![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
e-ul are clasa....nu poti spune ca e urat....aici ne bate lantu deja...:))...si baiatu cu bicicleta...ce bicicleta conduci??:))))
|
c1 e misto..hi hi...am vazut una neagra, cu jenti. geamuri fumurii,curata lucioasa...pe moment nu-mi dadeam seama ce masina e!!!!...nu e chiar urata daca o aranjezi un pic....pentru nevasta normal....:)
|
fiat albea
dacia logan audi A2 spatele de la noua seria3 citroen xsara skoda fabia tata subaru impreza mitsubishi lancer |
noul Reno Twingo !
|
7 Attachment(s)
Pot sa spun ca in general marca Ssangyong nu prea imi place si nici Daihatsu : mai ales Trevis si Materia. Dar vorba aia :GUSTURILE NU SE DISCUTA !!!. Cu respect !
|
Ce vb frate...Ca Sang Yong astea sunt cele mai urate masini care exista...+Fiat multipla+Renault Vel Satis+O gramada de "asiatice" care din fericire nu prea ajung pe la noi!
Restu` despre care s`a vb p`aici sunt acceptabile...Nu ti`e rusine sa mergi cu ele pe strada! :)) Si apropo...Alfa are unele dintre cele mai frumoase masini(parerea mea si a celor care i`au acordat atatea premii) ... |
Mcv Zici Ca Este Sifonier Pe Roti
|
sunt multe masini urate... si ssang yong eu zic ca e pe primul loc. ca sa nu mai zic de peugeot 206 sedan care e nush ... n-am cuvinte sa descriu uratenia acelei masini. decat sa-mi iau un 206sedan mai bine mi-as lua un logan ca e mult mai frumos. E klasse acela eu zic ca e masina superba. si alfa eu zic ca au cel mai frumos design.
|
Alfa e o masina superba : are un design misto , materialele sunt f. bune , etc . Am avut si eu o ALFA 156 , tin sa spun ca nu am avut probleme cu ea ! Cu respect !
|
sang yong aia gandesti ca ii monstru in puii mei .... m-am speriat cand am vazut-o pe strada .... domne si fereste de asa ceva :(
|
totusi e o uratenie de actyon in oras grena cu barile vopsite si jenti mari si late... se vede o schimbare.. arata mai decent... nu te mai sperii asa de rau... dar tot esti in pericol de accident:))))
|
Da' de Smart nu zice nimeni nimic?!Si mai e facut si de nemti de la care aveam pretentii..macar la Logan poti zice ca l-au facut urat sa se vanda Clio sau ceva d genul,asta e,e Dacie,da Mertzu' c scuza are?Sang Yong are design asiatic care nu este p gustul nostru dar urca in una si ai sa vezi materiale d calitate,ergonomie,comfort etc.E-ul e' masina!Alfa este masina!...bafta'n toate.
|
peugeot 1007 si peugeot 206 sedan
|
Quote:
|
nici smart roadster nu e rau... da e lenta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning