice ca l-au facut urat sa se vanda Clio sau ceva d genul,asta e,e Dacie,da Mertzu' c scuza are?Sang Yong are design asiatic care nu este p gustul nostru dar urca in una si ai sa vezi materiale d calitate,ergonomie,comfort etc.E-ul e' masina!Alfa este masina!...bafta'n toate.

Smart for2 e uratzel dar oricum mult mai frumos decat 107 sau c1 , iar Smart for4 e reusita.De parere sunt ca Actyon e urat in adevaratu sens al cuvantului...Rexton nu are tot design asiatic???si totusi nu este urat

22VIN 19-06-07 16:49

nici smart roadster nu e rau... da e lenta...

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning