![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
NoSpeedLimit Filiala Drobeta TURNU SEVERiN NEW !!!! https://forum.4tuning.ro/showthread.p...96#post1486596
|
nu ne facem de rusine ;)
|
Chiar imi pare foarte rau sa vad ca toti cei care erau prezenti pe acest forum la sectiune DROBETA TURNU SEVERIN , aceia putini care eram .. au disparut :shock: !!!
|
Nu am disparut :D...cel putin eu .
|
Bunnn .. dar restu au disparut :| :| :| :| :| :|
|
Quote:
|
mda ... eu vreau sa vad azi cati o sa apara la intalnire ... sa vedem ce iese :lol::lol::lol:
|
Adevarul este ca nu prea avem activitate pe forum ceea ce este foarte trist ,deasemenea aceeasi activitate este si in oras seara ... zero ... Mie personal imi pare rau ca nu ne intalnim mai multi asa sa socializam ,am uitat sa fim prieteni cu aproapele nostru cum se obisnuia odinioara..asta de cand cu nebuniile astea de calculatoare insotite de internet ,televiziune cu N+ canale,etc...iar la intalnirea asta NSL ar trebui sa vina ceva oameni ,deoarece sunt destule masini frumoase si puternice in oras si in Orsova,acum depinde si de proprietari/soferi cat sunt de "puternici".In fine sper sa montez cat mai curand motorul de care vorbeam mai demult si sa imi vopsesc masina ,astfel incat sa intru si eu in club si sa fim o familie..:)..sincere salutari!
|
te astept deseara la intalnire ... unde se da examenu` pt A in spatelele liceului TRAIAN ... poti sa vii si fara masina .. vorbim...lamurim lucruri.. in jur de 6 sa fii acolo , da?
salutari` |
Hm.....tare mult mi-ar fi placut sa pot veni si eu la intalnire.
Sper sa va strangeti destul de multi. Astept poze de la intalnire...si ..la mai multe ! |
ne`am strans ... destul de putini ... pentru ca a inceput sa ploua si multi n`au mai venit .... o sa gasesti mai multe informatii si poze aici ...
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...15#post1491915 |
Imi pare chiar rau sa vad ca toti acei membri activi acum o vreme...au disparut de pe 4tuning .. pacat .. mare pacat !
|
Nu a disparut frate nimeni dar ce ai vrea ? sa mai traga din cand in cand cate un post aici sa se vada ca sunt activi ? de dragul conversatiei.... Faceti acolo evenimente cu NSL-ul daca tot ati facut filiala ca sa aiba lumea ce discuta.
|
3 Attachment(s)
BMW e36 2.5i 24v - 220 cp
1992 230.000 Bodykit M Jenti Noi 17" Tobe Sebring... Autoblocant M Telescoape/Placute/Bucse/Pivoti/Discuri NOI! Xenon Angel Eyes Filtru Sport Computer Bord 3.700 EURO |
4 Attachment(s)
Pentru toti doritorii de permis auto din Severin ... exista o varianta destul de buna de luat in seama .. recomandata de clubul No SpeeD Limit , filiala Severin...
:arrow::arrow:Scoala de Soferi SENITZA Scoala de Soferi SENTIZA din Dr.Tr.Severin ofera cursuri de pregatire practica cat si teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere auto la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii de pregatire.Cursurile practice se pot desfasura pe automobile NOI NOUTE marca Seat LEON , Opel Corsa , Dacia Logan , Daewoo Cielo , Dacia 1410 cu cei mai bine pregatiti instructori din domeniu.Cursurile teoretice se desfasura la sediul nostru din Bulevard Tudor Vladimirescu Nr.1 . Relatii la 0722.33.50.33 / 0743.28.23.56 / 0770.79.19.51 sau pe adresa de mail " [email protected] " . "Profesionalism la cele mai bune preturi !" |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning