![]() |
Re: Ce stiti de Opel Tigra?
nu cred ca merita sa o mai inscrii in romania. te costa prea mult
|
Quote:
|
imi pare bine ca gasesc ajutor din partea voastra.si ptr asta va multumesc.tigrutza mea esat din 1996.1.389cm,euro 2,benzina.cu ac si aiberg.VA MULTUMESC ANTICIPAT.
|
Taxa auto cu depreciere 416.7 euro
Taxa auto (incepand cu 1 ianuarie 2011) 833.4 euro (Crestere de 76% fata de 2010) la care se mai adauga costul rarului 680 ron sau 1080 ron , in functie de numarul de omologare european ( daca are e mai ieftin ) si 100 eur restul de acte necesare inmatricularii |
luni ma duc sa fac RARul.intrebarea mea ptr voi este?peste 2saptamini dupa cei fac rarul pot sa platesc acea taxa mareeeee,la trezorerie banuiesc,se poate?chestia este ca nu sunt acum banii.iar dupa ce termin cu inscrisul cum pot da statul in judecata?sunt sanse,sami recuperez banii?multumesc .
|
Quote:
|
Salut.
Eu am un opel tigra de 1.6 , 105 cp , vreau sa spun ca merita , este o masina usor de intretinut , taxe mici , consumabile ieftine , si trage foarte bine sunt si sprintnice , doar singura problema e ca e foarte incomoda in spate e micuta si trebuie sa ai foarte mare grija de ele sunt foarte pretentioase , in rest eu sunt multumit de ea o am de mult timp . :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning