![]() |
Re: C.V.
Nu stiu ce s-a intamplat, vechiul ID nu mai merge....pana isi revine ma puteti gasi pe: fbi_te_cauta
|
stiu 6 pers carora in ultima sapt nu le mai merge id :| e contagioasa kestia asta :???:
|
dap, am si eu cativa amici carora li s-a intamplat asta :)
e de la ei. un tip a trimis mail sa vada care e treaba si raspunsu : Code:
Dear xxx, |
si tot nu inteleg ce se intampla
|
adica cica au incalcat unele reguli prevazute in contractul cu yahoo messenger :| ce prostie :| asear s-au mai blocat 2 id de unii din lista mea :!:
parca ar inchide astia mesu de tot |
sa vedeti, ieri pe la amiaza am zis sa incerc sa intru pe vechiul id, a mers...dupa care a trebuit sa plec si aseara cand am incercat nu mai mergea, aceeasi eroare o dadea....
|
a. Nickname; by_star12
b. e-mail, ID mess.; [email protected] c. alte variante de contact by_star15 d. profil hi5, site personal : nu am e. foto user |
|
welcome :D domnisoara cu Mercedesul :)))
|
sa aveti putin rabdare, eu i-am facut contul, probabil deseara va intra:), ii voi da toate instructiunile
|
bine ai venit:wave::tenisclap ce ziceai de mercedes ionut ???:rolleyes::p
|
ooo daa:))...pana la urma ai reusit sa faci faza din seara aia?:))
|
|
Salut Bogdan ! Bine ai venit. Colegi de forum...baiatu are un golf 5 putin modificat, cine a fost in seara aia cand sa strans lumea la kaufland stie masina...atunci nu avea barile vopsite :-P
|
Bine ati venit tuturor noi.
Pentru cei vechi, asta e o dovada ca nu am murit.... inca ma mai zbat. Kittina, e placut sa vezi si fete "obsedate" de masini...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning