![]() |
Re: E36 - coupe SXL
1 Attachment(s)
Quote:
miercuri iese de la vopsit , si apoi pleaca la garaj la Melcu si George pentru montajul motorului ! |
1 Attachment(s)
ambreiajul batut cu kevlar :D :D :D :lol: :lol: (biciul pentru cai :lol: :lol: :lol: )
placa de presiune rectificata , volanta este la usurat :P |
2 Attachment(s)
Spor la rodaj!
|
Unde usurezi volanta ? Ii faci si echilibrare dinamica?
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
imi place rau culoarea, era pacat sa alegi alta nuanta.
|
A iesit bine :D spor la treaba incontinuare :D .
|
3 Attachment(s)
Quote:
multumesc , si eu sunt destul de incantat ca nu am schimbat nuanta :D Quote:
mai atasez cateva fotografii de astazi |
10 Attachment(s)
poze cu masina , maine va fi gata montata , mai putin cu farurile si bara fata pentru ca intra la "transplant de motor "
plus astazi am achizitionat un element foarte important , diferential autoblocant carcasa mare , raport 3.91 , provenienta Bmw e30 325ix !!!! marti vor fi gata si scaunele :D :D :D |
Esti putin cam obraznic :bat: Ce am facut eu intr-un an , tu ai facut in cateva zile :)))) Te astept la Mioveni !
|
Quote:
nu am avut timp sa fac poze pentru tot ce s-a facut la masina , dar pot enumera anumite lucruri : au fost schimbate chederele geamurilor spate , parbrizul a fost inlocuit cu parbriz original Bmw ,urmeaza chederele manerelor sa fie inlocuite si ele . Podeaua a fost terosonata ,aripile (fata-spate) au fost si ele terosonate . Astazi masina intra la transplant , se va monta nu 2.8 - 24 v ce ar trebuii sa dezvolte dupa anumite calcule un 210-220 de cai ! |
Cand pasiunea este mare nimic nu e imposibil asa ca omul s-a miscat intradevar foarte repede.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning