![]() |
Re: Ct-10-Ntz
defapt.. se intaresc amortizoarele.. si se pun arcuri de papuc/supernova.. nu mai stiu... am citit pe undeva.. mai bine i-ai da un pm lui SGM .. poate te ajuta el..
|
5 Attachment(s)
Gata am terminat bordu nu il mai dau jos cat oi traiiiii :))))
|
Deci nu ia 100 cu a 3 a la 3500 RPM era de la caucioace pakt chiar imi placea da ia 80:lol:
|
ai putea face o poza la tot bordul???
|
De ce spui k nu il mai dai niciodata jos ???? cat a durat toata operatiunea de montare...???cred k o sa imi fac si eu bordul da m'am gandit la alta culoare :)!! Bordul tau a iesit superb...mai vrem poze :)
|
3 Attachment(s)
E plicticoasa treaba cu bordu de aia zic ca nu il mai dau niciodata jos il faci rpd dak ai tot ce iti trebuie intr-o ora e gata :) AA si poze cu masina din fatza :D
|
da gura aia de aerisire jos. si pleoapele...
|
NU ai vrea sa vezi ce e sub ea si pleoapele e din scoci ce ai u cu ele =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
depinde .... de cat de mult vrei sa o lashi .. dar la straziile noastre .. mai intai o spira apoi daca e mai mult |
am sa incerk sa o cobor chiar maine dak gasesc presa pt arc fatza
|
stiu k sunt din banda izolera,tocmai deaia ti-am spus sa le dai jos:lol:ce mostru ai sub capota:?:
|
2 Attachment(s)
Nu de asta era vb e sarita vopseaua sub ala ffff tare motoru e stock :D 150 km viteza max atinsa cu el
|
Da jos aia de pe capota, da jos "pleoapele" din scoci iar daca vrei s-o faci mai agresiva incearca sa-i prelungesti capota peste faruri... efectul e garantat ;)
|
Sub rahatu ala de pe capota e o buba si arata mai nasol dekt cu priza aia de aer treaba cu prelungitu capotei o sa o fac cand o sa o varuiesc :D Ms pt sugesti !!!
|
4 Attachment(s)
Vand bucatzile astea de masina un singur defect are una din fetzele de usi faruri noi mask noua Arcu ala nu il dau vreau doar sa imi arate cineva care stie ce inseamna sa tai o spira de unde pana unde sa faca un desen in paint ceva dak se poate ms pt ajutor
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning