Re: vand E30 coupe
Quote:
Originally Posted by mari4speed
(Post 956846)
frate gandeste ca nu e masina NOUA - da pasajele spate sunt gaurite ???io ata stu ? nu am stat sa fak un ITP la masina sa vad , ce rugina are . ca sa iti spun tie perfect ;) e 80 si ceva , nue 2007 .....sunt masina mult mai noi la an , si sunt praf de rugina pe langa aia;)......si oricum la bani asta e POMANA;).........dar stu cum sunte-ti voi .asta COMBINATORI :)) vreti pe gratis .....Asta e iti comvine bine , nu iar bine ....Hai bafta ;)
|
nu suntem frati , pana acu 1 luna , erai pe la masina mea - bmw si faceai posturi gen "foarte frumoasa" si " complimente " sa aduni posturi , si acum te dai mare cunoscator de bmw-uri , macar daca ai stii unde se gaseste debitmetru la bmw , " frate " ca mare esti , la anii tai ; parca stii tu cu ce ma ocup de zici ca sunt combinator , masina arata ok , dar nu te mai baga , te dai mare tinichigiu , e normal sa aiba un urs din 85 rugina , dar sa zici ca e un fleac , nu prea cred , mai ales la cei 17 ani ai tai :lol: , toti sunteti tuningari , macar de ai sti sa deschizi capota la un bmw . Nu mai fa tu comentarii aiurea , ca sunt fleacuri , fiindca fleacurile astea costa , dar poate nu ai notiunea banului sau crezi ca banii se " culeg " ...
bafta la vanzare , masina asta am admirat-o ceva timp prin militari , inainte sa iti fie vanduta , si arata bine :-)
|