![]() |
Re: Handsfree wireless pt. copiat. Superpret!!!!!
UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
pe ce marci de telefoane functioneaza si ce garantie am ca nu raman cu ochii in soare la examen?
|
Dispozitivul este compatibil cu orice telefon , atat timp cat imi aduci un handsfree normal compatibil cu telefonul respectiv. Garantie 12 luni. Daca se strica, fara a se fi intervenit asupra lui, dispozitivul se schimba automat singurul cost fiind taxele postale. Sistemul este foarte robust, iar pana acum nu am avut probleme cu el.
|
up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
vand sisteme de copiat la examene ,handsfree-uri pe microvibratii,bluetooth sau casti
Vand sisteme invizibile de copiat la examene.
Sistemele sunt sigure 100% si nedetectabile,cu o claritate foarte buna . Am atat pe microvibratii,prin bluetooth cat si casti japoneze (ultima tehnologie in materie de copiat la examene ). Nici un sistem nu le poate detecta ,oricat de vigilenti ar fi profesorii si supraveghetorii. Pentru detalii si a proba concret produsele ma gasiti la 0765514552. Fac predare personala in bucuresti iar in tara livrez prin curier rapid cu plata la predare (ramburs ).Preturile practicate de mine sunt cele mai bune de pe piata raport calitate-claritate-durabilitate-pret. mess :internet_reloaded |
UP!!!!!!!!!!!!!!!!! pret nou 100 RON
|
up!!!!!!!!!!!!!
|
xavier mar interesa sistemu ai un id de mess ceva ? sa vb acolo
|
si care ii pretu final?
(trebuie sa iti trimit yo hadsfreeu sau cum ) ai incercat dispozitivu? si sigur merge? nu de alta da bacu ii aproape si mamaa ce nam chef de invatat |
cam cat ii de greu pachetu sa ma interesez cam cat costa prin fan curier aa si nu in ultimu rand sa fac rost de bani
|
Quote:
|
Sisteme de copiat si trisat la examene auto bacalaureat
9 Attachment(s)
Sisteme de copiat la examene .... MICROCASTI SI MICROCAMERE SETATE PE FOCUS PE CARACTERE
Avem 130 produse daca doriti informatii despre ... Microcasti wireless Microcamere wireles Microcamere cu memorie interna GPS trakere Telefoane spion Microfoane spion RF Microfoane spion UHF Microfoane spion pe laser Microfoane spion de contact perete vibratie Microfoane spion cu detectie voce senzor miscare alerta SMS pe GSM Articole UV pix si cerneala invizibila Sisteme de trisat la jocurile de noroc carti rummy lentile de contact in IR ......si multeeeeeeeeeee alte gadgeturi ! www.nanotechnologies.ro tel :0735.266.267 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning