Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Masina Pana in 13000 Euro? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/40669-masina-pana-13000-euro.html)

dolb 06-06-07 18:40

Re: Masina Pana in 13000 Euro?

Quote:

Originally Posted by umf_student (Post 936023)
Salut!Ma baieti, uni dintre voi sunteti p dinafara rau, sincer.Ma oameni buni, dak voi gasiti o masina mai ieftina d 13000 cu dotarile d la Clio, eu va dau masina asta gratis voua.Ma, eu am umblat aproape o luna prin toate reprezentantele si vine unu kre habar nu are sami zik el k a auzit k e una mai buna sau mai ieftina sau mai dotata!Dak nu stiti nu mai postati doar d dragul d a avea posts kt mai multe!Imi cer scuze celor kre chiar mau ajutat si l multumesc!

da-mi si mie TOT ..dar TOT ce ai pe masina aia si o sa ma interesez ;) nu ar fi sa te contrazic doar ca ma intereseaza :D

22VIN 06-06-07 22:40

si sincer vrei masina buna sau masina cu multe botonele? imi spunea varamio care e dealer la opel ca a avut si el un clio cu botonele tot asa l-a luat pt optiuni si au inceput sa pice botoneleleeeeeeeeee.... :)))))))) renault nu e masina.... dar dupa cum am zis e alegerea ta...

dogy_10 07-06-07 23:21

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 936242)
da-mi si mie TOT ..dar TOT ce ai pe masina aia si o sa ma interesez ;) nu ar fi sa te contrazic doar ca ma intereseaza :D

hai ca iti spun ce am eu pemasina si cat am dat

Clio 3 dynamique rosu (nemetalizat) 5 usi, motor 1.2 16v 75cp

dotari:
-clima automata
-6 airbaguri
-mp3 cu 4 difuzoare si satelit comanda
-abs+afu+ebd
-computer de bord
-geamuri electrice fata+spate
-scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar
-volan reglabil pe inaltime si adancime

s-ar putea sa fi uitat ceva dar astea sunt dotarile cele mai importante

acum intereseazate cat e un polo cu asemenea dotari si spune-mi

era sa uit masina a fost 11 600 euro cu toate taxele

dolb 08-06-07 00:21

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 938310)
hai ca iti spun ce am eu pemasina si cat am dat

Clio 3 dynamique rosu (nemetalizat) 5 usi, motor 1.2 16v 75cp

dotari:
-clima automata
-6 airbaguri
-mp3 cu 4 difuzoare si satelit comanda
-abs+afu+ebd
-computer de bord
-geamuri electrice fata+spate
-scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar
-volan reglabil pe inaltime si adancime

s-ar putea sa fi uitat ceva dar astea sunt dotarile cele mai importante

acum intereseazate cat e un polo cu asemenea dotari si spune-mi

era sa uit masina a fost 11 600 euro cu toate taxele

uhm...dude:
1. eu l-am intrebat pe baiatu care si-a luat masina , nu pe tine
2. era vb de clio symbol
3. mi-e greu sa cred ca ai dat 11600 cu tot cu taxe.. ( mai ales tinand cont ca tu ai logan ;) )

umf_student 08-06-07 11:11

Salut!abs+ebv+afu+aprindere automata a avariilor,6 airbag,ac,geam electric fata,manere cromate,oglinzi electrice,proiectoare,radio cd,scaut si volan reglabil volan si schimbator in piele,inchidere centralizata,directie asistata electronic,cop d bord,blokre usi la demaraj,culore ne metaliza,km astea sunt in mare sunt mai mult dar nu asa importante.Suma cip 10967 ddp12240 euro.Renault Clio

umf_student 08-06-07 11:12

Salut!E Renault Clio 3 NU-I SYMBOL

dogy_10 08-06-07 14:29

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 938419)
uhm...dude:
1. eu l-am intrebat pe baiatu care si-a luat masina , nu pe tine
2. era vb de clio symbol
3. mi-e greu sa cred ca ai dat 11600 cu tot cu taxe.. ( mai ales tinand cont ca tu ai logan ;) )

nu inteleg de ce nu crezi dute la dealer si convingete.....si ce legatura are loganu cu asta??????

22VIN 08-06-07 14:54

Quote:

Originally Posted by umf_student (Post 938812)
Salut!abs+ebv+afu+aprindere automata a avariilor,6 airbag,ac,geam electric fata,manere cromate,oglinzi electrice,proiectoare,radio cd,scaut si volan reglabil volan si schimbator in piele,inchidere centralizata,directie asistata electronic,cop d bord,blokre usi la demaraj,culore ne metaliza,km astea sunt in mare sunt mai mult dar nu asa importante.Suma cip 10967 ddp12240 euro.Renault Clio

si astea ti se par maaaari optiuni?!?!? pai schimbatoru in piele e optiune la renault? :lol: :lol: omg ma rog... volan in piele hai ca si la opel e optiune eu il am la audi nu incape vorba sa nu ai volan in piele... LA CE iti trebuie aprindere autmoata a avariilor?:| la ce iti trebuie blocare usi la demaraj? :| de ce ti-ai luat nemetalizata? scaun si volan reglabil nu e o optiune e o necesitate!

umf_student 08-06-07 17:35

Amphetamine vezi k p locul kre stai u acolo sa c...t germanul inainte, in spate p bancheta a f....o p o romanca,iar in porbagaz a transportat niste balegar,nu ti miroase?Cu bani astia imi luam si eu un audi k al tau, dar eu nus taran sami iau la mana a doua.U sa vb knd moi vedea p mine conducand o masina la mana a doua,pana atuci ai grija c a facut ala cu masina ta inainte!ok?

dolb 08-06-07 17:44

Quote:

Originally Posted by umf_student (Post 939327)
dar eu nus taran sami iau la mana a doua.

nici eu nu sunt prost sa cheltui 13.000 pe o masina de femeie, cand cu banii aia imi pot lua super bmw, audi , vw etc ;) inteleseshi ? lasa tu impresiile de "vai am masina noua" ca mai ai de invatat minorule ;) ce inseamna masina sh ( care e mult mai valoroasa decat una noua.. pt ca in timp nu ii pica pretul asa cum ii pica uneia luata noua ;) ) si mai sunt multe altele dar sincer mi-e mila si sila sa iti explic ca tot nu intelegi !

22VIN 08-06-07 23:29

studentule am si un astra classic luat de nou si nu iti luai audi ca al meu pt ca nu are n km sau VASTELE SI MAGICELE dotari care le are clio tau... daca tot zici de dotari hai sa enumeram: clima bi-zona, piele, incalzire in scaune, scaune full-electric, sistem audio BOSE din cate stiu, motor 1.8T 20v 150cai, LOC nu picioare la genunchi, spatiu la volan, tractiune spate cu ESP, spalatoare faruri, e AUDI nu renault, astea sunt cele mai mari dotari nu pot sa le enumar pe toate cum ar fi flenticurile de le-ai zis tu ca ar fi mult prea multe... si pe astra ca sa zicem masina noua... in 12600 euro acu 2 ani: aer conditionat, volan piele (schimbatoru piele e stoc), cd player+6boxe, deschizatoare interioare usi crom, dublu airbag (stoc), ABS (stoc), faruri ceata, spatiu mai mare (stoc:)))), masina mai frumoasa (stoc:))) masina nemteasca (stoc:))), 1.4twinport 90cp
sunt N motive pt care ai facut o greseala nu mai incerca s-o dai pe aia cu masina noua ca nu merge:) mi-a mai spus un coleg ca si-a luat sor'sa de-asta si parca ai merge cu bicicleta :))))

22VIN 08-06-07 23:31

aaaaa si ca sa nu zici ca cine stie ce orgii s-au facut in masian mea e luata de la niste cunostinte pt ca altfel nu iau ai mei masina sh :) si am luat-o cu 70mii km din 2002... obiectii?

dolb 08-06-07 23:36

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 939745)
aaaaa si ca sa nu zici ca cine stie ce orgii s-au facut in masian mea e luata de la niste cunostinte pt ca altfel nu iau ai mei masina sh :) si am luat-o cu 70mii km din 2002... obiectii?

mai ai multe povesti de adormit copilul? .. cum naiba sa ai 70.000 km din 2002 ?!?! e imposibil ( decat daca ai o masina de expozitie ) cumnatu meu are masina din 2004 si a mers f.. dar f putin cu ea! si are 65.000 km !!! din 2004 ! audi ala nu are 70.000 nici daca ma bati si imi arati carte service;) trust me.. 150- 200 de euro costa o carte service falsificata ;)

dogy_10 08-06-07 23:37

mwahahaha.....vorbesti de dotari enumerate aiurea....si tu pui la dotari "deschizatoare interioare usi crom" care la clio sunt stock, lafel ca si schimbator de piele si 6 airbaguri....nu dubluairbag.....ABS stock.....faruri ceatza stock....interior mult mai frumos si atragator stock.....asa calasa-ne cu astra ta pecare o consideri super masina.....intradevar audi e audi da opel....c-mon!!! :))))))))))

dolb 08-06-07 23:39

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 939740)
studentule am si un astra classic luat de nou si nu iti luai audi ca al meu pt ca nu are n km sau VASTELE SI MAGICELE dotari care le are clio tau... daca tot zici de dotari hai sa enumeram: clima bi-zona, piele, incalzire in scaune, scaune full-electric, sistem audio BOSE din cate stiu, motor 1.8T 20v 150cai, LOC nu picioare la genunchi, spatiu la volan, tractiune spate cu ESP, spalatoare faruri, e AUDI nu renault, astea sunt cele mai mari dotari nu pot sa le enumar pe toate cum ar fi flenticurile de le-ai zis tu ca ar fi mult prea multe... si pe astra ca sa zicem masina noua... in 12600 euro acu 2 ani: aer conditionat, volan piele (schimbatoru piele e stoc), cd player+6boxe, deschizatoare interioare usi crom, dublu airbag (stoc), ABS (stoc), faruri ceata, spatiu mai mare (stoc:)))), masina mai frumoasa (stoc:))) masina nemteasca (stoc:))), 1.4twinport 90cp
sunt N motive pt care ai facut o greseala nu mai incerca s-o dai pe aia cu masina noua ca nu merge:) mi-a mai spus un coleg ca si-a luat sor'sa de-asta si parca ai merge cu bicicleta :))))

scz ca ma bag dar te rog eu.. lasa-ti super opelul in pace sa stea acolo .. si lasa-l si p om cu masina lui! daca el a vrut clio .. clio are! sincer si eu mi-as lua clio 3 ! cel mai al drq ;) si cand o sa trec p langa opelul / audi tau cu viteza apoi o sa inchizi gurita aia si nu o sa mai zici ca vezi dom'le e masina de fata! o fi..si? .. exista matiz cu motor turbo, si lista continua, SMART-uri cu dotari de n-ai vazut ;) deci lasa-te ! munceste-ti banii tai, ia-ti masina ta, si apoi o sa poti sa te lauzi cu ce masina ai, pana atunci vezi-ti de masina lu taica-tu si ai grija sa nu o lovesti ;) n-am nimic cu tine dar cateodata intreci masura

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning