![]() |
Re: Despre noi..
2 Attachment(s)
salut sunt nou pe aici si am decis sa ma prezint si eo
Nume : Alinutz Varsta : 17 Permis : la anu :P Ocupatie : elev la agro Masina : deocamdata opelu lu tata , pe viitor un MK1 sau un kadett GSI Hobbyuri : Sala , masini , femei |
numa bine ... sunt cam nou:d
Nume : Robii Varsta : 17 ani Permis : In vara:x Ocupatie : Elev La Chimie masina : Fiat punto! |
Sincer acuma fara suparare dar imediat sectiunea mures e plin de soferi in devenire :D :-P
|
:D :) cu timpu vor fi si ei soferi cu acte in regula
|
Lasa-i ma, e bine ca ii pasioneaza de la varsta asta.
|
6 Attachment(s)
Salutare la toata lumea in primul rand , trebuia sa ma prezint si eu mai demult ca "spionez" de ceva vreme pe forum.
cu scuzele de rigoare... Nume: Ernő Porecla: Kopatz(eram mai tot timpul chel....) Varsta: 29 Permis: da Ocupatia: curier...ma orientez si eu de unde vin bani Masina: un Logan amarat de 1,4 re-resoftat Hobbyuri: masinile,pescuit ,calculatorul,muzica... |
Frumos Loganul. Bine ai venit :).
|
Bun venit.Chiar acu de vreo 20 de minute tiam vazut masina.
|
sal fi vazut ce facea in parcare la interex :> :D
|
Aproape in fiecare zi te vad PIJ-ule,mai ales ca pe la 12:30 asa,trec pe la Fortuna ,chiar daca pe tine nu dar masina da:).
|
Mersi- White Dragon...bine v-am gasit !
|
Pe zi ce trece vad ca ne m-ai inmultim si noi... si asta e bine :).
|
2 Attachment(s)
Nume: Andras
Porecla: Pety Varsta: 20 Permis Auto: cat. B Ocupatia: Student la Dimitrie Cantemir(si montez alarme si inchideri centralizate pe Dacii) Masina: Dacia 1310 TX Hobby:Masini,Fotbal,Tuning si V8u;)) |
2 Attachment(s)
Nume: Dan
Porecla: Xtazy Varsta: 18 Permis auto: DA Ocupatia: Elev, viitor accidentist:)) Masina: jetta mk2 1.6 tdi 80 cp Hobby-uri: masini, net, muzica, cluburile |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning