Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Amenzile noastre... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4045-amenzile-noastre.html)

shadowro 01-05-05 21:04

stai ca nu m-am prins
nu ai voie cu neoane ? sau care e treaba ?

Swat-Cat 03-05-05 22:54

???? haide mah....e culmea..... in regulament nu scrie mare ca nu ai voie sa folosesti alte lumini neavizate de r.a.r.

SpeedeR 03-05-05 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Swat-Cat\"
haoleu... :) in sera de pasti pe la vreo 3 noaptea pe drumul de la victoria spre \"Circuitui Magheru\" m-au prins baietii din pasat cu neoanele !!!! astia cred ca au cazut din cer... mai eram cu niste prieteni dar nimeni nu i-a vazut.... si in urmare eu am ramas fara talon (caz fericit) :) doar trebuie sa ma prezint cu masina la o sectie ca sa mi-l ridic :P

asta cred ca e de la injuraturiel primite de la unii :censored:

si copia legalizata ( k suntem pretentiosi, dar merge si cu copie simpla) dupa talon unde era?! :roll: :roll:

merge mai bine sa ii ungi cu o spaga cu copia si sa nu mai iti ia talonul...

Swat-Cat 30-03-06 13:11

Re: Amenzile noastre...

1 Attachment(s)
cea mai tare amenda... e vb de locatia Pescarus... nu inteleg ce scrie acolo... sunt curios care au primit asa ceva... retardati mai sunt oameni astia... fac asta ca sa nu mai venim acolo...

Psycho 31-03-06 01:15

eu de acolo inteleg k ai oprit b bla bla .. asa acesta nefiind ashezat paralel cat mai aproape de marginea trotuarului ..

hahaha fa am contestatie .. nu fii fraier :)

cum plm sa`ti dea amenda k nu ai parcat paralel doamneee

Swat-Cat 31-03-06 10:05

sunt nenorocitii aia cu radarul care filmeaza tot prin parcare la pescarus....data viitoare cand ii vad arunc niste cuie prin zona sa le dau si eu amenda ca s-au oprit in mijlocul drumului sa faca pana... bai ce oameni...

Mustang 31-03-06 10:21

dacia nova alba ??? :D

Swat-Cat 31-03-06 10:30

nu ala.... mai trec astia cu vento-ul sau cu solnita prin parcare(cu radar)

CataNOS 31-03-06 11:45

acu stateam p balcon, si aud sirene, un passat d politie alerga un bmw seria 3 modificat, i-a taiat calea si l-a oprit. A iesit un politist, a mai venit o duba, au bagat soferul in passat si au plecat.. Weird, ma mai uit sa vad dak mai vine cineva la masina..

Swat-Cat 31-03-06 16:26

la`s ca venim noi sa luam masina..unde e :)

Spark 31-03-06 17:31

eu am permisu` numa` de 4 luni .. da` ink nu am primit pana acuma amenda sau ceva ... si sper sa nici nu primesc prea curand ...
totusi .. sfaturi sau ceva ? ... pt viitorul inevitabil ? :P

Swat-Cat 31-03-06 17:42

Nu taia linia continua si alte chesti de genul asta.... nu cred ca vrei sa simti frica cand ala te opreste pt asa ceva... :yikes:

Spark 31-03-06 17:48

ma gandesc ... ca prima mea amenda o sa fie la radar ... :))

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning