Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/40483-renault-laguna-3-primele-fotografii-oficiale.html)

mikinina 05-06-07 16:18

Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale

21000 euro DDP sau CIP si pentru ce varianta de motorizare?

boy_wonder 05-06-07 16:23

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 934358)
21000 euro DDP sau CIP si pentru ce varianta de motorizare?

nu stiu sigur.. oricum pretul este pentru cea mai slaba versiune..
oricum preturile oficiale inca nu au fost anuntate.. eu asa am gasit undeva: 21000 euro (WCF) si 22000 euro (Le blog auto)

mikinina 05-06-07 16:29

Cam scump daca e 21000 ddp sa zicem pentru 1,6 16v care se ofera in varianta authentique.Vor fi fara indoiala reduceri de cca 2000 euro asa ca nu va inghesuiti...
Motorizarea de 1,5 dci mi se pare prea slaba,chiar daca are 110cp.Motorizarile dci de putere mare vor fi mai scumpe si clientii se vor orienta spre alte marci cu imagine mai buna.

Mantra 05-06-07 16:43

imi place ca ii ***urist

mikinina 05-06-07 16:49

***urist nu are conotatie sexuala...de ce pui asterisc?

VevePatron 05-06-07 17:30

ahahahah nare conotatie sexuala :)))) uitete mai bine k asa e setat forumu sa puna :)))

is 03 nba 05-06-07 18:55

bord a la bmw seria 5.design cam aiurea.in principiu merge si nu prea

_anaconda_ 05-06-07 19:56

Sincer imi place!Nu e superba insa cum s-a mai spui sunt concurentele sale cu imagine mai buna(care nu a fost facuta pe ochi frumosi...chiar sunt peste)Intradevar un VW Passat e mai klumea insa si putin mai scump,parerea mea fiind ca merita toata dif de pret!Passat e singura limuzina cu dotari premium din clasa sa!Am impresia ca pt 3.2 FSI Full Option pretul e cam 43000 CIP!pe o laguna nu cred ca se pot selecta asemenea optiuni!oricum e acceptabila...iar cui ii place cred ca merita sa o cumpere!

mikinina 05-06-07 20:00

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 934713)
pe o laguna nu cred ca se pot selecta asemenea optiuni!

Care optiunii?Da 2-3 exemple fara de care nu se poate...

_anaconda_ 05-06-07 20:13

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 934718)
Care optiunii?Da 2-3 exemple fara de care nu se poate...

Cu siguranta generatiei trecute ii lipseau multe din lipsa de optionale ala noului passat.Poate noul model sta mai bine...
1-Faruri Bixenon adaptive
2-telefon cu bluetooth
3-posibil navigatie...dvd...si lista poate continua

In cazul in care semnalati greseli...corectarile sunt binevenite!!!

mikinina 05-06-07 20:47

Farurile cu xenon sint doar pe faza de intilnire (scurta) si sint autoadaptative conform catalogului Laguna la pag.28.
Masina are preechipare telefon incepind cu a doua varianta de echipare (din 4 sau 5)
Siatem de navigatie si comunicare Carminat (sistem IT cu ecran color,radio CD 4x60w compatibil mp3 si cu magazie 6cd si functia Miini libere pentru telefon cu bluethooth...
E mai bun Dynaudio de pe passat insa la ce bani...
Cum ramine?Si vorbesc de generatia precedenta,cea cu face-lift,de acum 2 ani...Asta de acum pare sa fie si cu alte minuni venita...
Tot passat?

_anaconda_ 05-06-07 20:52

da...insa nu am zis ca nu imi place laguna...am spus ca e mai tare un passat si ca l-asi alege in dauna lagunei!insa am zis bixenon si tel cu bluetooth!!!
Passatu e ceva mai scump...insa isi merita banii!Sincer...daca erau la aceeasi bani u ce alegeai???la echipare full!!!

nick_nasta 05-06-07 21:31

interior acceptabil
exterior ....nu prea

mikinina 06-06-07 08:13

anaconda...nu are bixenon (varianta mea,nu stiu laguna 3...) insa chestia cu bluetooth o are...eu asa am scris.Si la pret e cu vreo citeva mii de euro mai ieftina la aceleasi performante si acelasi nivel de echipare.E mai tare passat?Poate da,poate nu...O masina trebuie condusa,nu trebuie sa-ti exprimi o parere numai ca asa se zice...Sint multe de spus.
Esti mult prea tinar ca sa intelegi ca o masina nu se rezuma doar la ce tip de jante are...sau alte nimicuri de genul asta.Cind o sa mai cresti si o sa iei carnetul de conducere iti doresc sa ai passat.Multi sint luati de val,de mitul masinii germane.

_anaconda_ 06-06-07 09:59

Intradevar...ai dreptate,la o masina tre sa o conduci sa vezi ce poate si ce nu poate!Eu nu am condus prea mult masini si nu pot sa imi exprim f bine parerea,insa ma plimb cu masini de la 4000 euro pana pe la 100000( Audi S8 )...si ma plimb regulat cu masini premium si pot sa spun,si parerea asta o au multi,ca masinile germane sunt cele mai bune si cele mai renumite si eu nu zic fara cunostinta de cauza ca aia e asa si cealalta asa!...deaia germanele sunt si cele mai cumparate!!!asta nu inseamna ca nu mai sunt firme care sa faca masini care sa le faca viata grea la nemtzoaice insa in general Merc...Audi...VW...BMW...sunt masinile etalon!pe deasuprea VAG detine pe langa Skoda si Seat si Bugatti,Lambo,Bentley,!'mitul' masinilor germane a aparut datorita dominatiei lor contiune si a calitatii lor extraorinare.Eu nu am nici Passat si nici Laguna!De fapt eu nu am nimik:)...tatal meu are ce are,peste Passat si Laguna!Pe banii lui daca asi putea sa imi cumpar asi alege Passat...insa daca o sa cumpar pe banii mei munciti este posibil sa renunt la passat in fav lagunei dar mai e mult pana acolo!Cifrele vanzarilor sunt muuuult in fav passatului si cred ca nu toti posesorii de passat s-au lasat influentati de renumele de masini germane,deci eu zic ca passatul este un pic superior insa si la bani mai multi!de acum depinde si de gusturi!bafta

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2026 4Tuning