Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 -simple styling (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/40604-audi-a4-simple-styling.html)

vip cryslyne 30-07-07 08:59

Re: Audi A4 -simple styling

salutare costi. uite am incercat o bara de a4 modelul nou +grila dar nu intra nici cum,pe urma am pus una de a4 2004si nici asa nu am reusit.am ramas totusi cu grila si am facut ceva modificari.am ceva poze pe forum.vezi si da-ti cu parerea.sper ca o sa iasa.pe miine e gata si masina si nu mai am rabdare,merita efortul.deocamdata am kucrat doar la exterior si dupa ce vin din concediu continui cu interiorul.aws vrea sa mai montez un calculator,un satelit si o navi.cu muzica stau binisor am un x-plod de 1600w.merci pt alutor si sper sa iasa.intrebarea mea ar fi unde gasesc ceva fumigena sau aburi care se pun sub masina.merci mult si bafta cu masina .e super.o sa vin in curind cu detalii

Cosmin255 31-07-07 14:28

e foarte frumoasa masina , eu sincer nu i-as mai pune folie

CMG_R 01-08-07 17:47

@obrazNICK - folie nu ii voi pune deoarece geamurile sunt deja "tinted" si in plus am perdelutele luneta si geamuri spate care s-ar anula o data cu folia.

@vip - ai raspuns pe PM. Succes cu ceea ce ai inceput!

11tun 03-08-07 23:43

dragutza masina si doar atat!! un A4 modest..
fata de A4 sau RS4 mie personal nu'mi place. ce rost are sa'i pun fata de A4 2005 cand ea e 2003? arata penibil combinatia: fata de A4 2005,iar spatele masinii e de A4 2003... asa mai bine imi cumpar masina cu totul, A4 2005. zic eu ..
interiorul e banal,simplu, cu plasticul acela negru la scrumiera ! dotari standard !
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni zicand astea,dar nu pot sa zic nici altceva,cand de fapt asta se vade. de altfel ma declar si cat de cat cunoscator al acestui model de masina.

succes in continuare si sa o conduci sanatos,ciao ;)

marin_m_alex 04-08-07 00:27

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1029241)
fata de A4 sau RS4 mie personal nu'mi place. ce rost are sa'i pun fata de A4 2005 cand ea e 2003? arata penibil combinatia: fata de A4 2005,iar spatele masinii e de A4 2003... asa mai bine imi cumpar masina cu totul, A4 2005. zic eu ..
interiorul e banal,simplu, cu plasticul acela negru la scrumiera ! dotari standard !
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni zicand astea,dar nu pot sa zic nici altceva,cand de fapt asta se vade. de altfel ma declar si cat de cat cunoscator al acestui model de masina.

ideea e sa fii unic!de-asta cred ca a ales totusi calea asta si masina chiar a iesit bine...audi a4 model 2005 e o masina banala stock...doar cea cu pachet S arata k

SFW 05-08-07 18:33

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1029241)

Modificarile tin de gusturile omului, chiar daca nu esti de acord cu ele nici nu poti sa te .... in gusturile lui.
M-am uitat si la A4 tau, in interior inafara de ornamentul de aluminu si interiorul Sline ce e asa de deosebit, e deosebit cumva dvd-ul ala care se potriveste ca nuca pe perete? macar dvd-ul lui vine bine ...
Una e sa nu-ti placa o masina, poti pur si simplu sa nu te exprimi, sau puteai sa te rezumi la prima propozitie formulata de tine.

Si sigur interiorul tau e s-line? sau ai cumva volan sport si scaune sport, pt ca nu vad pe volan sa scrie sline, si nici pe scaune ... cum nici eu nu am sline dar am scaune sport.

Vezi ca si eu am ornamente interioare din material ieftiun, hai pe topicul meu si fa misto si de a mea ... ;)

Putina modestie si bun simt nu a daunat nimanui :rolleyes2

Y O B 10-08-07 14:44

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1031671)
Modificarile tin de gusturile omului, chiar daca nu esti de acord cu ele nici nu poti sa te .... in gusturile lui.
M-am uitat si la A4 tau, in interior inafara de ornamentul de aluminu si interiorul Sline ce e asa de deosebit, e deosebit cumva dvd-ul ala care se potriveste ca nuca pe perete? macar dvd-ul lui vine bine ...
Una e sa nu-ti placa o masina, poti pur si simplu sa nu te exprimi, sau puteai sa te rezumi la prima propozitie formulata de tine.

Si sigur interiorul tau e s-line? sau ai cumva volan sport si scaune sport, pt ca nu vad pe volan sa scrie sline, si nici pe scaune ... cum nici eu nu am sline dar am scaune sport.

Vezi ca si eu am ornamente interioare din material ieftiun, hai pe topicul meu si fa misto si de a mea ... ;)

Putina modestie si bun simt nu a daunat nimanui :rolleyes2

Ca bine ai mai spus SFW-ule

CMG_R 15-08-07 11:25

Multumesc tuturor pentru opinii. Fiecare are dreptul sa se exprime asa cum crede vizavi de masinile expuse - astfel pot aparea pareri pro si contra si argumentele care sa justifice acest lucru.

@11tun - multumesc pentru urari . Iti doresc acelasi lucru. Ma bucur sa vad un cunoscator al acestei masini argumentand atat de coerent afirmatiile facute :).

Intre timp am schimbat monitoarele din tetiere si am adaugat o camera (cu infrarosu) pentru mers inapoi in bara spate. Am achizitionat si volanul de S pe care abia astept sa il montez cand ma intorc din concediu.

Voi reveni cu fotografii.

11tun 15-08-07 18:41

Quote:

Originally Posted by CMG_R (Post 1047775)
Multumesc tuturor pentru opinii. Fiecare are dreptul sa se exprime asa cum crede vizavi de masinile expuse - astfel pot aparea pareri pro si contra si argumentele care sa justifice acest lucru.

@11tun - multumesc pentru urari . Iti doresc acelasi lucru. Ma bucur sa vad un cunoscator al acestei masini argumentand atat de coerent afirmatiile facute :).

Intre timp am schimbat monitoarele din tetiere si am adaugat o camera (cu infrarosu) pentru mers inapoi in bara spate. Am achizitionat si volanul de S pe care abia astept sa il montez cand ma intorc din concediu.

Voi reveni cu fotografii.

scuze daca te'am suparat cu ceva!! am vrut sa fiu doar obiectiv...

PS: mai bine taceam .. pt unii.

Sa auzim numai de bine.

vip cryslyne 16-08-07 10:01

salutare.super masina.intradevar unii intotdeauna au obiectii.parerea mea ,eu zic sa incerce si ei sa vada cit suflet si bani se investeste intro masina sa arate astfel.la sfirsit laudele te ridica iar opiniile contra te doboara dar totusi esti satisfacut de finalul pe care tu lai visat si de cei care iti sint alaturi.bafta si tineo tot asa

CMG_R 20-08-07 18:31

8 Attachment(s)
Multumesc la toti pentru cele scrise.

@11tun - "scuze daca te'am suparat cu ceva!! am vrut sa fiu doar obiectiv..."

Dupa cum am spus intr-un post anterior nu m-ai suparat deloc. Nu sunt genul. Permite-mi doar sa subliniez succint obiectivitatea despre care mentionai anterior.

"dragutza masina si doar atat!! un A4 modest.." - presupun ca argumentele urmeaza..

"fata de A4 sau RS4 mie personal nu'mi place. ce rost are sa'i pun fata de A4 2005 cand ea e 2003? arata penibil combinatia: fata de A4 2005,iar spatele masinii e de A4 2003... asa mai bine imi cumpar masina cu totul, A4 2005. zic eu .." - dupa parerea mea aceasta este orice dar nu o parere obiectiva.

Este subiectiva parerea pentru ca personal nu-ti place

"interiorul e banal,simplu, cu plasticul acela negru la scrumiera ! dotari standard ! "

Daca obiectiv inseamna sa condamni o masina la banalitate deoarece are plasticele din dotare atunci permite-mi sa dau un exemplu - mi-am facut calculele pentru A5 cu interior piele, trapa, MMI, navigatie, pachet lumini, scaune recaro, sistem audio Bang&Olufsen, etc - dar cu ornamentele negre standard - sa inteleg ca in acceptiunea ta acesta este un interior banal? Sau sa inteleg ca obiectiv este sa pui ornamentele de carbon/aluminiu pe care intamplator le ai sau nu pe masina in comparatie cu optiuni/modificari probabil de zece ori mai valoroase si daca nu sunt, atunci e banal totul? Sunt curios daca atunci cand voi avea ornamente de interior din aluminiu/carbon vei posta spunand ca masina este superba :)

"nu vreau sa dezamagesc pe nimeni zicand astea,dar nu pot sa zic nici altceva,cand de fapt asta se vade. de altfel ma declar si cat de cat cunoscator al acestui model de masina."

Cred ca fiecare dintre cei care au vizitat topicul au vazut "ce se vede" - intr-un astfel de caz nu cred ca cineva se poate dezamagi citind punctul tau de vedere.

Pe de alta parte voiam sa pun cateva fotografii cu monitoarele noi si cu camera pentru mers inapoi - alte banalitati (mai ales ca sunt negre si nu sunt de carbon sau aluminiu) :)

Intr-un final tot pentru 11tun consider ca daca postul tau ar fi fost de genul :

Draguta masina. Mi-as permite sa sugerez inlocuirea plasticelor banale din interior cu unele de aluminiu sau carbon care cred ca ar arata mai bine prin prisma celorlalte lucruri din masina. Combinatia Audi A4 b6 cu b7 nu este intocmai pe placul meu, insa in acest context schimbarea ramane la latitudinea proprietarului. Mie oricum nu imi place si raman un fan al Audi B6 asa cum este el.

Aceasta ar fi parerea mea subiectiva despre masina si ii urez proprietarului succes in continuare!

ceilalti colegi nu s-ar fi sesizat din oficiu si nici nu ai fi ajuns la conluzia ca mai bine nu postai.

In ce ma priveste tot timpul incerc sa expun o parere subiectiva, pentru ca una obiectiva nu pot, nefiind nici calificat si nici in masura sa compar din punct de vedere obiectiv anumite lucruri. De acea consider ca intotdeauna e bine sa avem o parere subiectiva mai ales in acest domeniu si intotdeauna argumentata cumsecade macar, daca nu punctual.

Toate cele bune!

11tun 20-08-07 20:39

corect ai dreptate in ce zici! cum am mai spus,nu trebuia sa dezvolt eu kiar asa mult subiectul privitor la masina ta. Poate ca nu stiu eu sa fac asa bine diferenta intre o parere subiectiva si una obiectiva. aici iti dau dreptate,poate unii (ca mine de ex) nu se pot pronunta tocmai bine in scris cum as vrea eu sa fiu inteles!

Masinile sunt si ele construite din fabrica cu tot felul de optiuni,unele mai scumpe,iar altele mai ieftine! in functie de optiuni. Acum fiecare crede ca masina lui e cea mai deosebita si mai speciala fata de altele.
Ca o comparatie daca vrei si sper sa nu te deranjeze A4'ul meu fata de A4'ul difera f mult!!! Lucrul acesta il cunosti si tu desigur? Vorbind aici de aceste masini ele fiind normale fara nici un fel de tuning.
Sunt convins ca sti si tu destul de bine cam ce inseamna paket S-line (paket complet S-line). Acesta masina noua era undeva la 41000e sau kiar 45000e,nu stiu exact.A ta a costat noua maxim 30000e!!
Eu am cumparato la pretul de 22000e in 2005 vara. Si acum S-line'urile sunt pe germania la ce'l putin 18000e!

De cand am eu masina asta am tot intalnit tot felul de oameni care ziceau ca ce rost are sa dau eu 22000e pe un A4 cand pot sa imi iau aceeasi masina si la 15000e! Vezi tu lumea nu vede prea mult ! Nu realizeaza diferentele astea! Sunt convins ca sunt o gramade care ar putea spune si de un S4 ca arata tot ca un A4 normal.
Ce pot sa mai spun eu sunt f multumit de S-line si de acum inainte cel putin tot in S-line o sa ma urc! Pune si tu mana pe un A4 S-line,pe la vreun prieten sau kiar cu a mea,daca ai drum prin VL. Mergi cu ea si iti zic eu ca o sa ramai impresionat de ce a facut neamtu!
Eu mereu ma tot gandesc ce as putea sa fac cu un S4 pe strada? Daca cu S-line'ul asta de 131 de cai ma descurc atat de bine??

ok numai bine si iti doresc sa iti iei kiar S5.ciao.

11tun 20-08-07 21:12

privitor la monitoarele din tetiere,arata bine n'am ce zice! imi plac ,kiar daca nu sunt din aluminiu :-) ..

eu personal la masina mea am urmarit tot timpul sa ajung mai intai la un sunet audio cat mai profesional si de abia la urma sa montez asa ceva ,daca voi monta vreodata. Sincer nu ma incanta si nici nu vad cat sunt de utile. Mai mult de spectacol. Eu am in masina un laptop sony vaio si vreau sa spun ca foarte rar am ascultat un videoclip sau sa urmaresc vreun film in masina?

Si azi am montat si eu jante noi pe masina ,o sa pun poze cu ele in topicul meu si kiar as vrea sa'ti dai si tu cu parerea!

mersi anticipat si numai bine. ciao.

SFW 21-08-07 02:21

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1056478)
corect ai dreptate in ce zici! cum am mai spus,nu trebuia sa dezvolt eu kiar asa mult subiectul privitor la masina ta. Poate ca nu stiu eu sa fac asa bine diferenta intre o parere subiectiva si una obiectiva. aici iti dau dreptate,poate unii (ca mine de ex) nu se pot pronunta tocmai bine in scris cum as vrea eu sa fiu inteles!

Masinile sunt si ele construite din fabrica cu tot felul de optiuni,unele mai scumpe,iar altele mai ieftine! in functie de optiuni. Acum fiecare crede ca masina lui e cea mai deosebita si mai speciala fata de altele.
Ca o comparatie daca vrei si sper sa nu te deranjeze A4'ul meu fata de A4'ul difera f mult!!! Lucrul acesta il cunosti si tu desigur? Vorbind aici de aceste masini ele fiind normale fara nici un fel de tuning.
Sunt convins ca sti si tu destul de bine cam ce inseamna paket S-line (paket complet S-line). Acesta masina noua era undeva la 41000e sau kiar 45000e,nu stiu exact.A ta a costat noua maxim 30000e!!
Eu am cumparato la pretul de 22000e in 2005 vara. Si acum S-line'urile sunt pe germania la ce'l putin 18000e!

De cand am eu masina asta am tot intalnit tot felul de oameni care ziceau ca ce rost are sa dau eu 22000e pe un A4 cand pot sa imi iau aceeasi masina si la 15000e! Vezi tu lumea nu vede prea mult ! Nu realizeaza diferentele astea! Sunt convins ca sunt o gramade care ar putea spune si de un S4 ca arata tot ca un A4 normal.
Ce pot sa mai spun eu sunt f multumit de S-line si de acum inainte cel putin tot in S-line o sa ma urc! Pune si tu mana pe un A4 S-line,pe la vreun prieten sau kiar cu a mea,daca ai drum prin VL. Mergi cu ea si iti zic eu ca o sa ramai impresionat de ce a facut neamtu!
Eu mereu ma tot gandesc ce as putea sa fac cu un S4 pe strada? Daca cu S-line'ul asta de 131 de cai ma descurc atat de bine??

ok numai bine si iti doresc sa iti iei kiar S5.ciao.

Scuze ca iar ma bag in seama ... dar ... ai zis ca ai inteles ca poate nu te-ai exprimat cum trebuie si poate ai reusit sa jignesti fara sa vrei, si iata ca revii in acelasi fel, chiar mai urat, aruncand sume si echiparea de S-line :rolleyes2

Am mai intrebat 1 data ... poate gresesc, dar, pachetul interior Sline nu trebuia sa vina cu o asemenea inscriptie pe tapiterie, si deasemenea pe volan? Sincer sa fiu, ma indoiesc ca interiorul tau e de Sline ... singurul lucru specific sline este inscriptia de pe praguri. iar inscriptia de pe partea pasagerului dreapta, care se afla unde trebuia sa scrie quattro ma indoiesc ca acolo s-ar afla in mod normal ...
Deasemenea ... pe portiere ... trebuiau din cate stiu sa fie prezente niste aripioare ... cum sunt cele de pe S4, doar ca mai putin proeminente...

Si subiectiv vorbind, prefer interiorul cu material negru lucios decat cel cu aluminiu .... mi-as dori cel de carbon dar e intradevar o investitie prea mare pt niste ornamente... Multi ar prefera aluminiu in interior, dar asta e parerea mea subiectiva, e preferinta mea.

Din cate vad eu ... masina lui cmg_r are suspensie sport ca si tine, are scaune sport din piele - tu ai din piele si textil, are dvd cu ecran de 6.5 tu ... nu stiu ce e chestia aia .... are trapa .... tu nu ....

Si nu mai arunca atat cu denumirea de Sline --- paket complet :lol: ca nici nu cred ca e asa ceva masina ta si pt ca nici daca ar fi nu ar fi asa mare branza...
La felul tau de a te comporta tare mi-e ca nici pachet exterior sline nu avea ... daca da, si daca vrei sa ma convingi pune poze cu spoilerul fata inainte de schimbare. 10x :-)

De cand ai intrat pe forum ai intrat cu stangul in ceea ce ma priveste, ai intrat la mine pe thread, fara sa zici nimic de masina ce facea obiectul lui, spunand ca vezi Doamne in valcea se tuneaza a4 de 50 de ani, si ca o sa revii cu poze ... de parca vroiai sa imi arati ce tare esti tu ... sa ma faci de rusine cu kit-ul tau rieger.

Sincer sa fiu. si subiectiv ... kit-ul rieger pt a4 este printre cele mai urate (exceptand fata aparuta in 2007), sunt multe alte firme cu kit-uri mai frumoase printre ca hoffele, kerscher, caractere ... si ar mai fi dar e cam tarziu acum. (Nici nu zic de oettinger, favoritul meu, pt care am asteptat 1 an si ceva, pana am reusit sa imi aduc, puteam sa iau orice alt kit da am asteptat pt ce am preferat, socotind ca daca nu sunt pe deplin multumit degeaba fac o treaba)
Schimbarea pe 2007 la rieger arata bine doar la fata, spatele fiind aceeasi chestie ce se gaseste si la tine, si e pur si simplu urat.
Rieger faca kit-uri la gramada, pt orice misca, pe cand oettinger, hoffele, caractere, fac kit-uri in special pt vag, gandind kit-ul pt acea masina, nu aruncand la intamplare ceva ce se bate cap in cap cu liniile originale ale masinii.

Si nu arunca cu preturi in noi, nu ne impresionezi ...

Daca te-a suparat postul meu ... numai bine ... poate altadata o sa fi mai retinut in afirmatii nefondate, in afirmatii de 2 lei.

11tun 21-08-07 04:14

dragul meu SFW vreau sa spun ca eu am citit tot topicul tau (sau threadul,nu stiu exact cum sa spun) pana sa'mi pun eu poza cu masina mea acolo .Aici am gresit. Bun. Am inteles ca esti fan oettinger,f bine totul e ok. Asta e treaba ta.
In primul rand te rog pune o poza cu un A4 S-line in care tu ai vazut ca trebuie scris neeaparat pe scaune ceva!
Da pe volan ar putea fii scris S-line,(aici ma oftic si eu)dar nu este obligatoriu aspectul acesta!
am vazut S4 care avea volan in patru spite,te mira? asta inseamna ca masina aia nu este S4?
vad ca trebuie sa te scolesc putin pe tama asta! Te rog acum sa nu afirmi ca daca tu ai scaune sport masina ta e S-line.Bun.
Bara aceea de care vb tu ,pe fata ,care nu e nici de S4 nici de A4 si e undeva intre acestea doua (cel mai des intalnita la S-line) nu este OBLIGATORIU de catalogat ca masina este sau nu S-line!
Aripioarele de pe usi, iar nu este obligatoriu sa fie pe masina!

Ce trebuie sa aibe un S-line?Fii atent..
Paket exterior - suspensie sport,embleme usi spate,jante 17'' pret daca nu te deranjeaza 450e/buc in germ(cauciuguri 235/45/17),grila capota putin modificata.
Paket interior - neeaparat scris pe praguri ce e scris la mine,scaune sport cu TAPITERIE - ori cu piele crem pe margini si tesatura aceea specifica pe mijloc si pe usi, ori cu negru! Doua culori sunt specifice.Pe scaune nu trebuie scris nimic, probabil ca daca tu doresti si iti permiti poti cere dar ma indoiesc ce cei de la audi ar face efortul acesta. Nu mai vb de aluminiul specific la S'uri.
Daca am omis ceva aeea ce este posibil te rog sa ma corectezi.
acum eu stiu ca tu poate ti'ai dori ca masina ta sa aibe paketul acesta dar asta e. Nu tot timpul in viata se intampla cum ai dori. Lasa ca se compenseaza mult peste cand iti vei lua (sau iti vor lua parintii) A5,nu? Eu asa cred.
Iarasi poti spune ca ieu un A4 standard si il faci tu S-line,cu suspensii si piele pe scaune si cu doua embleme pe usi cum am mai vazut pe altii la mine in oras! Nu merge, nu iese la fel. Nu merge sa ma aburesti cu treburi dinastea.

Eu acum posibil sa par taran si laudaros ca am intrat pe topicul omului dar am vrut sa'ti raspund la curiozitatile tale.
TE ROG SA NU MAI FACI CA DATA TRECUTA SA STERGI CE AM SCRIS EU AICI CUM PROBABIL ASA AI FACUT IN TOPICUL TAU PE TOT PARCURSUL LUI!! acum inteleg eu de ce toti care ti'au scris au numai vb de lauda la adresa masinii tale, probabil ca ce nu iti convenea stergeai imediat si astfel nu aveai nici o critica adresata???? si toate bune si frumoase nu? oettinger e ce'l mai tare. De ce nu ai lasat ce am scris eu? chiar daca vroiam sa par eu taran cu masina fara rate! lasa pe altii sa critice. nu pune tu cenzura pe vb mele pe un sait public, unde poate oricine sa se exprime sa spuna cate ceva,mai bine sau mai rau. tu ma faci pe mine laudaros si incerci sa pari inteligent.

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning