![]() |
Re: anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)
in cazu asta nu cred ca te baga pe tine la vinovatzie :) se stie ca ala din spate e tot timpu de vina... la accidenteL fie ca e vorba de accidente pe strada sau in pat :lol:
|
Quote:
|
deci cei mai deranjantii... aia cu stopurile de ceata... si aia cu faza lunga....sau mai sunt unii de le bat f sus farurile....pe mine unu ma irita faza asta......lumea le foloseste doar sa se faca remarcata? .... sau....asa ca fapt divers?...... a da si o gramada de femei vad cu stopu de ceata cred ca ele gresesc manetele..etc prin bord :))
|
Pe mine ma omoara matizurile si Loganul...cu faza scurta...ai senzatia ca's cu lunga..le dai flash-uri si cand schimba pe lunga ...te-au omorat..despre femei...asta...femei=))
|
Pentru că nu le au reglate bine sau nu folosesc deloc reglajul din interior in momentul în care intră 2-3 persoane in spate.
|
Quote:
|
frana la stop e bunasi nu e buna e buna pt tine nu e buna pt cel din spate. mi sa intamplat de odua ori a ma atinga ala din fata mea ca nu era atent si ia plecatmasina inapoi.
pe mine ma enerveaza luminile de ceatza---- pa tata daca sutn de ceatza de ce le folosesti ziua cand e soarele mare pe cer sau noapte cand te lumineaza luna.... treb sa fi prost sau sa fi dispertat dupa vro pasa..ca. nu intele. problema noasta pleaca si de la politie. ca potzi saai faruri nereglate, potzi si ai becur .. cum zicea cineva mai sus de 15 000 de W nu fac nimic. potzi sa folosesti orce fel de faza ... nu am auzit pe nimeni ca a laut ameda sau ca i s-a luat permisul sau talonul pentru astea. in lege sunt specificate toatea astea dar nici un politzit nu se ia de asta. se ia doar dacanu erge dar daca merge prea bine :D nu se ia. astia ne omoara. |
chiar pentru ala din spatele tau e buna frana la stop ... terminati cu prostiile alea ca il deranjeaza la ochi ... poate ar prefera sa il deranjeze pe bara fatza ...
|
Eu zic ca e bine sa tii piciorul pe frana la semafor din 2 motive:
1.nu te trezesti ca ai alunecat in cel din spate 2.te vede si gagica din spate care are impresia ca inca te misti daca nu apesi frana. Pentru cei care ii deranjeaza stopurile sa faca bine sa pastreze distanta regulamentara. Cu stopul de ceata sunt deacord a nu fi folosit decat pe timp de ceata. Proiectoarele le folosesc cand este vreme ploioasa/vizibilitate scazuta pentru a ma face mai bine vazut de catre cei care nu casca bine ochii in retrovizoare. |
nu ma deranjeaza daca cel din fata daca sta cu piciorul pe frana...eu am automata si stau tot timpul
dar daca are lampa de ceata aprinsa e simplu....faza lunga pana intelege ideea.Si nu e deloc placut sa bata xenonu in tine chiar daca e din spate |
Quote:
|
Quote:
|
Se sanctioneaza comportamentul conducatorilor de vehicule care folosesc, nejustificat, luminile de ceata, aducand prejudicii celorlalti participanti la trafic.
http://www.hotnews.ro/articol_77177-...dul-Rutier.htm :D:D |
Si chiar credeti ca va fi cineva amendat pentru asta?! Sa fim seriosi.
|
adica... vine la mine imi zice ca imi da amenda ca am avut farurile de ceata aprinse, eu le sting in timpul ala si ii zic.. ce am avut? ia uitati-va si nu prea are cum sa dovedeasca ! i-am facut d multe ori la faze din astea, dar erau cu centura !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning