![]() |
stai ca nu m-am prins
nu ai voie cu neoane ? sau care e treaba ? |
???? haide mah....e culmea..... in regulament nu scrie mare ca nu ai voie sa folosesti alte lumini neavizate de r.a.r.
|
Re:
Quote:
merge mai bine sa ii ungi cu o spaga cu copia si sa nu mai iti ia talonul... |
Re: Amenzile noastre...
1 Attachment(s)
cea mai tare amenda... e vb de locatia Pescarus... nu inteleg ce scrie acolo... sunt curios care au primit asa ceva... retardati mai sunt oameni astia... fac asta ca sa nu mai venim acolo...
|
eu de acolo inteleg k ai oprit b bla bla .. asa acesta nefiind ashezat paralel cat mai aproape de marginea trotuarului ..
hahaha fa am contestatie .. nu fii fraier :) cum plm sa`ti dea amenda k nu ai parcat paralel doamneee |
sunt nenorocitii aia cu radarul care filmeaza tot prin parcare la pescarus....data viitoare cand ii vad arunc niste cuie prin zona sa le dau si eu amenda ca s-au oprit in mijlocul drumului sa faca pana... bai ce oameni...
|
dacia nova alba ??? :D
|
nu ala.... mai trec astia cu vento-ul sau cu solnita prin parcare(cu radar)
|
acu stateam p balcon, si aud sirene, un passat d politie alerga un bmw seria 3 modificat, i-a taiat calea si l-a oprit. A iesit un politist, a mai venit o duba, au bagat soferul in passat si au plecat.. Weird, ma mai uit sa vad dak mai vine cineva la masina..
|
la`s ca venim noi sa luam masina..unde e :)
|
eu am permisu` numa` de 4 luni .. da` ink nu am primit pana acuma amenda sau ceva ... si sper sa nici nu primesc prea curand ...
totusi .. sfaturi sau ceva ? ... pt viitorul inevitabil ? :P |
Nu taia linia continua si alte chesti de genul asta.... nu cred ca vrei sa simti frica cand ala te opreste pt asa ceva... :yikes:
|
ma gandesc ... ca prima mea amenda o sa fie la radar ... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning