![]() |
Re: Intalnire Ford 2007
de inscris ne-am inscris multi.. dar cum ramane cu organizatul? baiatu2006, esti din zona... te poti ocupa tu de toate? fa o lista cu persoanele, dam nr de telefon, etc. si vedem ce trebuie facut... mai sunt 10 zile..
|
vad ca nu e pic de organizare ... sincer nu bat atatia km fara rost...
poate altadata .. have fun! |
imi pare rau fordul nu-l mai am!
am avut o problema mai grava si a "trebuit"sa ma despart de el" imi pare sincer rau!!! |
Intalnire Ford 2007
Daca sunteti interesati ma ofer eu sa organizez o intalnire in judetul Hunedoara, cu rezervari pentru cazare, preturi cazare si masa, tot ce tine de asta..undeva la munte..numai sa stiu ca vreti intalnire si se face!
|
Quote:
ar fi ok, o intalnire in toata regula, cu un tur al orasului, cu toate cele! eu unu mas baga! |
daca se face ceva serios ... count me in
altfel .. nu are nici un rost |
Quote:
Timp frumos sa fie si lume multa.:-P |
Intalnire Ford 2007
Barajul Cincis poate fi o locatie de intalnire ... cu posibilitati de cazare, camping, etc., mai ales pentru cei amatori de plaja, inot, program discoteca, dat in barci :) , mai este Geoagiu, Arieseni, Rausor, se poate vizita si manastirea Prislop, se poate urca in Deva pe cetate, se poate vizita Castelul Corvinestilor, important sa stiu ca sunt doritori si eventual in care weekend, ca asta din 28-29 e compromis, fiind cam in scurt, dar daca ne mobilizam se poate si asta.Important sa spuneti fiecare repede ce si cum ca sa stiu.
|
Si eu as vrea sa vizitez castelul Corvinestilor :D
Dak chiar vrei sa te ocupi si ai timp poti sa mergi sa vezi si scri aici detaliile..eventual dupaia o sa se anunte doritori ;) |
postul asta e offtopic, si-mi cer scuze da' tre' s-o fac... are cineva vreun motor de 1,3 l de sierra de vanzare? sau de 1,6... benzina...
|
eu zic ca merge si la geoagiu bai! eu oricum sant de pe 27 august acolo si miar convenii.
daca se face ceva, pe mine putetzi sa contatzi! |
eu propun in felul urmator: sa se ocupe cineva de chestia asta, sa planuiasca ceva frumos pentru toata lumea. claudiu, eu te propun pe tine deoarece esti printre cei mai seriosi si esti dintr-o zona 'tristica'. eu din pacate nu pot veni decat dupa 23 august,deoarece nu e gata masina, si in 3 august plec in spania cu avionul si revin de-abia in 2-3 saptamani. de aceea propun sa reprogramam smecheria pe weekendul 25-26 august. daca nu se poate atunci, cand gasiti voi. oriunde ar fi, eu vin, ca nu am mai participat la asa ceva niciodata, si sincer.... am cu ce :P (adica voi avea).
|
Intalnire Ford 2007
Nu e nici o problema pentru mine sa ma ocup de asa ceva dar sa stiu ca sunt macar 5 persoane interesate, pot conta cred si pe ajutorul celor din oras, care stiu poate castelul mai bine ca mine:), vad ca trebuie sa mai amanam putin sa rezolve toata lumea cu modificarea masinilor, sa avem ce admira pe malul lacului Cincis.
|
Quote:
|
haidetzi sa propunem o data sa vedem care si cum poate venii. mie imi convine orice weekend ca vin! eu zic ca merge si in 8-9 septembrie, ca va fi cald si atunci sper!
propunetzi si voi niste date, ca sa avem de unde alege si sa stim sa ii spunem lui ondin, pe cand sa se ocupe cu organizarea! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning