![]() |
Re: Cj-77-erg
1 Attachment(s)
astept poze aia cu 3-400k km.......
yo am 86k si e din 97 fabricata si din 2000 la noi in tara |
Nu vrei bord cu turometru? Eu aş muri să-l văd aşa sărac pe al meu.
|
eu vreau gsi`u :D
|
Dacia nu esti singuru care vrea bord de GSI
|
nu vreau bord ca nu-mi tre turometru. am ureche muzicala:) oricum am de gand la un shiftlight mai mare dar nu gasesc care sa nu fie ciobanesc :) inca sunt in cautari
|
nu mai gasesc pozele, cauta pe www.gmclub.ro la cielo poze cu erg`u de acuma 2 ani...daca mai exista acolo
|
ultima ora !!! mi`a puscat o conducta de frana.
aia de duce din fata in repartitorul de pe puntea spate. efectiv cand am apasat frana a facut poc si adio pedala. ii rupta in 2. o sa revin mai incolo cu poze |
5 Attachment(s)
si acuma pozele
care`mi zice care`i conducta care merge in spate? este o poza cu pompa. m`am uitat la condcucta sub masina...si am vazut`o ca merge pana undeva in spatele suspensie din fata apoi n`am mai vazut`o. ce fel de lichid de frana sa folosesc? nu lifrom dot3 sau mai stiu eu ce chesti din astea. dupa ce schimb conducta trebuie sa si aerisesc instalatia? sau cica "se auto-aeriseste" ? |
ps: cu ce sa spal sub masina sa nu rugineasca?
|
nush dk e tarziu...dar lichidul de frana se ia si cu apa ;)
|
am schimbat conductele.
am schimbat placutele, si sabotii spate am pus lichid de frana Textar (punct de fierbere de 260 grade celsius, punct de inghet -92 grade celsisus) 78 ron 1 litru. am aerisit ca la carte franele...la eca mai mica apasare a pedalei se simte cum franeaza. nu apuc sa ajung la jumate din cursa pedalei si o blocat rotile. atata`i de eficace frana acuma de numa numa. sa vedem dupa vreo 100 km. oricum ma doare picioru de la pedale de numa numa. pozele maine dupa ce`mi schimb si servodirectia. |
7 Attachment(s)
si cateva poze de ieri si de vineri
schimbatul de ambreaj a durat fix 48 de minute din momentul cand a ridicat masina pe elevator si pana a coborat`o. fara sa dea jos cutia fara nimic. cu aceeasi ocazie mi`am schimbat si rotula inferioara pe stanga. maine dupa rar(o trec de pe firma pe mine) si dupa examene(mai am maine dupamasa unu) o sa montez si cercurile in far...si p sambata sper sa schimb si scaunele cu cele de curse. poze mai incolo ca peste 2 ore am examen si ma duc sa mai invat, oricum stiu ca porcu nu se ingrasa in ajun dar macar sa moara satul |
bafta la examen ca masina ai cam nenorocit-o! :evil:
Cum stam cu presiunea de 1,5 bar??? :twisted: |
stam bine.
oricum erai cu maxim 50cm in fata mea cand nu aveam nici o modificare in motor, deci rezulta ca, ca sofer esti dezastruuuuuuuuuuuuuu. sa fi la egalitate cu 75 de cai... si inca te lauzi mare si tare ca ai motor de 2000 130 de cai si pe deasupra si 4x4. amice, hai sa te invat sa te dai cu masina si apoi mai povestim. |
eram cu 50 cm in fata cum zici tu la finish, hai sa mentionam si ca am ratat startu ca sa zic asa...da no problem te-am facut, am recuperat pe parcurs! Si daca te intreaba cineva nu conteaza cu cat castigi conteaza ca castigi sau conteaza sa te distrezi, daca stii ce-i aia nu sa pufnesti in tine de ciuda ca ai pierdut! :lol:
Have fun in viata si incepe s-o traiesti nu te mai uita in stanga si-n dreapta si fi invidios pe oricine!!! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning