![]() |
Re: Ford Focus ST vs. Seat Leon Cupra vs. VW Golf GTI
Quote:
|
va rog frumos ramaneti on si mutativa cu copilarismele pe p.m.
|
oki
scuze topicu asta merita inchis... |
Quote:
|
ce am zis asa rau? :( daca e sigur de ce spune e ca si cum n-as fi zis nimic :(
|
pai asa vorbesti pe un forum de masini? wtf...
si stai calm, ca BYG stie ce spune. |
ma, calm sunt dar nu sunt asa sigur ca stie ce spune
|
pai vezi si in cam 99% din teste. GTI a iesit mai bine decat Cupra. da, poate iese mai bine ca ST...dar si aici depinde.
|
arata-mi 2 teste in care gti iese mai bine ca si cupra si renunt la ideea mea stupida: cupra joaca intr-o liga superioara
|
cauta Top Gear, si inca vreo 3 reviste germane. tii neaparat sa caut linkuri pe net? nu am rabdare.
|
Quote:
|
eu am fost recent in marea britanie si acolo stau putin altfel lucrurile in sensul ca la un dealer de volkswagen un gti in echipare de baza(putin diferita de ce avem noi avea si ecran monocrom la sist audio) costa 20600 de lire sterline asta fiind cam 29 de mii de euro la noi. pretul la cupra nu il stiu dar st-ul este mai ieftin undeva pe la 23 de mii DDP cu un pachet audio(tot o echipare la ca noi).lucrul care m-a deranjat cel mai tare a fost ca nu era inca Type R la vnzare dar ziceau ca este concurentul direct pt ST ca si zona de pret(probabil ca era o echipare de baza cum e lin romania fara aer conditionat si radio) asta inseamna ca era mult mai ieftin decat la noi cam pe la 22500 DDP, le gasesc totusi o scuza ca civic se face la ei in anglia. test driveul din romania cu golf 5 GTI m-a dezamagit (era al unui priten nu m-am dus la dealer) in sensul ca intervenea prea repede ESP si abs sau amadoua si masina mergea destul de rau .in topicul de aici prefer focusul care are cel mai bun sasiu
|
Nu au nici o treaba preturile din UK cu preturile din Romania.
Si da, ai dreptate ST-ul are cel mai bun sasiu dintre cele 3 |
cel mai bun sasiu si dupa ce am vazut cum merge GTI cu siguranta ST are si cele mai bune frane. stiu ca nu conteaza preturile din Uk la noi in tara dar nu cred ca ai da aproape 30 de mii pe GTI cand exista alte variante cu 30 la suta mai ieftine care pe deasupra, reiese ca sunt si mai bune ca si performante(nu vb aici de imagine pt ga GTI e pe primul loc in topul asta)
|
Strict ca performante ST este cel mai bun!Insa overall GTI iese peste tot cel mai tare hatch(mai tare si decat CUPRA,si cei de la top gear s-au mirat cum o masina cu acelasi sasiu sa fie destul de mult in spatele GTI-ului overall)!
PS:ST a scos pe pista Top Gear timp mai bun si decat Impreza,cu 3 sec parca insa spuneau un lucru fff important:o fi mai bun pe circuit din cauza diferentialului dar pe strada este foarte greu de condus daca nu ai ceva experienta si ca nu e ''civilizat''(spre deosebire de Golf),si nu stiu cat timp mergi pe circuit sa 'beneficiezi' de cele 3 secunde.A,si mai era si interiorul,nu tocmai grozav...o zi buna |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning