![]() |
Re: Masina Pana in 13000 Euro?
Quote:
|
si sincer vrei masina buna sau masina cu multe botonele? imi spunea varamio care e dealer la opel ca a avut si el un clio cu botonele tot asa l-a luat pt optiuni si au inceput sa pice botoneleleeeeeeeeee.... :)))))))) renault nu e masina.... dar dupa cum am zis e alegerea ta...
|
Quote:
Clio 3 dynamique rosu (nemetalizat) 5 usi, motor 1.2 16v 75cp dotari: -clima automata -6 airbaguri -mp3 cu 4 difuzoare si satelit comanda -abs+afu+ebd -computer de bord -geamuri electrice fata+spate -scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar -volan reglabil pe inaltime si adancime s-ar putea sa fi uitat ceva dar astea sunt dotarile cele mai importante acum intereseazate cat e un polo cu asemenea dotari si spune-mi era sa uit masina a fost 11 600 euro cu toate taxele |
Quote:
uhm...dude: 1. eu l-am intrebat pe baiatu care si-a luat masina , nu pe tine 2. era vb de clio symbol 3. mi-e greu sa cred ca ai dat 11600 cu tot cu taxe.. ( mai ales tinand cont ca tu ai logan ;) ) |
Salut!abs+ebv+afu+aprindere automata a avariilor,6 airbag,ac,geam electric fata,manere cromate,oglinzi electrice,proiectoare,radio cd,scaut si volan reglabil volan si schimbator in piele,inchidere centralizata,directie asistata electronic,cop d bord,blokre usi la demaraj,culore ne metaliza,km astea sunt in mare sunt mai mult dar nu asa importante.Suma cip 10967 ddp12240 euro.Renault Clio
|
Salut!E Renault Clio 3 NU-I SYMBOL
|
Quote:
|
Quote:
|
Amphetamine vezi k p locul kre stai u acolo sa c...t germanul inainte, in spate p bancheta a f....o p o romanca,iar in porbagaz a transportat niste balegar,nu ti miroase?Cu bani astia imi luam si eu un audi k al tau, dar eu nus taran sami iau la mana a doua.U sa vb knd moi vedea p mine conducand o masina la mana a doua,pana atuci ai grija c a facut ala cu masina ta inainte!ok?
|
Quote:
|
studentule am si un astra classic luat de nou si nu iti luai audi ca al meu pt ca nu are n km sau VASTELE SI MAGICELE dotari care le are clio tau... daca tot zici de dotari hai sa enumeram: clima bi-zona, piele, incalzire in scaune, scaune full-electric, sistem audio BOSE din cate stiu, motor 1.8T 20v 150cai, LOC nu picioare la genunchi, spatiu la volan, tractiune spate cu ESP, spalatoare faruri, e AUDI nu renault, astea sunt cele mai mari dotari nu pot sa le enumar pe toate cum ar fi flenticurile de le-ai zis tu ca ar fi mult prea multe... si pe astra ca sa zicem masina noua... in 12600 euro acu 2 ani: aer conditionat, volan piele (schimbatoru piele e stoc), cd player+6boxe, deschizatoare interioare usi crom, dublu airbag (stoc), ABS (stoc), faruri ceata, spatiu mai mare (stoc:)))), masina mai frumoasa (stoc:))) masina nemteasca (stoc:))), 1.4twinport 90cp
sunt N motive pt care ai facut o greseala nu mai incerca s-o dai pe aia cu masina noua ca nu merge:) mi-a mai spus un coleg ca si-a luat sor'sa de-asta si parca ai merge cu bicicleta :)))) |
aaaaa si ca sa nu zici ca cine stie ce orgii s-au facut in masian mea e luata de la niste cunostinte pt ca altfel nu iau ai mei masina sh :) si am luat-o cu 70mii km din 2002... obiectii?
|
Quote:
|
mwahahaha.....vorbesti de dotari enumerate aiurea....si tu pui la dotari "deschizatoare interioare usi crom" care la clio sunt stock, lafel ca si schimbator de piele si 6 airbaguri....nu dubluairbag.....ABS stock.....faruri ceatza stock....interior mult mai frumos si atragator stock.....asa calasa-ne cu astra ta pecare o consideri super masina.....intradevar audi e audi da opel....c-mon!!! :))))))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning